Против уговора Србије са Светском здравственом организацијом

Покрет Српске саборности упозорава на опасности од обавезне вакцинације

  • Покрет српске саборности отворено се противи било каквом потписивању уговора између РС и СЗО којим се здравствени суверенитет Србије ставља у руке СЗО

 

Тражимо поништење уговора са СЗО јер су се наметања неразумних и штетних мера, у појединим државама света (Аустралија, Kина, Аустрија, Kанада и др.) на основу самовољних одлука СЗО, угрозила права грађана.

Ако се ради о тако важним стварима као што је нека зараза, онда је у интересу сваке државе да се стручњаци свих профила и најширих слојева укључе у расправе и одлуке, али то се не дешава, већ се слепо слуша СЗО.

У случају потписивања овог споразума са СЗО, наша полиција и војска биле би подвргнуте наредбама СЗО, глобалних корпорација и појединаца. Према том споразуму полиција и војска могле би да делују против властитих народа у свим земљама потписницама. У случају отпора грађана могле би да делују снаге УН.

Након што би планирани споразум потписали министри здравства свих земаља, тај тзв. Устав (према чл. 9) био би, током пандемије или друге природне катастрофе, надређен Уставу сваке поједине земље. Будући да је још 2009. промењена дефиниција пандемије, усвајање споразума значило би прихватање послушности свих земаља и наметање обвезних одлука, а не препоручених смерница. То би значило преузимање власти над свим земљама од стране неке парадржавне организације и појединаца, одузимање суверенитета државама потписницама уговора.

СЗО поништава здравствени суверенитет земаља потписница уговора

Потписивање уговора СЗО за развој софтвера за глобалну електронску проверу потврда о вакцинацији против коронавируса, потез је без преседана када се ради о питању националних суверенитета. Тај, а и други случајеви, у складу с вишегодишњим искуством (посебно у последње две године), наводе на оправдану сумњу у добронамерност СЗО-а, јер СЗО поништава здравствени суверенитет земаља потписница уговора на основи медицинске догме и идеологије.

СЗО поништава здравствени суверенитет земаља

С обзиром на то суверенитет СЗО над државним суверенитетима појединих земаља, на темељу досадашњег искуства може значити да би се потенцирало најављено увођење обвезне вакцинације вршила сегрегација високоризичних и нискоризичних особа применом изолације у кућама или по камповима.

Kампови ће имати наоружне чуваре  како би се спречио контакт са спољним светом, ко се оглуши, биће стрељан, јако хумано. Очекује се да у неким популацијама чак 30% људи спада у високоризичне особе, а није јасно на темељу чега се одређује и ко то одређује, па би то били врло вероватно они који одбију да се вакцинишу.

Недопустиво је да одлуке о проглашавању епидемија, пандемија, као и наредбе о поступцима који ће се спроводити, а посебно о обвезном вакцинације,  доноси  један човек био он министар здравља или било ко други или било која друга група људи без општег консензуса.

Судбина милијарде људи не може бити одлучена без претходне провере доказа, дијагностике, терапије и профилактичке методе од стране независних стручњака и научних доказа, а коначна одлука морати бити прихваћена референдумом.

Протести у Прагу због обавезне вакцинације
Проглашење пандемије од СЗО постоји све више доказа како је била врло упитна, а могуће и потпуно лажна

Последње две године сведоци смо врло сумњиве пандемије коју је, непосредно пре проглашења промењених критеријума за проглашење пандемије, прогласила СЗО, за коју сваким даном постоји све више доказа како је била врло упитна, а могуће и потпуно лажна.

Наметање уговора од стране СЗО да добије власт над свим државама противна је свим правним актима о суверености народа и држава. Према Уставу РС то је велеиздаја.

Свака Влада која буде потписала уговор биће одговорна за предају суверенитета народа и препуштање неотуђивог права својих грађана глобалистичким структурама моћи, које желе да преко увођења дигиталних ковид пасоша и QR кодова потпуну контролу над сваким појединцем и народом.

Залажемо се и боримо за темељна људска права и Богом дане слободе, које су неотуђиве и ни на који начин нису повластица неколицине. Отворено се противимо било каквом потписивању уговора између РС и СЗО којим се здравствени суверенитет РС у руке СЗО.

ПОКРЕТ СРПСКЕ САБОРНОСТИ

Татјана Цветановић, дипл. маркетинг менаџер

Старешинство ПСС

Београд, 21. јул 2022.

5 1 vote
Article Rating

Related posts

Неовлашћени преговарач

Prenosimo

Да ли Македонска православна црква има услове за добијање аутокефалије

Gost autor

Да ли архив у Загребу чува тајне ратне српске историје

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
старији
новији
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Извор: Између сна и јаве […]

Maki
Maki
1 година раније

Ugovovor sa Svetskom “zdravstvenom” organizacijom je ugovor sa djavolom. Na tacke tog ugovora istinski Hriscani nece pristati.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x