НАТО данас прави хаос као што је правио и 1999. не само у Украјини већ и у свим деловима света

Коме смета књига „Срби против НАТО“: Љубитељи Запада скривају истину и отварају аферу

  • Књига „Срби против НАТО“ намењена деци од осам до 15 година отворила је ових дана „аферу“ у српским прозападним медијима.
  • Све што долази са Запада то је по аутоматизму добро и исправно. А кад ми урадимо нешто оригинално онда налазе хиљаду мана јер Срби су то направили. Да је исто овакво паковање дошло са Запада о француским или америчким јунацима, сви би били одушевљени“.
  • Милан Бојић: Написао сам да деца потомци српског народа треба да буду поносни на своје очеве, мајке, баке и деке јер су издржали бомбардовање – један такав напад, стоички, храбро и нису се кукавички понели.

 Пише: Владимир Судар, новинар

 Вештачки отворена „афера“ о дечјој књизи „Срби против НАТО“ показала је да би наши љубитељи Запада радо забранили књигу коју нису прочитали и да би прикрили истину зарад кукавичлука и ситних интереса.

Књига „Срби против НАТО“ намењена деци од осам до 15 година отворила је ових дана „аферу“ у српским прозападним медијима.

Порука НАТО лобистима: Прво прочитајте па онда отварајте „аферу“

Једна госпођа која књигу није ни прочитала, на Редиту је написала да је срамота да постоје такве књиге. Без обзира на мноштво позитивних коментара на свим друштвеним мрежама, новинарка једног прозападног медија нашла је тај негативни и отворила „аферу“, каже за Спутњик писац књиге „Срби против НАТО“ историчар Милан Бојић.

Бојић поручује критичарима да би пре критике, за почетак требало да прочитају књигу, а потом, их пита, ако већ тврде да је то тема коју деца не могу да разумеју или да ствара анимозитет према НАТО, зашто онда деци у школама предајемо лекције о Римском царству?

Милан Бојић, аутор високо оцењене и квалитетне књиге, која смета НАТО лобистима, јер би да сакрију истину

Можда не би требало деци у школама предавати и колонијализам, јер су у то време Британци били творци и идеолози расизма јер су сматрали да су други народи мање вредни. Чисто да та историјска чињеница не би изазивала анимозитет код деце.

Због ситног интереса и кукавичлука НАТО лобисти крију истину

Према његовим речима ,не би требало да због ситних интереса и кукавичлука прикривамо све што нам је НАТО урадио, тим пре што народ и данас умире од последица осиромашеног уранијума, од рака и леукемије.

На примедбу да на илустрацијама имају неке сцене борбе, Бојић одговара да су то сцене без крви и подсећа на крваве игрице које данашња деца играју и холивудске филмове које гледају.

„Каквим системом вредности се деца напајају и нико се против тога не буни. Као, то је нормално јер долази са Запада, а све што долази са Запада то је по аутоматизму добро и исправно. А кад ми урадимо нешто оригинално онда налазе хиљаду мана јер Срби су то направили. Да је исто овакво паковање дошло са Запада о француским или америчким јунацима, сви би били одушевљени“.

Због отпора НАТО-у српска деца морају бити поносна

Проблем у другосрбијанским круговима је књига о борби нашег народа, у којој је било око 745 милиона становника у 19 земаља који су напали једну земљу без савезника у којој је било укупно девет милиона људи.

НАТО лобистима сметају чак и врло љупке илустрације у књизи која говори о злочинима НАТО нас Србима

„Написао сам да деца потомци тог народа треба да буду поносни на своје очеве, мајке, баке и деке јер су издржали један такав напад, стоички, храбро и нису се кукавички понели. Мислим на народ и ту не говорим о Милошевићевој власти нити се бавим тиме. Књига је о народу“.

Бојић се на крају најискреније захвалио прозападним критичарима књиге „Срби против НАТО“ јер су код Срба пробудили инат.

„Народ је почео још масовније да купује књигу и да нас подржава и ја сам им заиста захвалан од срца. Навикли смо да будемо нападани тим пре што смо рекли истину о једној од највећих сила која и данас прави хаос као што је правила и 1999. Прави хаос не само у Украјини већ и у свим деловима света где постоје жаришта“, закључио је Бојић.

Извор: Спутњик

………………………………………..

 

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Нови директор ЕПС већ прави нове штете

Gost autor

По комунистичкој наредби сви католици-штокавци постадоше Хрвати

Gost autor

ГЕНОЦИДНИ БРИТАНЦИ УБИЛИ ДЕСЕТИНЕ МИЛИОНА ЉУДИ ШИРОМ СВЕТА

Јово
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x