Мрачни и монструозни пројекти Пентагона, Сороша и Бајдена

Карикатура: Горан Дивац

Украјина је тачка на којој се у овом тренутку решава судбина света

  • У плановима Запада Украјина виђена не само као војна база него и база за биолошко ратовање против Русије.
  • Именовање људи укључених у реализацију овог пројекта, од Хилари Клинтон до Бајдена, његовог сина, Обаме и Џорџа Сороша бацају ново светло на војну операцију у Украјину.
  • Павић: Запад као вук у јагњећој кожи, рат до истребљења правда ширењем демократије и људских права што је много монструозније и подмуклије.
  • „Изашла су на видело монструозна сазнања која политички Запад стављају у ред са нацистичком Немачком“, оцењује Павић.
  • Западни медији су постали део западне ратне машинерије задужене за пласирање непроверених информација које потичу из њихових обавештајних служби што су они и јавно признали
  • Русија води борбу за опстанак и будућност човечанства

Разговор водила: Наташа Јовановић, новинар

Најновија сазнања до којих је дошла руска војска везано за улогу не само Пентагона већ и Сороша и дубоке америчке државе у раду биолошких лабораторија у Украјини доказ је да је ова земља на истоку Европе била једна велика база за даљи поход на Исток, и, уједно, тачка на којој се у овом тренутку решава судбина света.

Војно-биолошки програм САД

Игор Кирилов, начелник Снага радијацијске, хемијске и биолошке заштите Оружаних снага Русије, информисао је јавност о томе да је амерички председник Џо Бајден својевремено координирао рад извршилаца војно-биолошког програма САД у Украјини. По његовим речима, прво је створена законска основа за финансирање истраживања директно из федералног буџета.

Као и у Првом и Другом светском рату Русија се бори против удржене војне коалиције коју овог пута свим силама и моћима предводе САД и В. Британија

Како је прецизирао, у тој шеми учествују и фармацеутске компаније, укључујући „Фајзер“, „Модерну“ и америчку компанију „Мерк“, као и компанију „Гилиад“ која је повезана са америчким војним ресором.

По сазнањима до којих је дошао врх руске војске, бивши амерички председник Барак Обама 2015. године је „склопио партнерске споразуме са Украјином о почетку реализације војно-биолошких програма на територији те земље“, док је бивша државна секретарка САД Хилари Клинтон „иницирала усвајање америчке стратегије за супротстављање биолошким претњама и допринела је легализацији истраживања двоструке намене“.

Биолабораторије за ширење заразних болести у Украјини финасирао је и организовао протеклих година Пентагон уз знање највиших државника СЈедињених држава
Превазиђене најгоре слутње

Све речено, по мишљењу Александра Павића, недвосмислено указује на то да је у плановима Запада Украјина виђена не само као војна база него и база за биолошко ратовање против Русије.

„Руска војска изричито помиње да су људи у Украјини коришћени као покусни кунићи зарад потреба великих америчких фармацеутских компанија које су везане за војно индустријски комплекс. Људи, међу њима и деца, намерно су заражавани опасним патогенима. За све оне који годинама одбацују такве тврдње, називајући их теоријама завере, ово је доказ за заверу у пракси, доказ који превазилази неке до најгорих слутњи“, каже Павић.  Именовање људи укључених у реализацију овог пројекта, од Хилари Клинтон до Бајдена, његовог сина, Обаме и Џорџа Сороша бацају ново светло на војну операцију у Украјину.

За разлику од нацистичке Немачке која је изашла са јасним програмом уништења словенских народа, Запад, каже Павић, као вук у јагњећој кожи, рат до истребљења правда ширењем демократије и људских права што је много монструозније и подмуклије.

Нацизам је усавршен и медијски умивен

Изнети докази, каже Павић, објашњавају како су кључни људи америчке дубоке државе са лакоћом стали иза нацификације у Украјини, али и којим средствима су финансирани пук Азов, Десни сектор и Ајдар.

Десни сектор је обучен од западних инструктора, а идеолошки усмерен на мржњу према Русији

„Сада је јасно да су они спремни да користе нацистичке методе, експериментисање људима и вођење биолошког рата против становништва, наравно уз учешће великих корпорација. Такав спој војно- индустријског комплекса једне земље и великих корпорација и јесте дефиниција фашизма, тачније технократског нацизма који је усавршен и медијски умивен. Ћутање Запада поводом најновијих доказа о плановима за биолошки рат против словенских народа додатно их оптужује“

Улога алтернативних медија

Учешће фармакоиндустријских кућа попут Фајзера и Модерне у финансирању и раду тајних лабораторија за биолошко ратовање, за Павића није изненађење. Њихова истраживања на основу којих они убирају енормне профите, објашњава, финансирана су од стране државе која им помаже да развију лекове и вакцине. С обзирам на то да обични грађани финансирају екстра профите једне врло уске клике, ове компаније су, каже, животно везане за државу.

Када је реч о демистификацији улоге Сороша у украјинском питању, Павић каже да то јесте вест али не и за западне медије који се налазе под контролом корпорација, хеџ и инвестиционих фондова. Преко тих медија, каже, истина никада неће изаћи на видело, укључујући и истину о Украјини и Сорошевим активностима.

Западни медији су постали део западне ратне машинерије задужене за пласирање непроверених информација које потичу из њихових обавештајних служби што су они и јавно признали пре око месец и по дана. Ипак, истина ће наћи свој пут до јавности преко бочних канала, односно алтернативних медија, који схватају озбиљно руске информације и руске изворе“.

Истина о злочиначким активностима Запада  је страшна

Најновији докази о плановима Запада везаним за Украјину само показују, уверен је Павић, да Русија у овом тренутку бије битку целог нормалног човечанства као што је то радила и у Другом светском рату.

Руска гарда има пред собом тешке борбе са обученом украјинском војском и Британским, Канадским и Америчким инструкторима који им воде војне операције

Истина капиларно продире што значи да ће неонацистички Запад само удвостручити напоре да на било који начин науди Русији, уништи је и сломи јој кичму, јер истина је толико страшна да они не смеју да дозволе да изгубе овај рат. Зато је ствар веома опасна“.

Ово чему присуствујемо, каже, борба је за опстанак и будућност човечанства.

Линк

https://rs.sputniknews.com/20220512/monstruozne-istine-projekat-pentagona-sorosa-i-bajdena–novo-svetlo-na-sukob-u-ukrajini—1137300239.html

………………………..

5 1 vote
Article Rating

Related posts

Дуг Србије увећан са 17 на 30 милијарди долара

Prenosimo

Избори који не могу угрозити Вучићеву контролу владе

Prenosimo

Одсудна битка за Београд

Славко
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x