Маскарада о људским слободама и правима

У медијски рат САД улажу милијарде да би Русију представиле као ову неман, звер

Сукоб Запада и Русије у Украјини узроковао је трајно рушење западне глобалистичке пирамиде

  • Приче о демократском поретку и владавини права су само карневалска маскерада за наивне, а у стварности они подржавају диктаторе, деспоте, сурове тиранине, спрегу криминала и корумпираних политичара.
  • Свет чекају године немилосрдних борби најјачих светских сила за доминацију над човечанством

Пише: Јово Вукелић

Цео Западни свет се последњих векова, од идеја и идеала француске револуције и просветитеља, енглеских рационалиста и немачких филозофа и идеалиста градио и настајао на темељима слободе, критике, размене идеја, развоја људских права, а против деспотије, тираније, диктатура и ропства, расне сегрегације и експлоатације.

Европа је такође развила идеје солидарности међу људима, међу неједнаким по богатству и моћи и настале су многе важне међународне институције које су штитиле слабе и нејаке од јачих и моћних…Синдикати су штитили радничка права, Међународни Црвени крст са филијалама је бринуо о исхрани сиромашних грађана, њиховом основном здравственом стању, а многе добротворне организације су покретале акције директне помоћи појединцима или породицама и групама људи у невољи, нарочито у ратним околностима.

Глобалистичка хидра је у Светском економском Форуму у Давосу, а предводник је Клаус Шваб. Све вође Економског форума снажно желе да се представе свету као мецене, филантропи, добротвори, а уствари човечанству раде о глави

Хуманитарне акције спашавале су гладне широм Африке и Азије, а тимови лекара из Светске здравствене организације борили су се против масовних епидемија и помагали локалном становиштву последњих 5-6 деценија прошлог века.

Међународно право је срушила мондијалистичка, глобалистичка хидра
Тед Тарнер, медијски магнат, власник CNN (највећи земљопоседник у Америци)  управља ширењем информација светске глобалистичке хидре по свету

Данас су такве акције солидарности и хуманости незамисливе, нема више људске солидарности и хуманости, на сцену су ступиле мултинационалне компаније и богати мултимилијардери који осмишљавају и спроводе акције вакцинације, а оне често доносе више штете него користи болеснима и немоћнима. Нема више ни промптне одбране радничких права ни њихове заштите у многим земљама.

Глобалистичка идеологија моћних група, удружења најбогатијих постали су „мецене“ са нејасним циљевима и намерама гурајући у страну све искрене хуманисте и добротворе. Римски клуб је легло милијардера који себично хоће да се светска популација драстично смањи и све њихове акције усмерене су у том правцу. Измишљају еколошке проблеме и бригу о заштити животне средине да би спровели своје антихумане циљеве.

Џорџ Сорош и син Александер су финансијери пројеката глобалистичке доминације и покоравања света

Сами себе зову филантропи па су међу тим ликовима наводних филантропа налазе најомраженије личности савременог света: Бил Гејтс, браћа Рокфелери и Ротшилди, Џорџ Сорош и његов син, Клаус Шваб и вође форума из Давоса… Себичњаци који мрзе људски род и раде на његовом убијању на разне начине како би се свет ослободио сиромашних и болесних организују најстрашније епидемије болести и изазивају ратове и глад и пљачку држава. Они те своје пројекте више и не крију и јавно се залажу за сурову смрт стотина милиона људи широм планете, било од глади, било од заразних болести, било у ратовима.

Неспутана глобализација (неолиберализам) не показују скоро никакву одговорност према средњем слоју, радницима и широким народним масама и њиховој судбини већ се највише труде да удовоље интересима корпорација. Створен је неоколонијални систем, не обазирући се ни на какве штетне ефекте по грађане, а међународно право је суспендовано.

Мијилардер Бил Гејтс са својим компанијама и фондовима контролише Светску здравствену организацију и пројекте вакцинације широм света па га зову и “доктор”

Основно право на живот угрожено је код већине светске популације, а њихова људска права и слободе су огроман баласт новом глобалистичком поретку. Помињу их само ради обмањивања и лакшег спровођења својих циљева.

Запад нема решење за недостатак стратешких ресурса

Приче о демократском поретку и владавини права су само карневалска маскерада за наивне, а у стварности они подржавају диктаторе, деспоте, сурове тиранине, спрегу криминала и корумпираних политичара.

Тако су релативно брзо, за непуну деценију, западни олигарси погрешним потезима сами срушили и ослабили западну глобалистичку пирамиду сачињену на људским слободама и правима, којима је дуго обмањиван читав свет.

Лоренс “Лари” Пејџ, оснивач компаније Гугл (Гоогле) контролошу медијске токове на интернету

Улажући стотине милиона евра сваке године у моћну медијску пропаганду и систем лажи и обмана информацијама у главним медијима светски глобалистички моћници су корумпиране медије увели у једног од главних обмањивача грађана света. Тако да они заједно чине ту ударну песницу -глобалистичку групу за обмањивање светске јавности.

Изазивање глобалних епидемија, ширење заразних болести и глади и узроковање ратова у земљама Азије, Блиског истока, Африке и Европе су главни послови групације поменутих милијардера који себе називају филантропима, као да помажу човечанству, а не га сатиру, убијају и смањују на све начине.

Хенри Кисинџер је дуго био идејни творац и реализатор глобалистичких пројеката контроле света од стране САД

И Хенри Кисиџер, искусни дипломата и политичар, прогнозира „да ће се појавити велики проблеми у односима Блиског Истока и Азије с једне, и Европе и Сједињених држава“ с друге стране.

Ноам Чомски, лингвиста и филозоф, у својој анализи светских прилика сматра „да САД жели да рат у Украјини траје што дуже како би он исцрпио Русију и ослабило је толико да више никада не буде велика сила и да може да ратује на овај начин“.

Ноам Чомски открива опасне циљеве и планове глобалистичке светске владе за управљање светом

Један од главних циљева ове светске клике (себе називају светском владом) је управљање главним ресурсима и сировинама на планети. Зато је Руска федерација стално мета напада и инвазије светских моћника и њихових мегакорпорација и компанија. Задатак је да се Русија као држава економски ослаби, а потом и подели на више мањих држава како би се њима лакше манипунисало и управљало. Познати светски лингвиста и филозоф управо отворено говори о тим циљевима Запада, САД и НАТО у разарању Русије од кога никакда неће одустати.

Треба истаћи да је  Запад деценијском пропагандом развио инстинкт мржње према целом руском свету, као што је то учињено и према Србима.

Дејвид рене де Ротшилд, милијардер, финансира и одлучује о пројектима смањивања светске популације. Сви они себе називају меценама и филантропима, иако учествују активно у погубним пројектима за људску популацију

Будући да САД губе доминантне позиције у свету које су држале последњих деценија, губе контролу над финансијским системом, губе трку у наоружању модерним оружјима, а и у светској трговини, у којој све више доминира Кина, Америка се понаша нервозно и неодмерено и прави грешке, а и губи ратове!

Ворен Бафет, један од највећих инвеститора на свету, пита се у доношењу свих крупних одлука о плановима неолибералне светске врхушке

Грозничава трка за кључним сировинама којих желе да се докопају у Руској федерацији као што су гас, нафта, дрво, чиста вода, ретки метали, уранијум и други ресурси чини доскорашњег једнополарног владаоца света слабијим и немоћнијим, а истовремено изазива и шира удруживања Кине, Русије, Индије, Ирака, Бразила и других земаља у фронт против даље донимације САД и НАТО у свету, јер су донели само ратове, сиромаштво, глад и болести.

Џеф Безос, инвеститор, председник Амазона, најбогатији човек на свету, припада најужем кругу неолибералне елите и глобалистичких шефова који одлучују о судбинама милиона људи на свету

Запад нема решење за недостатак стратешких ресурса сем агресије на Руску федерацију како би их се докопао путем пљачке.

Управо траје сурови рат за престиж и доминацију између САД и њених сателита и осталог дела човечанства. Како ће се та до сада невиђена и беспоштедна  борба интереса најјачих сила завршити остаје да се види у наредним годинама. У сваком случају уследиће велике промене и поделе у светским односима силе и моћи. Од исхода борбе ће зависити будућност света, свих континената, Европе, нашег региона Балкана и саме Србије.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Трамвај звани жеља

Јово

Само 35 одсто грађана је за улазак у ЕУ

Prenosimo

Кајла Скота у лаж утерују чак и инструкције NATO поводом осиромашеног уранијума у Србији

Јово
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x