За злочине против човечности тужба више од 1.000 адвоката против СЗО и ДАВОС групе

Тужба против организатора епидемије Ковид 19

Главни циљ супербогатих је потпуна контрола над људским бићем

  • Тужбу притив СЗО и Давос Групе поднело 1.000 адвоката са познатим адвокатом др Рајнером Фулмихом
  • Адвокат др Рајнер Фулмих: „Вакцине немају никакве везе са вакцинама, већ су део генетских експеримената“.
  • Према члану 147, извођење биолошких експеримената на људима представља озбиљно кршење Женевске Kонвенције. ‘Експериментална’ вакцина крши 10 Нирнбершких кодекса, који предвиђају смртну казну за оне који крше ове међународне уговоре.“
  • Ко су људи који вуку конце? Реч је о групи од око 3.000 супербогатих. Давос клика око Kлауса Шваба је део ове групе.

Поднета је тужба за глобалне злочине против човечности коју је прихватио Врховни суд правде Kанаде (види линк испод). Тим од више од 1.000 адвоката и више од 10.000 медицинских стручњака, предвођен Немцом Рајнером Фулмихом, једним од најмоћнијих европских адвоката, покренуо је највећу тужбу у историји под називом „Нирнберг 2“ против СЗО (Светске здравствене организације) и Давос групе (Светски економски форум на челу са Kлаусом Швабом) за злочине против човечности.

Адв. др Рајнер Фулмих је немачко-амерички адвокат који је добио вишемилионске парнице против преваре Дојче банке и оне против Фолксвагена за превару Дизелгејт. Један је од оснивача „Немачке крунске анкетне комисије“. Фулмих и његов тим прикупили су хиљаде научних доказа који показују потпуну непоузданост ПЦР тестова и преваре иза њих. Фулмих је тада говорио о вакцинама и напоменуо да „оне немају никакве везе са вакцинама, већ су део генетских експеримената“. Поред погрешних тестова и лажних потврда о смрти које издаје корумпирано медицинско особље, сама „експериментална“ вакцина крши члан 32 Женевске конвенције.

Група од 3.000 супербогатих вуче све конце епидемије

Према члану 32. Четврте конвенције из 1949. године, забрањено је „сакаћење и медицинско или научно експериментисање које није неопходно за медицински третман особе“. Према члану 147, извођење биолошких експеримената на људима представља озбиљно кршење Kонвенције. ‘Експериментална’ вакцина крши 10 Нирнбершких кодекса, који предвиђају смртну казну за оне који крше ове међународне уговоре.“ Фулмих је такође додао да је све ово дуго планирано да се спроведе 2050. „Али тада“ су конци постали похлепни и одлучили су да предвиде планове прво 2030. и коначно 2020. у овој журби да праве толико грешака.

Клаус Шваб, сива еминенција глобализма која диригује светском економијом и глобалном политиком

На пример, произвођачи вакцина нису очекивали да ће бити толико нежељених ефеката и смрти.“ „Европа“, наставља Фулмих, „ је главно бојно поље овог рата. То је зато што је потпуно банкротирала. Пензијски фондови су потпуно опљачкани. Зато желе да преузму Европу пре него што људи сазнају за то. Шта се дешава“?

Али ко су ови људи који вуку конце? Према Фулмиху, реч је о групи од око 3.000 супербогатих. Давос клика око Kлауса Шваба је део ове групе. Шта хоће?

Потпуна контрола над људским бићем.

Подмићују лекаре, болничко особље и политичаре. „Људима који не сарађују се прети. Kористе све врсте психолошких техника да манипулишу људима.“

Епидемија короне диригована је да се смањи број становника на планети и контролишу економски шокови
Главни медији приказују лажну реалност

„Мејнстрим медији“, резимира Фулмих, „приказују лажну реалност и говоре да је већина људи за мере и вакцине. То свакако није тачно.

На пример, скоро сви са којима разговарам у Немачкој знају да маска не штити ни од чега, јер се у међувремену скоро сви информишу од алтернативних медија. Стари медији умиру“.

Фуелмихов савет?

„Ширите истину и чињенице што је могуће шире и не трошите енергију на људе који су безнадежно вакцинисани. Не можемо све спасити. Много људи ће умрети.

Извор:

https://corona-ausschuss.de/

……………………………

5 1 vote
Article Rating

Related posts

„ПРЕГОВАРАЧ“ И ЊЕГОВИ БЕДНИ ПОМАГАЧИ

Gost autor

Вучић можда неће да призна Косово али ће му дати столицу у УН, што је исто

Јово

Неосуђени геноцид Вермахта

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x