Вучић: “Жао ми је што нисам лично рушио у Савамали”

Фантом из Савамале (карикатура Душан Петричић)

Необјашњива скандалозна и некоректна политичка изјава председника Србије

  • То би био прави допринос председника Владе или председника Републике напретку земље. Неретко сам био булдожер у овој земљи, радио сам оно што нико није смео. Жао ми је што нисам био упознат са тиме, иначе, бих сам сео у 12 сати пре подне и то бих обавио – навео је Вучић

“Жао ми је што нисам лично током дана управљао багером који би оне уџерице и страћаре у Савамали сколонио са тог места”, рекао је Александар Вучић у емисији “Директно са Мињом Милетић” на телевизији Еуроњуз о Београду на води. То је председнику Србије други пут за кратко време да истиче како му је криво што није био “комплетан идиот” како ја назвао насилнике и налогодавце рушења у Савамали.

Вучић је одговарао на питања у вези са аферама које су пратиле његову власт, али и остале припаднике владајуће странке.

Председник Србије још жали што ни сам лично није незаконито рушио објекте! Чему да се надају грађани?

То би био прави допринос председника Владе или председника Републике напретку земље. Неретко сам био булдожер у овој земљи, радио сам оно што нико није смео. Жао ми је што нисам био упознат са тиме, иначе, бих сам сео у 12 сати пре подне и то бих обавио – навео је Вучић, али Еуроњуз портал још није пренео.

Дотакао се и навода да је током рушења у Савамали било повређених људи, као и оних који су били везани.

– Ја тамо нисам видео никога да је везиван. То нико није доказао на суду – рекао је он.

Насилно, безобзирно и незаконито власт СНС је порушила део објеката у Савамали, а нико није подговорао до данас

Вучић није детаљисао, али је полицајац Горан Стаменковић све испричао, па је откривено да је био жртвено јагње којим је власт покушала да направи привид да је решила своју највећу аферу – случај Савамала. Он је осуђен на пет месеци условно због рушења у Херцеговачкој улици, а како је невео за KРИK, одлучио је да проговори јер они који су га натерали да призна, нису испунили обећано – унапређење у полицији и легализацију зграде у Миријеву

На питање шта ће бити са Небојшом Стефановићем, министром одбане, раније полиције, и да ли је он једини који је изгубио његово поверење или има других, рекао је да “Небојша Стефановић има право да се доказује својим радом”.

                                                            карикатура Душана Петричића

– Видећемо како ће се доказати – рекао је и додао да он нема право на своје личне реакције и показивање личног анимозитета.

Говорећи о другим аферама, Вучић је рекао да за њега не постоје Панама папири, да он лично нема тајне рачуне, а да је другима “његов брат Андреј сам крив за своје пребијање”.

Дивљачко рушење и бахатост власти остали су некажњени захваљујући опструкцији власти и правосуђа

Вучић је одговорио и на питање када ће отићи са чела СНС, рекавши “што пре, то боље”, док је на констатацију да је то рекао и 2017. године додао:

– Јесам и данас вам са сигурношћу кажем да ћете бити обрадовани ускоро.

Линк

https://direktno.rs/politika/404939/vucic-savamala-zao-sto-nisam-rusio-upravljao-bagerom.html?utm_medium=push&utm_source=pushpushgo&utm_campaign=CampaignName

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Неразумно најскупља плажа у Црној Гори и на целом Медитерану

Prenosimo

Михалков Европској унији: Чујте нас Русе док још имате времена

Prenosimo

Успех треба да буде садржан у кадровској обнови и новим и смисленим програмима  

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x