Палмин кич и неморал шире се Србијом

Оптужени простак Палма прети, виче, тужи, оптужује уместо да ћути и нигде се не појављује од бруке и срамоте довека

  • На делу је јединствен феномен: надлежни државни органи ништа не предузимају, ћуте, а оптужени Палма је у потпуној офанзиви, шета по најгледанијим телевизијским станицама и напада и оптужује оне који су њега оптужили за гнусна, сурова, брутална злодела и сексуално насиље
  • Палма ће можда почети и да хапси, да приводи све од Маринике и Санде па до сведока који би морали бити заштићени од надлежних државних органа. Његова агресија је застрашујућа.
  • Остаје још да му РТС понуди једночасовни интервју у ударном термину да са себе спере љагу те „Ђиласове плаћенице Маринике“.

 Пише: Јово Вукелић

Док несимпатични и необразовани лик из Јагодине који још не зна да су Шопен и Бетовен живели пре два века ( и одавно умрли, Шопен пре 172 године, а Бетовен  пре 194 године)  већ је он као велики сеоски „ђилкош“  планирао да му та два музичара свирају на „увце“ (као што му свира Цеца), сада тужи све и сваког у Србији ко ишта лоше проговори о њему и његовим оргијама са малолетницима и девојкама у Јагодини. Уместо да је у истражном затвору због тешких оптужби, он гостује као победник и слављеник и „радо виђен угледни гост“ код новинара без икаквих моралних скрупула Миломира Марића и ТВ Хепи.

Спој Марићевог новинарског кича са ТВ Хепи и људског неморала из Јагодине  се као корона експресно шири Србијом и трује грађане, јер важно је да оптужени Палма (Драган Марковић)  за најгнуснија дела добије прилику да се брани, али и да напада вређа све оне који су се усудили да кажу нешто о његовим гадљивим проводима и масовним незаконитим окупљањима у Јагодини са младим девојкама и девојчицама…

Дачић и Палма у друштву младих девојака које треба обучити страначком раду
Уместо да је у истражном затвору Палма прети свима и оптужује

Сада је на делу разгоропађени и нешколовани Палма који напада, прети, тужи, подиже пријаве, а он је управо онај који је оптужен за тешка кривична дела подвођења девојчића и педофилију… и требало би да ћути од бруке и срамоте довека.

Полиција и тужилаштво уместо да хитро делују и оптуженог лише слободе, затворе га и у истражном затвору испитују и спроводе истрагу, затим испитују сведоке против Шопенисте пустили су да се све окрене наопачке. Палму не испитују, нити приводе, нити затварају, нити о било чему дају какво саопштење, обавештење или разјашњење, а он осиљен, ионако бахат и прост прети, виче, тужи, оптужује… Чак и врху државе прети неким откривањем афера које он зна и које је помињао…да га неко од политичара из државног врха не би случајно оптужио. Његова осионост иде толико далеко да отворено, јавно, преко националних фреквенција најављује освету, јер уколико се о њему сазна истина, да ће он рећи све што зна о другим представницима власти…

Раскош на слављима у Јагодини (Кончареву)  где је неизоставна била Цеца био је увод у касније проводе и забаве са младим девојкама

Тако да је на делу јединствен феномен: надлежни државни органи ништа не предузимају, ћуте, а оптужени је у потпуној офанзиви, шета од једне до друге  најгледаније телевизијске станице и напада оне који су њега оптужили за гнусна, сурова, брутална злодела и сексуално насиље. Овако нешто је могуће само у земљи где правосудни систем не ради, где полиција не врши свој основни посао и не штити интересе грађана. И где правосуђе штити властодршце који крше закон.

Неће српски народ лако одустати од борбе против педофилије и злоупотребе девојака
Да ли се чека да грађани забораве зашта је Палма оптужен

Као да се плански чека да прође што више времена, да грађани забораве зашта је Палма оптужен, да се деси нека друга скандалозна афера и да се све заборави…

Палма ову саботажу државних органа, полицијских и судских, користи да он постане истражни орган, па он испитује, истражује ко су сведоци и њима прети, напада их, каже да они лажу, а не зна ни шта су они рекли и зашта га конкретно оптужују.

Коло је на свечаностима  скорто увек водила ова четворка

Ако се овако настави Палма ће можда почети и да хапси, да приводи све од Маринике и Санде па до сведока који би морали бити заштижени од надлежних државних органа. Његова агресија је застрашујућа. Или ће можда да реши питање сведока као што је то чинио Харадинај, а на очиглед полиције, правосуђа и тужилаштава, који се праве луди и збуњени.

Можда ће ових дана Палма да се неког од сведока докопа и испита их у некој од његових бунга-бунга соби и саопшти нам како су они сведоци ето били, као и Мића Мегатренд, у афекту, нешто љути па су све измислили и рекли оно што није истина. Мићи Мегатренду је неко вероватно сурово припретио чим је преко ноћи одустао од свега што је рекао и чиме је био оптужио српског „честитог и узорног домаћина из Јагодине“.

А “врли” домаћин водио је колце….

Како се ствари догађају ових протеклих недеља врло је могуће да сведоци оптужбе против Палме, а које је Мариника прикупила, почну један по један да одустају од своје намере да сведоче против њега. Ем ,држава нија стала иза њих, није им пружила неопхоодну заштиту, ем их Палма јури и гледа да их се докопа. Једног је сведока већ назвао криминалцем, другог опозиционаром, трећег…

Уз Цецу на увце требао је да Палми свира и Бетовен…

Пролази и четврта недеља од оптужби које је Мариника изрекла против Палме јавно пред лицем свих грађана Србије. И ништа се није догодило, сем што оптужени Палма бахато, пун себе недељама с једне телевизије са националном фреквенцијом стиже до друге да напада оне који су га оптужили.

Остаје још да му РТС понуди једночасовни интервју у ударном термину да са себе спере љагу те „Ђиласове плаћенице Маринике“.

Водио је “моћни” даса српско коло комплет обучен и у морском плићаку Паралије

Како ли је само могла та Мариника да оптужи једног „популарног српскогдомаћина“( коме је уз Цецу на увце требао да свира и Бетовен) и да тако наруши „познатом политичару“ деценијама стицан „углед“ међу народом у Србији?

Шала на страну, тужилаштво је дужно да хитно и неодложно провери све оптужбе против градоначелника Јагодине , тог великог и префињеног зналца и љубитеља музике Шопена, Цеце и Бетовена.

Само тако би била задовољена “правда“.

…………………….

3 2 votes
Article Rating

Related posts

Степић: Је ли ово тренутак за српско окретање «Примаковљевог авиона» над Атлантиком?

Prenosimo

Дмитриј Рогозин: Украјинско биолошко оружје делује на репродуктивни систем Рускиња

Prenosimo

Митрополит Јоаникије: О неприхватљивости тзв. француско-њемачког споразума

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
старији
новији
Inline Feedbacks
View all comments
nedovoljnost
nedovoljnost
3 година раније

neozbiljan i faktografski netačan tekst. Tužilaštvo radi nešto, nedovoljno ali radi. Drdugo, kao i svaki pojedinac, i palma ima pravo da tuži za uvredu, kriv ili ne (a mislim da jeste). Treće, neukusno je poređenje s Haradinajem. Ispada da branim Palmu; ne, on treba fa ide u zatvor, a ovakvi tekstovi treba da budu ozbiljniji.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x