Дошао је крај мрачног доба Ђукановићевог режима

Време је за напредак Црне Горе

  • Црна Гора без Ђукановића на челу има чему да се нада
  • Црној Гори је доста лажних бранитеља, јер док су такви на бранику Црне Горе, горих непријатеља Црној Гори не треба
  • До сада је цветао шверц, а учинићемо све да процвета економија

Кандидат Покрета „Европа сад” за председника Црне Горе, Јаков Милатовић је на предизборним конвенцијама у Бару и Улцињу, уочи председничких избора у недељу, поручио да Црна Гора има будућност, да је дошао крај мрачног доба режима Мила Ђукановића и да следи време напретка.

„Када дођу људи који ће схватити важност луке, позицију, ширину и повезаност, овај град ће процветати. До сада је цветао шверц, а учинићемо све да процвета економија”, рекао је Милатовић на конвенцији у Бару. Ако је, казао је, ово град са толико сунца, са планинама у залеђу, са две обале, са богатом историјом и културом која једва чека да буде свету приказана, заиста не видим разлога да тако и не буде.

„Желим и урадићу све да Бар буде град отворених врата”, навео је председнички кандидат ПЕС. Он је рекао да је у Бару добио подршку, што од покрета и партија, уз нагласак колико цени и подршку сваког слободног појединца. Рекао је и да зна да то у Црној Гори није лако, али му управо та подршка значи и говори да је људима доста и да не желе више да слушају лажи.

За свог противкандидата Мила Ђукановића је рекао да препознатљивим методама „плаши грађане, плаши људе с Јаковом Милатовићем” „Али Црној Гори је доста лажних бранитеља, јер док су такви на бранику Црне Горе, горих непријатеља Црној Гори не треба”, поручио јеј Милатовић. Ослобођени од страха и притиска, казао је, целом земљом пронели смо здраву визију о Црној Гори.

„Ону визију у којој су сви њени грађани и грађанке највеће богатство, ону у којој сви једнако уживају привилегије живота у овако лепој земљи”, рекао је Милатовић и захвалио свима који су, како је казао, одабрали идеју о општем добру и поносан на историју коју стварамо заједно. „У току председничког мандата увешћу Црну Гору у ЕУ, а снажан економски развој биће подстакнут и кроз валоризацију свих потенцијала.

Драго ми је да у Улцињу знају колико је значајан 2. април и што ћемо га заједнички учинити датумом када је режим коначно пао”, навео је Милатовић. Говорећи о променама које ће уследити одмах након 2. априла рекао је да „где има наде, има и напретка”.

„Ја видим светло на крају овог Ђукановићевог мрачног доба, видим светло јер видим људе испред себе. Видим на вашим лицима наду, а где има наде, сигурно да има и напретка”, казао је Милатовић. Позивајући грађане Бара и Улциња да изађу на изборе у недељу, Милатовић је рекао да Црна Гора без Ђукановића на челу има чему да се нада.

„До сада верујем да сам се доказао као породичан, а не порочан човек. Као радан и посвећен и као човек који сваки посао обавља одговорно и до краја. Тако ће бити и кад постанем председник и слободно ме држите за реч. Свим срцем желим да видим успешан Бар и целу Црну Гору и знам да ћемо заједно успети у томе”, закључио је Милатовић, преноси Танјуг.

0 0 votes
Article Rating

Related posts

ПОСЛЕДИЦЕ СМАЊИВАЊА ИЗБОРНОГ ЦЕНЗУСА

Славко

Саопштење Народног покрет “Отаџбина”

Prenosimo

Москва оптужила Лондон за терористички акт против Скрипаља, хоће ли и за агресију на РФ?

Јово
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x