Јел Отворени Балкан голо арнаутско пркно пред црквом?!

„Парада поноса“ у мисији независности Косова и антиправославља

  • Ко је у свему овоме видео „државничку мудрост“ Александра Вучића већа је битанга од њега
  • Слобода није оковати другога у ланце, нити је понос гола гузица под распећем, нити ће икада бити!

Пише: Михаило Меденица

То је, дакле, тај Отворени Балкан- гола гузица шиптарске педерчине пред црквом Светог Марка, и пароле у славу „републике косово“?!
Не, нису то били никакви гејеви већ педерчине, није то била шетња за права сексуалних мањина но марш фукаре која је дошла да освоји, да покори, да понизи…
Зајебите ме политичке коректности јер сасвим смо се некоректно нагутали и сузаваца и пендрека тог дана, а ништа учинили нисмо осим што смо се сили нашли на путу.
У Београду су се приљежно и понизно браниле „европске вредности“, бранила се заповест оне колонијалне погани Кристофера Хила, бранило се Србији да буде Србија, и нема ту друге истине!
Ко је у свему томе видео „државничку мудрост“ Александра Вучића већа је битанга од њега, јер ако су „мудрост“ и „државништво“ подвести Србију ко конкубину америчком заступнику зла и гологузим бедницима у шовинистичкој екстази- једнако би ваљан председник Србије била и она звер од Рамуша Харадинаја!!!
Баш ништа ту није имало везе са борбом за људска права и слободе јер, господо организатори, ваљда сте и Срби, ваљда је ова мученица наша једнако и ваша држава, ваљда вас је и повредило и увредило оно што је олош чинила пред црквом и чему је скандирала, или није..?
Јесте ли им скренули пажњу да не чине то зло, или су превладале „европске вредности“  које подразумевају да је све осим српског вредно?!
Јел вам пало на памет да вам браћу и сестре на Косову и Метохији пребијају само зато што су Срби, да их по хрватској прогоне ко дивљач, да у Босни ваљају само кад их нема..?
Не, наравно, зашто би марили за то, важно је побројати и наплатити голе гузице, важно је оправдати звање професионалних гејева јер то сте, од секусалне оријентације сте начинили струку, позив, занимање, биографију…
Не интересује вас како живе ваши сапатници док год ви можете да будете само гејеви, вечито угрожени и тарифирани!
Ви све чините да не будете прихваћени, јер како и од чега живети ако нечим заиста будете морали да се бавите осим да будете професионална и висококвалификована сексуална мањина!
Због тога сам стајао, и увек ћу стајати, наспрам вас, а не против вас, јер не дозвољавам да нас поносу уче накупци и закупци поноса!
Ви стојите против мене/нас, вама вечито треба непријатељ, ви иштете крв јер ништа се тако не продаје као она, ништа се не исплати као лелек, ни од чега се не живи тако комотно као од страха који и сејете и жањете, молећи се да вазда издашно рађа…
Ви мрзите, ја само не дам на оно што волим, оно што ми је свето, оно што је најбоље у мени, обо због чега ћете ви бити моја браћа и сестре колико год ја за вас био звер.
Узалуд вам и Вучић и Хил, и ко год да дође после њих, те „вредности“ Европе, Отвореног Балкана и америчке амбасаде- овде се неће запатити, будите убеђени!
Слобода није оковати другога у ланце, нити је понос гола гузица под распећем, нити ће икада бити!
Од мене не треба да страхујете, али сигурно нећу дозволити да се стидим због вас и ваших газда!
Не због ваше сексуалне оријентације, но због тога што „параде поноса“ сваке године све више личе на дивљачке јурише на плен, а Србију нећете понети као трофеј, то добро знајте!
Колико год голих гузица призвали да се зоре Београдом- толико ће образа стајати наспрам вас! Десетину, стотину више!
Ако је ваше право да се у сред престоног града скандира „републици косово“ и да беласа арнаутско пркно пред црквом- моја је обавеза да вам будем „непријатељ“ јер, верујте, искренији сам вам пријатељ од оних за које сте само роба, броја, ситнина за коју не маре и ако им се загуби кроз бушне џепове…
https://dvaujedan.wordpress.com/2022/09/19/%d1%98%d0%b5%d0%bb-%d0%be%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b1%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%b0%d0%bd-%d0%b3%d0%be%d0%bb%d0%be-%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b0%d1%83%d1%82%d1%81%d0%ba%d0%be-%d0%bf%d1%80/

5 1 vote
Article Rating

Related posts

Новак Ђоковић није личност за споредне улоге нити играч за друго место

Јово

Пријем код патријарха Јерусалимског Теофила Трећег

Јово

„Милосрдни анђео“ ММФ милосрднији од Вучића и владе Србије

Јово
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
старији
новији
Inline Feedbacks
View all comments
Oleg Jovanovic,
Oleg Jovanovic,
1 година раније

Bravo Mihailo za odlicnu reakciju na “dogadjaj” od subote.
Dodao bi samo da im treba biti pravi neprijatelj bez ikakvih ” “, jer i oni su nama neprijatelji, na kvadrat, sto kazu.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x