„Украјински Мосад“ је спреман да убија Русе широм света

Украјинци много хтели – много започели, уз хушкање НАТО и стигли до трагедије

Једно од ратних правила је елиминација опасних и руководећих личности непријатеља

  •  О праву Украјинаца да почну да убијају руске држављане и своје суграђане почело се и званично разговарати.
  • Михаил Подољак, саветник шефа кабинета председника Зеленског,позивајући се на Блинкенову дозволу, оставио је Кијеву право да убија Русе.
  • Градоначелник Дњепропетровска Борис Филатов, који је 2014. обећао да ће „вешати касније“, сада је рекао да Украјинци имају морално право да „смирено и потпуно чистог ума убијају ове нељуде (Русе) широм света. „Методично и без сувишног јунаштва“.
  • ТВ водитељ 24. ТВ канала Украјине Фахрудин Шарафмал захтевао је да се побију руска деца . Онда се извинио, али снимци са позивом се понављају.
  • Сада случај преузима директор Државног истражног бироа (ГБР) Алексеј Сухачов, који је најавио стварање „украјинског Мосада“. Ми ћемо као Јевреји пронаћи и казнити свакога било где у свету.
  • Колико је Русија спремна за такав облик рата на својој територији још је тешко рећи.
  • Руска Федерација још увек не примењује једно од правила рата – елиминисање опасних и водећих личности непријатеља. А „укромосад“, заправо, већ је почео са радом

АУТОР: Андреј УВАРОВ, политичар и публициста

С руског превео Зоран Милошевић

 Кијевски режим је почео да показује спремност за индивидуални терор и његову практичну примену одмах након државног удара 2014. године, када су почели да убијају противнике и неистомишљенике унутар револуционарне земље. Пребацивање диверзантско извиђачких група (ДИГ) на Крим и у Белгородску област, неодговорена ликвидација војних вођа Доњецке Народне Републике (ДНР) и Луганске народне републике (ЛНР) од стране Снага за специјалне операције (ССО) Украјине, акције радикалног Меџлисовог  подземља (организације забрањене у Русији) су се догађале свих протеклих осам година, а настављају се и данас.

Према речима градоначелника Доњецка Алексеја Кулемзина, 1. фебруара 2022. године у управној згради Кијевског округа пронађена је и деактивирана експлозивна направа коју су поставили украјински диверзанти.

Почетком војне операције у Украјини, Кијев је позвао на свеопшти герилски рат на територијама које је ослободила руска војска. Демонстрације и убиства у Херсону, паљење војног регистра у Геническу, дизање моста у ваздух у Акимовки код Мелитопоља и експлозија 29. априла у згради полиције у новоослобођеном граду Кремиња у Луганској области показују да у одсуству адекватног одговора, режим повећава терор.

Саветник министра унутрашњих послова Украјине Антон Герашченко написао је на „Твитеру“ након терористичког напада у Кременој: „Пажња свим издајницима и окупаторима из Херсона, Мелитопоља, Бердјанска, Нове Каховке и других привремено окупираних територија. Захтевајте одмах десетоструко повећање плате за издају, здравствено и животно осигурање од руског осигурања (РосГосСтрах)“.

За терористичко убијање Руса дозвола од Американаца

О праву Украјинаца да почну да убијају руске држављане и своје суграђане почело се и званично разговарати. Михаил Подољак, саветник шефа кабинета председника Зеленског – прим. прев), позивајући се на Блинкенову дозволу (???!!!), оставио је Кијеву право да убија Русе.

Градоначелник Дњепропетровска Борис Филатов, који је 2014. обећао да ће „вешати касније“, сада је рекао да Украјинци имају морално право да „смирено и потпуно чистог ума убијају ове нељуде (Русе. – А.У.) широм света , неограничено време и у највећем могућем броју. „Методично и без сувишног јунаштва. Ови повици чују се из медија, а ТВ водитељ 24. ТВ канала Украјине Фахрудин Шарафмал захтевао је да се руска деца побију. Онда се, међутим, извинио, али снимци се понављају.

Русофобна хистерија и жеља за убијањем већ се уобличавају у организационим иницијативама. До сада су помахнитали свидомити (преизрив израз за украјинске нацисте – прим. прев.) изјављивали да су направили своје бандеровске трибунале, где изричу смртне пресуде свима од Пушилина до Кадирова и позивају на стварање „базе података расистичких чудовишта“. Сада случај преузима директор Државног истражног бироа (ГБР) Алексеј Сухачов, који је најавио стварање „украјинског Мосада“. Ми ћемо као Јевреји пронаћи и казнити свакога било где у свету.

Шеф Државног истражног бироа (ГБР) Алексеј Сухачов

Сухачов своју канцеларију, коју својим грантовима подржава Стејт департмент, назива „главном у истрази злочина руских освајача“ и уверава да је „с обзиром на број жртава и размере разарања, да је стварање украјинског Мосада сасвим оправдано“, иако признаје да појављивање таквих структура „спада у надлежност председника Украјине, Савета за националну безбедност и одбрану и Парламента“.

„Мосадовци“ ће регрутовати војно особље са искуством за специјалне операције, професионалце из Главне обавештајне управе (ГУР), Спољне обавештајне службе (СВРУ), Службе безбедности Украјине, Министарства унутрашњих послова, Државне службе Украјине за техничку заштиту информација и Државне службе за посебне комуникације и заштиту информација. Сухачов уверава да таквих „бораца” у Украјини има више него довољно.

Кафански „мосадовац” најављују стварање нове јединице у Државном истражном бироу на бази Главног истражног одељења, која ће се специјализовати „за истраживање ратних злочина у вези са агресијом Руске Федерације”.

Украјина већ хапси и убија своје издајнике, углавном измишљене
Руски командоси у акцији сузбијања неонацистичких украјинских милитариста

Други предмет контроле су „држављани Русије који су ушли на територију Украјине од 1. децембра 2021. до 23. фебруара 2022. године“. А реч је о 11 хиљада људи за које се сумња да су помагали руским специјалним службама и међу којима се спроводе „релевантне мере филтрације”. У случај су укључена регионална одељења која траже посете Руса. Да ли је, онда, чудно што украјинске снаге безбедности свакодневно извештавају о хватању десетина агената и шпијуна? И демонстрирају енергичну активност, и тако формирају фонд за размену.

Сухачов обећава да ГБР неће заборавити ниједног издајника који је почео да сарађује са Русима. Он је већ осудио градоначелника и заменике градског већа Изјума, Купјанска, Мелитопоља, Херсона, Геническа, Бердјанска. Шеф Државног истражног бироа уверава да је до 26. априла већ регистровано више од 320 поступака за издају.

Имајте на уму да свидомити прете „Мосадом“ више од годину дана. Командант батаљона „Вжопуранени” (борци рањени у задњицу – прим. прев.) Семјон Семенченко сањао је о томе још 2015. године. „Говорим о организацији попут израелске. Дошло би до хватања и враћања ових злочинаца на територију Украјине ради суђења…“ – то је већ унтер фирер (чин у СС јединицама, посебно уведен и дељен од1934 – 1945. године. Означава командира од 10 до 15 људи тајних јединица, на пример у Гестапоу – прим. прев.)) „Десног сектора“ (забрањеног у Русији), Дмитро Јарош, 2016. године.

Одбегли ТВ водитељ Јевгениј Кисељов предложио је, по угледу на Мосад, да се киднапују важни Руси, а тужилац Руслан Кравченко је 2018. рекао да је „неопходно киднаповавити Јануковича, који је побегао из земље, уз помоћ посебно створене јединице попут израелског Мосада“. Све ово ми памтимо!

Коначно, потпуно надувани (наркотизовани) Зеленски је позитивно одговорио на питање ТВ водитељке Оксане Мазур да ли би поновио Мосадово искуство своје саплеменице Голде Меир.

Енглескиња је пакосна и учи друге да буду пакосни
Геноцидни Британци убили су десетине милиона људи широм света, од северне Америке, преко Аустралије, Кине, до Индије и Африке, а сада подучавају друге у злочинима

Може се претпоставити да ће се „Мосад иницијатива“ наставити. Очигледно је да сами Украјинци неће створити ништа вредно. Међутим, биће им помогнуто организационо, информационо и финансијски. Да, и прикриће их, ако ништа друго. Како кажу, Енглескиња је пакосна и учи друге да буду пакосни. То значи да ове „иницијативе“ Кијева треба схватити веома озбиљно.

На територији Русије већ је створена одређена украјинска обавештајна мрежа, део организованих украјинских сународника већ дуго подржава националистички курс „историјске домовине“. Да, и међу Русима има пуно „укросимпатизера“.

Не треба заборавити ни гастајбартере, посебно из Западне Украјине, који су се населили унутар нафтне и гасне индустрије Сибира и Севера и отворено потврђују своју спремност за саботажу. Није случајно што су последњих недеља пожари широм Русије све чешћи. А од ситног прљавог трика до атентата на људе које је обележио Кијев, пут није тако дуг.

Колико је Русија спремна за такав облик рата на својој територији још је тешко рећи. Руска Федерација још увек не примењује једно од правила рата – елиминисање опасних и водећих личности непријатеља. А „укромосад“, заправо, већ је почео са радом.

ЛИНК: https://naukaikultura.com/ukrajinski-mosad-je-spreman-da-ubija-ruse-sirom-sveta-a-sta-ce-da-radi-rusija/

ИЗВОР: https://www.fondsk.ru/news/2022/05/01/ukrainskij-mossad-gotov-ubivat-po-vsemu-miru.-a-chto-rossia-56082.html

:::::::::::::::::::::::::::::::::

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Рударско-геолошки факултет тражи извињење од проф. Биљане Стојковић

Prenosimo

Уметник Висоцки идол генерација у Совјетском Савезу и Русији

Gost autor

Кинези иду у САД и враћају се у Кину са новим знањима и капиталом, Срби одлазе у САД и – не враћају се

Јово
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x