Гините Украјинци за интересе САД и НАТО земаља

Бака из неког села у Украјини изашла је пред украјинске  војнике са совјетском заставом да их поздрави , мислећи да су у питању Руси, и тако постала симбол руске борбе за слободу

Да  ли је на делу најстрашнији, најсвирепији, најбруталнији рат икада виђен у свету

  • Рат у Украјини је био у интересу САД, НАТО и ЕУ земаља како би се Русија ослабила, војно поразила и потом у њој променила власт, а Руска федерација распала и поделила на више мањих држава.
  • То је дугогодишњи план САД и НАТО земаља па је стога овај рат било потребно представити као смак света, као нешто што се никада до сада у историји није догодило. Председник Русије је зато морао бити представљен као ратни злочинац, убица, болестан човек…. а његова војска као злочиначка, сурова, брутална, нељудска…
  • Рат се води тако да у њему неће да учествује својим људством, својом војском Запад – САД, Британија и остали сателити – они који су рат организовали. Лукав и подмукли Запад неће да учествује физички ни по коју цену у сукобу кад има ко ће већ да гине за њих!
  • Рат је за САД и НАТО итекако важан, јер ова алијанса и њене земље не би у будућности могли да опстану без експлоатације и пљачке ресурса које поседује Русија.
  • Русији не преостаје ништа друго до да се бори до победе за своју слободу, велику културу, традицију и православну веру.

Пише: Јово Вукелић

Да  ли је на делу најстрашнији, најсвирепији, најбруталнији рат икада виђен у свету? Наравно да није. На делу је обичан рат…

О рату у Украјини, који траје два ипо месеца,  написано је стотине текстова у светским медијима од стране новинара, уредника, аналитичара, војних стручњака, обавештајних експерата, геополитичара и посебно политичара и пропагандиста…

Свако из свог угла и из својих интереса осветљава овај сукоб између Русије и коалиције око Украјине коју предводе у овом рату свим расположивим средствима НАТО, САД и остали активни сателити као што су морбидна Велика Британија, злобна и пакосна Пољска, унезверена Немачка и три Балтичке државе Летонија, Естонија и Литванија пуне мржње према Русији и Русима.

На падини код места Дивногорск постављен је од Георгијевске ленте сачињен симбол –  З – руског похода на победу у борби за слободу

Антируска кампања коју су организовали западни медијски могули против Русије је шизофрена, хистерична и исијава мржњом према свему што је православно, источно, словенско, руско…Расизам и шовинизам видљиви су према Словенима, Русима, Белорусима, Србима и свима који су на страни Русије.

Бруталне лажи Украјине и Запада о масовним ратним злочинима Руса

Овај ратни сукоб, ни по чему посебан из угла борбених дејстава,  каквих је само последњих неколико деценија било у свету десетак (чак и већих) и по величини, обиму и снази дејстава представљен је од САД, НАТО и њихових трабаната као најстрашнији, најсвирепији, најбруталнији рат икада виђен у свету. Чак се иде толико далеко да се кривотворе фактичке чињенице и тврди да је то први рат на тлу Европе после Другог светског рата. Наравно, то је обична и провидна лаж са циљем да се Руска армија представи као варварска, сурова, која чини масовне ратне злочине и геноцид.

Покушавају да  нас праве магарцима као да не знамо да је ратова било и раније и кави су били. У овом ратном сукобу има разарања као и у другим ратним окршајима које су водили и воде САД и НАТО од Ирака, Либије до Авганистана и Јемена. Погинулих и рањених има на обе стране као и у сваком рату, а ратних злочина ће увек бити као што их је било у свим ратовима до сада.

Украјински војници истоварају оружје које им стиже од САД и НАТО земаља, али углавном пре употребе руске снаге га униште 

Правити од тога циркус, како сада чине Западни медији предвођени В. Британијом и САД, јесте такође део ратовања. То је провидна подметачина, па све приче о ратним злочинима, међународним судовима и истрагама немају смисла, поготово што су сви пристрасни у том послу, чак од ОЕБС-а који се сврстао у овом сукобу на страну Украјине и шпијунирао руске планове и акције.

На делу је рат Русије са земљама  НАТО на тлу Украјине

Очигледно је данас свим посматрачима овог ратног сукоба у Украјини да се у њој само наизглед води рат између руске војске и Украјинаца, који су иначе годинама припремани и обучавани од НАТО стручњака (највише Американци и Канађани) за ове сукобе. Годинама је, уз то, у Украјину допремано оружје свих врста за сукоб са Русијом.

Сејана је мржња према Русима од западних земаља, а Православна црква је годинама изложена нападима и подељена је данас на Украјинску у Руску православну Цркву да би раскол био што дубљи.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Украјинци Наци-Вандали

Од 2014. године Украјинци масовно руше споменике подигнуте у част ослободилаца из Другог светског рата, (совјетских) руских војника и официра, јунака отаџбинског рата. И тај рушилачки покрет наставио се интезивно и од 24. фебруара – почетка ратних  сукоба у Украјини.

Скидање бисте песника Пушкина у граду Тернопол: да ли ће му мржња Украјинаца смрскати главу?

Мржња се овог пута прелила и манифестовала у бруталном рушењу споменика руским уметницима и великанима. Руше се споменици не генералу Жукову,генералу Кутузову у граду Броди, пријатељству Русије и Украјине у Кијеву, или погинулим народним херојима, већ се вандализам огледа у рушењу споменика песнику Александру Пушкину у граду Тернопол, као и другим великих уметницима.

Нису поштеђене ни највреднији манастири и цркве Руске православне цркве, што је највеће могуће светогрђе.

На таквим делима не може се стварати будућност једне државе.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

У школама и јавном животу је забрањен руски језик у Украјини и искључен је из употребе. Да не дужимо: плански је стварано атируско расположење и мржња према Русији с циљем да се две земље заваде и њихови народи сукобе. А све то у интересу САД, НАТО и ЕУ земаља како би се Русија ослабила, војно поразила и потом у њој променила власт, а Руска федерација распала и поделила на више мањих држава.

То је дугогодишњи план САД и НАТО земаља па је стога овај рат било потребно представити као смак света, као нешто што се никада до сада у историји није догодило.  Председник Русије је зато морао бити представљен као ратни злочинац, убица, болестан човек…. а његова војска као злочиначка, сурова, брутална, нељудска…

За масовну погибију Украјинца кривци су у НАТО пакту који им шаљу неисправно и застарело оружје

Уз све ово, рат се води тако да у њему неће да учествује својим људством, својом војском Запад –  САД, Британија и остали сателити – они који су рат организовали. Лукав и подмукли Запад неће да учествује физички ни по коју цену у сукобу кад има ко ће да гине за њих! Подметнули су Украјинце да гину за њихове стратешке циљеве и још им, иако су Украјинци у безнадежној војној ситуацији, продају (или поклањају) углавном застарело оружје да се боре против систематичних, смирених и искусних руских војних снага.

Украјинци наравно масовно гину, подаци се крију, али и томе ће ускоро доћи крај, јер ће Украјина за месец-два морати, хтела не хтела, да призна пораз у овом ратном сукобу. Буквално, остаће без регуларне војске, чак и  резервиста неће имати довољно да попуне редове изгинулих одреда и батаљона. Да ли ће им за ту масовну погибију Украјинцима бити кривци Русија или НАТО?

Страшне сцене из рата у Украјини подсећају на брутална Америчка и НАТО разарања  у Ираку, Авганистану, Либији, Србији…

Исход овог рата важан је за Русију и њен опстанак као државе. Он је од виталног значаја за будућност Русије и њену слободу, јер је НАТО својом агресивном кампањом отворено показао, на челу са САД, да су му кључне аспирације покоравање Русије и њено распрачавање.

Тако да је рат и за САД и НАТО итекако важан, јер ова алијанса и њене земље не би у будућности могли да опстану без експлоатације и пљачке ресурса које поседује Русија.

Рат се води за опстанак глобалистичког западног света заснованог на пљачки

Утолико је то права борба за опстанак, бити или не бити за САД и НАТО, јер ће се у случају неуспеха они распасти, неће имати перспективу да економски опстану и наставе да се развијају.

Руска војска неће стати док не обезбеди сигуран и дуготрајан мир својој отаџбини

До сада су то деценијама уназад успевали захваљујући сталној експлоатацији богатстава других земаља и континената, али тој пљачки је дошао крај и једини излаз том мрачном глобалистичком систему је у војном поразу и распаду Русије. Русија има ресурса довољних да САД, Запад  и сателитске земље, као што је Британија, наставе да паразитирају наредни век-два на руском богатству и стратешким залихама почев од здраве воде, дрвета, угља, ретких руда, до злата, нафте и гаса.

У то име гините Украјинци данас, а сутра ће и Пољаци, твроглави Балтички „јунаци“, па и остали НАТО Словени: Чеси и Словаци, Румуни и Бугари. Сва та пешадија је ионако већ увелико затрована русофобијом и планирана је да гине за бездушне и свирепе газде са Запада.

Русији не преостаје ништа друго до да се бори до победе за своју слободу, велику културу, традицију и православну веру.

:::::::::::::::::::::::::::::

5 1 vote
Article Rating

Related posts

Оставка и одлазак из САНУ

Prenosimo

Истина о „утврђеној“ колективној кривици српског народа

Prenosimo

Хрватска тражи оно што је туђе – Српско – треба им рећи: Доста!

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x