Зеленски на врхунцу каријере кловна

Дугин: Зеленски себе види као „новог Давида“, који се бори са Голијатом

  • Зеленски се све више уживљава у ту своју улогу
  • Данас се руским властима чини да је још увек могуће бирати између сценарија 1 (Донбас), 2 (Новоросија) и 3 (цела Украјина). Али, то више није случај
  • Народи Европе устаће против диктатуре глобалистичких елита. Европски градови ће се претворити у Мариупољ.
  • Победа Макрона ће донети европски рат

Пише: Александар Дугин, руски публициста и мислилац

Данас нам ескалацију намећу Кијев и Запад, који на њега врши притисак.

Зеленски је спреман да жртвује све у нади да ће човечанство увући у нуклеарни сукоб. О себи више не мисли као о председнику Украјине, Украјина је поражена.

Мислим да он себе види као “антихриста”. И све више се уживљава у ту последњу улогу. То је врхунац каријере кловна, јер су многи истраживачи доказивали да се још од средњег века испод маске дворске луде скривала фигура ђавола.

Али, и сваки нови корак који предузмемо, пун је одговорности за читав низ наредних. А за сада ниво конфронтације само ескалира.

Можда смо рачунали на уздржанију реакцију и Кијева и Запада. Као, Запад уводи санкције и ограничава се тиме, а Кијев, схватајући да губи, истиче белу заставу. Тако би и требало да буде, у контексту хладног политичког реализма.

Али, ствари су кренуле другачије. Запад се понаша агресивније, него што би могао, а Зеленски је у чудном екстатичном стању које се не може објаснити дрогама. Он себе види као „новог Давида“, који се бори са Голијатом, и пошто нема шансе да победи, призива сву моћ НАТО-а да зада смртоносни ударац човечанству. То више није политика, то су апокалиптичке приче, које се претварају у стварност.

Данас се нашим властима чини да је још увек могуће бирати између сценарија 1 (Донбас), 2 (Новоросија) и 3 (цела Украјина). Али, то више није случај.

Ако Французи 24. априла 2022. гласају за Макрона, Француске више неће бити на мапи.

Онa ће постати поприште европског грађанског рата: народи Европе против диктатуре глобалистичких елита. Европски градови ће се претворити у Мариупољ.

Ако глобалисти не буду заустављени мирним путем, мораће да их заустави СВО или Револуција. Оно што се дешава у Украјини илуструје судбину Европе.

Русија нема овлашћења за СВО изван наше Империје. Париз, уз сву нашу љубав према њему, није мајка руских градова, а Французи нису источни Словени. Немамо разлога да их спасавамо, ослобађамо, демилитаризујемо и денацификујемо. То ће бити задатак самих Француза.

А Макрон неће добити Француску, он ће добити рат.

       Превео: В. К.

https://t.me/novi_svet/6435

Линк: http://fakti.org/rossia/dugin-zelenski-sebe-vidi-kao-antihrista-to-je-vrhunac-karijere-klovna

…………..

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Војска Србије није оперативно употребљива

Prenosimo

Полако, председниче!

Gost autor

После издаје партије УРА пад Владе Црне Горе

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x