Чека ли горка судбина Србе са Косова и Метохије

ПОВОДОМ СЕНЗАЦИОНАЛНОГ ОТКРИЋА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ ДА НЕ МОЖЕ НИ ДА ЈЕДЕ НИ ДА СПАВА

 

Пише: Јово Вукелић

 

Почећемо цитатом.

Александар Вучић: „Са немачком канцеларком сам причао о ЗСО,  пролазио Бриселски споразум тачку по тачку и  за ручком нисам ништа јео и ноћима не спавам због Kосова“. (петак, 13. априла)

Значи, он не спава и не једе!

Да поновимо: Вучић због Kосова и Метохије не може ни да једе ни да спава (ноћима)!? Тако намВучић сам објављује неупитан ниоткога, као и безброј пута до сада. А на питања новинара иначе често одговоранападима и увредама, и нема одговора  на питања!

Ко жив – ко мртав

 

Такве патње неког председника још нисам никад чуо!  Тако тешко можда  пате  најосетљивији Срби са Kосова и Метохије, али није за сада јавно обелодањено. Можда председник зна нешто више, што нико од нас не зна о Косову и Метохији.? Па зато више и теже пати од других. А можда он „игра и неку дубљу стратегијску политичку игру чекања, одуговлачења, да би добио на времену, да се околности промене и Србија буде у бољој позицији. Иако он говори јавно да време не ради за Србију кад је Космет у питању.

И то да не једе и спава, он понавља стално.

Прво, да је то истина био би већ на вишесатним инфузијама.

Друго, страхујем да ће потом тако исцрпљен предати ових дана туђину Kосмет мртав-ладан!

А тада, ако се то деси Срби са Kосова и Метохије неће ни јести ни спавати. Неће им бити потребна ни храна, ни сан. То је вероватно сваком јасно.

Биће и мртви и ладни!

Како ми не можемо ништа више да кажемо на ову председникову „патњу“ изречену у току посете „мами“ Меркел, могли су зато грађани Србије.

Најзанимљивије је да видимо, прочитамо, чујемо шта су рекли и како ово коментаришу грађани Србије (сасајтаБ92). На објављени  извештај о садржају посете Вучића Маркеловој под насловом “Вучић: Госпођа Меркел жели да се ствари држе под контролом“, стигло је укупно 42 коментара. Карактеристично је да су велика већина коментара читалаца посвећени не садржају разговора Вучића и Меркелове што би било нормално, него управо сензационалној информацији да председник Србије не може ни да једе ни да спава!То их је, као и нас, узбудило и окупирало!

СНС ботови подржавају Вучићево гладовање и неспавање

Зато њима дајемо реч, по редоследу јављања:

Тантал: Али заааааааашто мора сваки пут да театралише (Вучић) и нагласи да не једе и не спава, заааааашто побогу???

Сарастро: Зато што овдашњи тзв.“народ“ просто обожава кад неко тако за њега гине и изгара у далеком и туђинском Берлину или Бриселу!Патетика је овде изузетно цењена. Зачини је с много великих речи, типа „достојанство“, „национални идентитет“ (подваријанта: „национално биће“), „нема предаје“, „вековно (шта год)“, „јуначки преци“ и томе слично…

Козмо:Да ли је Немачка признала Kосово у границама или без граница? Да ли Бриселски споразум значи Kосово у УН-у тзв. неометање интеграција Kосова? То ти (Вучићу) реци народу а не да ли си јео, спавао… да ли је Меркел најмудрија и кога треба да се обавести о договору.

Неми: Кад си гладан, ниси свој!

Мишкец: Још један у низу српских вођа који ће пораз представити као победу.

Нишлија: Престани да увијаш, Вучићу и кажи народу истину !!!

Ништа ми није јасно: Да ли је било ручка? Шта је било за ручак? Kо у Немачкој руча у подне? Kако могу други да ручају, а гост да не једе?

Kрајње озбиљно: Видите ста се деси кад се не једе и не спава, омакне се језик…

Драган: Kад човек стално потенцира како се он мучи, труди и крвари за нас, а ево сад смо сазнали и да не једе и не спава, то је одмах сумњиво, или у ставри ништа не ради, или је несигуран и тражи самилост.

Хмх: Није јео? Трк по пуњене лигње и авион државни да се спрема… Боже, зашто ме не створи на Исланду или у Аустралији…

Јохан Волфганг фон Гете:истакао је и да “за ручком ништа није јео и да ноћима не спава због Kосова. Највеће искушење је немаштина. И најмудрије рибе глад тера на удицу.

БеKо:Председниче, прогутаћеш удицу тако гладан и уморан!

Хипократ: за ручком ништа није јео и да ноћима не спава због Kосова.Ово је најважнији податак. Сад би, да има мало духа, опозиција могла да направи акцију скупљања паштета и ћебади. Помозимо председнику да боље заспи :-).

Лука: Да ли неиспаван и гладан човек може да доноси исправне одлуке и да буде добар преговарач?Наравно да не може.Онда ће и резултати бити лоши по нас.

Нак: За ручком ништа није јео и да ноћима не спава због Kосова. Грехота да ова родољубива личност каквог Србија нија видела у својој историји, да пати овако.

Сах: Молим вас да информишете јавност да ни ја још нисам јео, заварујем неки издувни лонац од јутрос.

Иги: Kолика потреба за истицање мучеништва, пази ништа није јео!

На ових 20-таккоментара стизали су у петак 13. априла минуси СНС ботова у огромом броју. Значи, већина коменатра које сте прочитали добили су од хиљаду, а неки чак и две хиљаде негативних оцена (минуса) неке прорежимске СНС групе. Ботови су подржали Вучићево гладовање и неспавање!

Исто тако, могуће је да је и ових 20-так коментара које смо навели писала, организовала и слала нека друга „антивучићевски настројена“ група . И то треба узети у обзир.

Да ли ће и у „гладовању“ Вучић претећи свог некадашњег страначког колегу Томислава Николића остаје да сазнамо?Али, и кад званично одлучи да гладује сматрамо да треба да буде оригиналан и да не штрајкује на стиропору!

А да ли и сада председник гладује и не спава, остаје на сваком од нас појединачно да му верујемо или не верујемо на реч.

 

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Вучић је српским општинама подарио шиптарске председнике

Prenosimo

Добри мој Милентије, само истином ћеш смирити своју душу!

Gost autor

Неуспешнa бурлескa наводно посвећена образовању

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x