Image default

Припреме НАТО о отпочињању војних операција против Русије

У првом плану: министар одбране Украјине Алексеј Резњиков (полуокренут), десно од њега – генерали Лојд Остим и Марк Мили (окренути леђима)

РИА Новости: Одлуке које је НАТО донео у Рамштајну су објава рата Русији, без резерви и ограничења

  • Циљ им је достизање оног што западна коалиција под немачким Рајхом није успела да оствари 40-их година, оног што НАТО није успео да уради након Другог светског рата, покренувши хладни рат и трку у наоружању да ослаби совјетску економију
  • У Рамштајну су све поставили на блицкриг, мислећи да је оклопна сила способна да сломи Русију, али су се прерачунали
  • Јесу ли се за „муњевити рат“ одлучили  зато што су јачи од нас и што нас бројчано надмашују нас? Уопште не. Западу се жури јер Сједињеним Државама – главном диригенту актуелне војне кампање против Русије – истиче време
  • Борба ће бити крајње тешка. Оклопна песница којом се спремају да ударе на нас – мораће да буде уништена, са свешћу да се ради о судбини земље

Они који су се окупили у америчкој авио- бази Рамштајн у Немачкој разговарали су о плану за почетак војних операција пуног обима против Русије. У најскорије време.

Његови учесници расправе могли су себе  назвати и „Консултативном групом”, или „Удружењем воћара и баштована” – то суштину донетих одлука не би променило.

Те одлуке су – објава рата. И то: без икаквих резерви и ограничења која би се тицала врста наоружања.

На спсику наоружања које ће бити испоручено Украјини напросто више нема ни нетешког и неофанзивног.

Војна авио база Рамштајн у Немачкој, нови центар НАТО снага
НАТО копира Хитлеров план напада „Барбароса“ из 1941.

Циљ је достизање оног што западна коалиција под немачким Рајха није успела да оствари 40-их година, оног што НАТО није успео да уради након Другог светског рата, покренувши трку у наоружању да ослаби совјетску економију, чему су још додали снажан пропагандни хладни рат.

Учинило им се, пошто су уништили СССР, да су ближе него икад уништењу Русије, разбивши је на републике и покренувши грађанске сукобе, али су се прерачунали.

Нова Русија је успела да се извуче из омче (а већ је била на вешалима. И да обновити своју државност (по ко зна који пут).

Ови што су заседали у Рамштајну добро знају да четврте прилике неће бити, па се понашају као да претходних није ни било.

Немачки тенкови “Леопард” треба што пре да стигну у Украјину да би се наставио рат и убијали Руси, проблем је што Немачка има само 50 тенкова на располагању и слање у Украјину

У Рамштајну су све поставили на блицкриг, мислећи да је оклопна сила способна да сломи Русију. Готово је извесно да ће њихов блицкриг изгледати отприлике овако:

„Главне трупе руских копнених снага морају бити уништене храбрим продирањем тенковских клинова дубоко у њихову територију, са истовременим спречавањем повлачења борбено спремних непријатељских трупа. Брзим напредовањем у дубину потребно је доћи до линије иза које руска авијација неће моћи да напада објекте на територији. Крајњи циљ операције је стварање штита. .<…> Током ове операције, руска <…> флота ће брзо бити лишена база и, сходно томе, неће моћи да настави да учествује у непријатељствима. Ефикасна дејства руског ваздухопловства морају бити снажним ударима спречена од самог почетка операције“.

Ово је (са неким прилагођавањима данашњој ситуацији) цитат из блицкриг плана направљеног 1940. године за операцију „Барбароса“.

Подсећање: Напредовање Вермахта у нападу на Русију 1941, у првим недељама рата било је огромно, а онда су се фашисти заглибили у блату, зими, снегу…

Чита се безмало као данашње саопштење након консултација у Рамштајну.

Зато је тенковским јединицама у Рамштајну додељена посебна улога. Тачније, управо је њима руководство окупљених у тој бази – о, извините, команда Вермахта – доделило главну улогу у пробијању линија одбране руских трупа… Да би добили, како говоре, „оперативни простор“ за офанзиву.

НАТО блицкриг – са „леопардима“ и „цезарима“ – биће сломљен

Звучи забрињавајуће? Несумњиво.

Изгледа застрашујуће? Искључиво за оне који су укључени у планирање блицкрига.

„Муњевити рат“ – зато што су јачи од нас и што нас бројчано надмашују нас? Уопште не.

Западу се жури јер Сједињеним Државама -главном диригенту актуелне војне кампање против Русије – истиче време.

Још неколико недеља – и САД ће уронити (прво делимично, а затим у потпуности) у нови изборни циклус, па онима који доносе политичке одлуке неће бити до Украјине.

Дефинитивни пораз Трећег Рајха: Контраофанзива Црвене армије пред Москвом

Пораз у прокси-рату са главним геополитичким противником – Русијом – уништиће све шансе Џоа Бајдена да буде реизабран. Конгрес, који је већ под контролом републиканаца, почеће оно што се у Америци обично ради са политичким ривалима – са истрагама разних нивоа, а тако се може набрати и материјал за импичмент.

И америчким помагачима – односно, Европљанима – такође истиче време.

Борба ће бити крајње тешка. Оклопна песница којом се спремају да ударе на нас – мораће да буде уништена, са свешћу да се ради о судбини земље.

Ни више, ни мање!

        Не знамо шта о овоме мисле окупљени у Рамштајну, али ће њихов блицкриг – са „леопардима“ и „цезарима“ – бити сломљен.

Да ли ће Немачка погрешити по ко зна који пут: тенкови “Леопард”

Не само снагом руског оружја и чувеним руским војничким духом, већ и зато што науку побеђивања нисмо изучавали на састанцима и кроз градњу мажино-линија, већ на бојном пољу.

Кога интересује, нека поново простудира историју пораза наших непријатеља. И нека се упозна са историјом наших тријумфа на на бојним пољима.

       (скраћени и сажети текст руске државне новинске агенције РИА Новости)

Линк: http://fakti.org/media-menju/ria-novosti-u-ramstajnu-su-razgovarali-o-otpocinjanju-vojnih-operacija-protiv-rusije

Подели:

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Хрвати негирају српску дубровачку књижевности

Prenosimo

Без победе неће бити Русије

Prenosimo

Слом српске школе

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x