Оборен блог Између сна и јаве

Не може се у Србији све ућуткати!

  • Ово зло, монструозни Вучићев режим, улази у све дубље слојеве терора и диктатуре и спреман је на све горе акције
  • Није тешко претпоставити ко је то учинио, или по чијој наредби је то урађено. До овога тренутка можда и нисмо имали информацију о томе да некоме стварамо проблеме. Али, сада смо то разумели

Поштовани пријатељи,

Блог Између сна и јаве био је „оборен“ између 10. и 11. августа.

Не треба никаква велика техника, а ни велико знање на рачунарима да би се сајт овако скромних техничких перфоманси оборио, али је недвосмислено јасно да је оборен. Нема никакве друге могућности, односно никакве дилеме нема.

Није тешко претпоставити ко је то учинио, или по чијој наредби је то урађено. До овога тренутка можда и нисмо имали информацију о томе да некоме стварамо проблеме. Али, сада смо то разумели.

Сигурно је, међутим, и то да “њима” не треба много енергије и труда да чине овакве ствари и да не треба нико да буде посебно битан и велики да би га неутралисали. Довољно је да тек мало штрчи и да их попут камена у ципели жуља, па да га смакну. А, то је, између осталог, и доказ колико им је крај близу.

Ово зло, монструозни Вучићев режим, улази у све дубље слојеве терора и диктатуре и спреман је на све горе акције. Али, то је израз слабости његове диктатуре, и сигурно је да ће се његова страховлада окончати. Као што је сигурно и извесно да ће овај наш блог и даље баштинити истоветну уређивачку политику као и досад.

С.Ж. и Ј.В.

Подели:

4 2 votes
Article Rating

Related posts

Кад на Божић свиће зора Српство брани Црна Гора

Gost autor

СРАМОТА СРБИЈЕ ДО НЕБА

Јово

За злочине против човечности тужба више од 1.000 адвоката против СЗО и ДАВОС групе

Јово
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x