Најстрашнија вест о зликовачким акцијама САД стиже из Украјине

Подручје Полтаве и Харкова где се налазе најопасније биолошке лабораторије САД

Министарство одбране Русије потврдило: У Украјини се по налогу Пентагона развијало биолошко оружје

  • Зликовачки поступци САД су злочини против човечности и треба Американце пријавити међунардним судовима
  • У украјинским биолошким лабораторијама, у непосредној близини руске територије, Пентагон финансирао производњу патогена куге, колере и антракса
  • У биолошким лабораторијама Полтаве и Харкова од стране Америке масовна производња најзаразнијих бакцила, бактерија, отрова, вируса…
  • Власти из Кијева покушале су хитно да заташкају трагове војно-биолошког програма који се дуго спроводи у Украјини и које финансира Пентагон.

Документи, које је руска страна добила од запослених у украјинским биолошким лабораторијама, потврђују да су се компоненте биолошког оружја развијале у Украјини у непосредној близини Русије, изјавио је портпарол руског Министарства одбране, генерал-мајор Игор Конашенков.

„Добијени документи потврђују да је развој компоненти биолошког оружја вршен у украјинским биолошким лабораторијама, у непосредној близини руске територије“, рекао је Конашенков.

Лабораторије САД у Украјини где се производе патогени смртоносних болести

Према његовим речима, Кијев је хитно заташкао трагове војно-биолошког програма који се спроводи у Украјини и које финансира Пентагон.

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Запослени у украјинским биолошким лабораторијама предали су Русима документе о уништавању посебно опасних узрочника куге и антракса

Докази о хитном уништавању трагова војно-биолошког програма који се спроводи у Украјини од стране кијевског режима, а који финансира Министарство одбране САД, саопштава руско Министарство одбране.

Амерички Пентагон је финансијер ових опаких лабораторија у Украјини


Министарство одбране Руске Федерације објавило је упутство Министарства здравља Украјине о уништавању патогена и актима уништавања у биолошким лабораторијама Полтаве и Харкова, уз границу са Русијом.

Запослени у украјинским биолошким лабораторијама предали су документе о уништавању посебно опасних узрочника куге ( пестис, бубонска куга, „црна смрт“ је акутна, тешка, заразна болест која се најчешће јавља у бубонском облику или у облику упале плућа, а узрокована је бактеријом Јерсинијом пестис) и антракса 24. фебруара.


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Зликовачки поступци САД –злочини против човечности
Оболела деца од колере у Јемену

Како је објаснио, Министарство одбране Русије ће представити анализу докумената о програму стварања компоненти за биолошко оружје у Украјини.

„Убрзо ћемо представити резултате анализе добијених докумената. Део њих су, пре свега, сугестија Министарства здравља Украјине о уништавању патогена и акти уништавања у полтавској и харковској биолабораторији, објављујемо то управо сада“, додао је Конашенков.

Патогени америчке куге

На дан почетка специјалне војне операције Русије у Украјини су успешно уништени посебно опасни патогени који изазивају кугу, колеру и друге смртоносне болести, рекао је представник руског војног ресора.

„Документе сада анализирају руски војни стручњаци за радијациону, хемијску и биолошку заштиту“, рекао је Конашенков.

ЛИНК

https://rs.sputniknews.com/20220306/ministarstvo-odbrane-rusije-potvrdilo-u-ukrajini-se-razvijalo-biolosko-oruzje-1135109517.html

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Вучићеви напади на руског председника Владимира Путина

Prenosimo

Са језиком се најтеже тргује

Gost autor

Уместо бурека купујем маску

Јово
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x