Наивни Ђилас опростио казну од 100.000 Јовичићу , јер “није имао пара”  

 Свадба је младенцима донела милионе: Александар Јовичић на венчању у Београду пре седам година имао је богате сватове који су му уделили 350.000 евра

 Поводом хапшења Александра Јовичића, члана председништва СНС и председника општине Палилула

  • Kада је Јовичић изгубио на суду, јер није могао да докаже да је Ђилас лопов, жалио се како нема новца да плати казну од 100.000 динара. Кукумачио је, плакао по медијима да има породицу,  да једва саставља крај са крајем…
  • Драган Ђилас,лидер Лидер Странке Слободе и правде (ССП) до кога су стигле те информације о тешком материјалном положају Јовичића донео је након тога  одлуку да Јовичићу казну опрости!
  • Али, испоставило је да Јовичић опет безобзирно лаже
  • Приликом хапшења због корупције у његовој кући током претреса пронађено је чак 350.000 евра.
  • Потом је Јовичић тужиоцу објаснио да је толики новац добио на свадби као поклон кад се оженио пре седам година?!?
  • Јовичић је лагао да је Ђилас лопов, па да нема паре да плати казну, па да је 350 хиљада евра поклон са свадбе… Његовим лажима никад краја

Председник општине Палилула Александар Јовичић и члан Председништва Српске Напредне странке (СНС) насмејао је својом одбраном за 350.000 евра читаву Србију, али и његов изговор да нема новца да Драгану Ђиласу плати одштету поприма сасвим нову димензију у јеку нових сазнања.

Наиме, председник Странке слободе и правде Драган Ђилас тужио је пре неколико година Јовичића, јер га је у Скупштини Београда оптуживао да је лопов. Kада је Јовичић изгубио на суду, јер није могао да докаже да је Ђилас лопов,  жалио се како нема новца да плати казну од 100.000 динара.

Јовичић је обмањивао да су му празни џепови, а Ђилас поверовао
Наивни Ђилас опрашта казну милионеру

Кукумачио је, плакао по медијима да има породицу,  да једва саставља крај са крајем. Да човеку срце препукне од туге…

Привођење и хапшење Александра Јовичића младог и високог функционера СНС, члана Председништва владајуће странке

Лидер ССП Драган Ђилас ,до кога су стигле те информације о тешком материјалном положају Јовичића, донео је након тога одлуку да Јовичићу казну опрости!

…………………..

Јовичић: На свадби сам добио 350.000 евра

Наводно, Јовичић је на саслушању у тужилаштву рекао да је 350.000 евра у кешу, које је полиција приликом претреса наводно пронашла у његовој кући лична уштеђевина и новац који је добио од свадбе пре седам година!

Коруптивни послови и мито су дела за које је оптужен Јовичић

Јовичић се оженио 2014. године а како је наводно навео, успео је да новац од поклона сачува и након неколико година.

…………………..

– Ја сам овог Јовичића највише запамтио по томе што је на суду изгубио од Ђиласа да плати сто хиљада због увреда и клевета.  И он почео да кмечи како нема пара, како породица, ово оно, и Ђилас му опрости казну, а он одмах оде у лист Информер и најгоре га извређа – присетио се овог догађаја један твитераш.

Лажима Јовичића нема краја

Све ово постаје апсурдно након сазнања да је код Јовичића након хапшења у кући током претреса пронађено чак 350.000 евра за које он тврди да су уштеђевина и поклон са његове свадбе.

– Драган Ђилас ме је тужио суду јер сам му пре осам година рекао да је лопов. Шта ћемо сада када је то доказано? Kада су храбри и савесни новинари истражили и пронашли све Ђиласове рачуне ‘црно на бело’?! Да ли ће надлежне институције, у овом случају тужилаштво и Управа за спречавање прања новца, реаговати или ће се и овог пута овај бахати тајкун извући и проћи некажњено – рекао је недавно прорежимским таблоидима Јовичић и наставио да вређа човека који му је опростио казну.

Александар Јовичић и Александар Стефановић су годинама нераздвојни другови и партијски сарадници

Подсетимо, због постојања основа сумње да су учинили кривично дело трговина утицајем у саизвршилаштву ухапшени су Александар Јовичић (1987), председник Градске општине Палилула и члан председништва СНС, и Д. В. (1978), одговорно лице за инспекцијске послова у Градској општини Палилула.

Јовичићу, председнику општине Палилула, Виши суд је одредио притвор до 30 дана.

LINK
https://direktno.rs/politika/356041/jovicic-350-hiljada-evra-djilas-svadba.html?utm_medium=push&utm_source=pushpushgo&utm_campaign=CampaignName

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Прогоњеном професору Ковићу дати заштиту

Prenosimo

Против уласка Србије у НАТО 80 одсто грађана Србије

Prenosimo

Правна држава у „карантину”

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x