Михајловићка ради за менторе из западних амбасада и своје пословне партнере

Михајловићка и Грчић: Нестручан тандем који је био у сукобу

Грчић, в.д директора ЕПС, коначно поднео оставку, после низа катастрофалних грешака, и тешко оптужио министарку Михајловић

  • Ако Зорана Михајловић остане на челу Министарства рударства и енергетике наш електроенергетски систем је осуђен на смртну казну, на потпуну пропаст, истиче Грчић.
  • Грчић поручује А. Вучићу: „Молим да предузмете све како би на чело тог министарства након избора дошао неко ко воли своју државу, а не само свој џеп и своју фотељу, коју покушава да сачува преко западних амбасадора“.
  • Грчић: „Ако дозволите да електроенергетски систем Србије воде људи попут Зоране Михајловић, Србија ће постати шака јада, коју свако може да позоба“.

Евидентно је да нико боље не познаје ситуацију у самом СНС-у од високих функционера те странке, што се показало и у актуелној афери у ЕПС-у и закаснелом одласку неспособног в.д. директора Милорада Грчића.

Пре два-три дана поводом нестручних поступака највиших руководилаца у ЕПС-у, хаварија и пожара на више места у компанији и посланик Владимир Ђукановић из СНС је тражио оставку министарке  рударства и енергетике Зоране Михајловић. И Грчић, члан СНС, иако сам нестручан и неспособан, понавља те тешке оптужбе против Михајловићке. Тужилац би требало да испита све наводе, јер је реч о најтежим оптужбама.

Пожар у ТЕНТ-у начинио је милионске штете ЕПС-у

Указано је на основни проблем свих проблема а то је да А. Вучић својом политиком и својим штеточинством наноси непоправљиву, смртоносну штету Србији  и Србима и у области енергетике.

Вршилац дужности директора ЕПС Милорад Грчић поднео је 12. јануара оставку и писмом се обратио премијерки Ани Брнабић.

У том писму Брнабићки, у коме наводи какво је било пословање ЕПС-а и који су били највећи проблеми у раду последњих година,  он истиче:

Овим путем желим да вас упознам са садржајем писма, које сам јуче упутио председнику Републике Србије Александру Вучићу. Поштујем државну хијерархију, али сам се прво обратио председнику Вучићу, јер сам и посао вршиоца дужности директора „Електропривреде Србије“, али и политички ангажман и чланство у Српској напредној странци прихватио искључиво због Александра Вучића…

Оштећење ове машине у копу Тамнава смањило је призводне капацитете ЕПС за 50 одсто

Председника Републике обавестио сам да подносим неопозиву оставку на место вршиоца дужности директора ЕПС, коју сам обављао претходних година у изузетно сложеним околностима…

Поштована председнице Владе Србије, на крају овог, опширног излагања, желим да вам скренем пажњу на један важан моменат. Сада, када више нисам вршилац дужности директора ЕПС, када могу да кажем оно што ми на срцу лежи, не марећи за хијерархију, упозоравам вас на следеће.

Уколико госпођа Зорана Михајловић остане на челу Министарства рударства и енергетике дуже од три месеца, ако буде водила то министарство и један једини дан после избора, наш електроенергетски систем је осуђен на смртну казну, на потпуну пропаст.

Госпођа Михајловић радећи за своје менторе из западних амбасада и своје пословне партнере, не уништава само једно од најважнијих министарстава, она потпуно разграђује наш целокупни електроенергетски потенцијал и уништава тај сектор, који је срце наше државе.

Незнање водећих кадрова СНС у ЕПС-у довело је до милионских штета за Србију

Kао човек, који нема високе титуле и који није васпитан тако да уме на прави начин да се смешка лицемерима из круга двојке, али коме су Србија и наш народ, наша држава, у срцу, упозоравам вас и молим да предузмете све како би на чело тог министарства након избора дошао неко ко воли своју државу, а не само свој џеп и своју фотељу, коју покушава да сачува преко западних амбасадора.

Ја сам себе на овом послу дао у потпуности, јер верујем истинском патриоти и заштитнику свог народа, председнику Александру Вучићу.

Ако дозволите да мимо њега, електроенергетски систем Србије воде људи попут Зоране Михајловић, Србија ће постати шака јада, коју свако може да позоба.”, закључује  Грчић.

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Дачићеве вратоломије и пророчанства

Јово

Западна пропаганда: Границе ће, кобајаги, бити потпуно неважне

Prenosimo

Вучићево расипничко грађење путева

Јово
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x