Како су хорде Десног сектора убијали грађане Одесе  – детаљи крвавог зверског сценарија

Подсећање: Масакр Руса и украјинских цивила у Дому Синдиката у Одеси 2014.  од убица Десног сектора

  • ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА СЕ ДОГОДИЛА У ЛУЧКОМ ГРАДУ ОДЕСИ, У ПЕТАК, 2.МАЈА 2014. ПРИСТАЛИЦЕ ФЕДЕРАЛИЗАЦИЈЕ СУ БИЛЕ ПРОГАЊАНЕ ОД СТРАНЕ БЕСНЕ И РАЗУЛАРЕНЕ ГОМИЛЕ „ДЕСНОГ СЕКТОРА“ ДО ЗГРАДЕ СИНДИКАТА. ЗГРАДА ЈЕ ПОСЛЕ ТОГА БИЛА ЗАПАЉЕНА, ШТО ЈЕ ПРЕМА ЗВАНИЧНИМ ИЗВЕШТАЈИМА ДОВЕЛО ДО СМРТИ 42 ОСОБЕ.

За ФБР приредила Биљана Диковић, превод Љиљана Јовановић

Већ је јасно да је у Дому синдиката у Одеси било убијено много више од 42 особе. Провокатори су увлачили људе у зграду, где је било могуће да их убијају без казне, са уживањем и без сведока. Пожара у згради није било – пожар је подметнут, да би се сакрило масовно убијање грађана Украјине.

Прво су запалили шаторе на тргу што је довело до великог отвореног пламена близу зграде. Људи су морали да се сакрију иза масивних врата на улазу у зграду Дома синдиката. Федералисти на тргу нису имали припремљене Молотовљеве коктеле. Одакле се појавио пожар у згради?

Људе, који су се сакрили иза врата на првом спрату напали су злочинци Десног сектора, који су се тамо налазили много пре почетка убистава. На првом спрату људи су изгорели до кости, а почело је на главном улазу…

Спаљивање невиних људи у Одеси од припадника нацистичког Десног сектора

… потом на сва три.

+
… Ватрогасци су се појавили тек када су масивна улазна врата потпуно изгорела.

+
У само једном кабинету се види ватра у згради са пет спратова, чије су таванице висине три метра.

+
Ко је могао да се попење на кров државне административне зграде? Наравно они који су раније добили кључеве од катанаца, који затварају челичне решетке које штите излазна врата на кров.

+
Ове убице (обележене црвеним тракама на руци) морају се пронаћи. Они могу да кажу све о спровођењу плана за масовно убиство грађана Одесе, кад је почело и како су претходно унели Молотовљеве коктеле у зграду Дома синдиката.

Геноцид.-  Путин: Свет нема право да заборави на трагедију у Одеси

+
Потпуно изгорела тела на првом спрату, поред улазних врата.

+
Одакле су се појавила изгорела тела на вишим спратовима – када тамо није било ватре?


+
То су иста тела из другог угла гледано:
– Дрвени гелендер, дрвене степенице, и дрвена заштита радијатора нису изгореле;
– Плава ознака (елипса) показује барикаду од столова, столица и ормара. То није ни додирнула ватра, није горело, за разлику од спаљених тела која леже у близини;
– Одакле се појавила барикада? Направиле су је убице Десног сектора са циљем да спрече људе да се спашавају на горњим спратовима.

– женско тело је премештено са места где је заиста умрла. Ко и зашто је то урадио?

+
– овај мушкарац је убијен пуцњем у главу
– судећи по јасно видљивој локви крви испод главе, убица је пуцао тако да је метак прошао кроз лобању.

+
Да ли сте обратили пажњу да су код изгорелих људи само спаљене главе и рамена? Одећа на грудима и испод груди није изгорела – неко је поливао људе запаљивом материјом само горњи део тела, а онда их запалио. Да ли би могле наочаре за сунце да остану човеку на глави док он покушава да склони напалм са своје главе? Обратите пажњу на руке и зглобове људи који су изгорели до костију, такође.

На овој и на претходним сликама види се чудна течност (као кречна вода) на поду. То је прашак из апарата за гашење пожара. Користили су их убице након што су људи умрли, да не би запалили себе, или страдали од угљен-моноксида.

+
Млади мушкарац и млада жена. Они нису ни изгорели, ни угушени – јер нема знакова отвореног пламена на паркету (паркет је 50 година стар и горео би као слама) а нема ни трагова дима на зидовима. Њих су убили на други начин, највероватније су обома сломили вратове – „неки професионалац се овде забављао“.

+
Барикаде су биле и на спратовима, крв на паркету, изгореле главе.
Црвена стрелица показује: да је могуће да су убице мењале одећу са убијених. Добро познат метод, једноставан и ефикасан.

Запажање: Према једној од главних верзија о томе шта се догодило 2. маја у Одеси, убице Десног сектора су изводиле операцију „под туђом заставом“. Они су стављали Георгијевске ленте (симболи анти-Мајдановаца, присталица федерализације), и онда организовали насилне  провокације против присталица Мајдана (против својих сарадника), са циљем да се касније оптуже присталице федерализације и учине одговорним за смрт великог броја људи.

Живи спаљивани, силовани…

+
Мртва жена у близини лифта без одеће на доњем делу тела. Највероватније је силована, а затим су јој полили главу запаљивом смесом и запалили.

+
Људи су убијени пуцњем у главу.

+
Иста фотографија: запаљена глава, руке и рамена, доњи делови тела нису захваћена ватром.


+
Човек убијен са више хитаца у главу.

Дивљачко, свирепо, зверско убиство труднице

+
Најстрашнија слика. Највероватније трудна радница. Једна од запослених, које су радиле на празник, чистећи канцеларије, заливајући цвеће. Задављена је електричним каблом. Покушала је да се одбрани, може се видети по расутом цвећу на поду…

На следећем видео снимку је забележено како жена зове у помоћ док су је убијали („УПОМОЋ! УПОМОЋ“ крици почињу на 00:20)

+
… вероватно њен убица.

 „Патриоте Украјине“ се радују убиствима невиних цивила
+
Радост „патриота Украјине“ – он сам показује на жртву, на убицу и на место злочина.Убијене су будућа мајка и Одеса-мајка. Убијена је и Украјина.

На самом плакату пише: „Ми смо искључили маму! Слава Украјини!“ Овај плакат је радосно објављен од стране једног од украјинских „патриота“.

Објашњење: „Мама Одеса“ је надимак из љубави за Одесу, као што је „Велика јабука“ за Њујорк, или „Смарагдни град“ за Сијетл.

Злочин без казне Парастос погинулима. Породице траже правду за жртве и казне за убице

Будућа мајка (задављена) и Мајка Одеса су убијене. Као што је цела Украјина убијена.

Сведочанство очевидаца – На следећем видео снимку очевидац каже да је више од сто жртава убијено у згради Дома синдиката. (очевидац говори на руском језику)

П.С. из маја 2014.

Број убијених особа може се попети до 300. Највећи део, посебно децу и жене, клали су украјински екстремисти (Десни сектор) секирама и тукли палицама до смрти у подруму Дома синдиката.

Украјинске власти до данас (март 2022. ) нису кривично процесуирале одговорне особе  за ово ужасно насиље – класични масакр, а имена већине убица (скоро свих зликоваца)  из Десног сектора су познати и украјинским и руским надлежним органима.

Геноцид: Народ вапи за правдом

Линк: http://vlad-dolohov.livejournal.com/ 876486.html

Извор:
ФЕЈСБУК РЕПОРТЕР

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Меркелова подиже свој „кинески зид“ између Србије и Кине и низа других држава

Јово

Михалков Европској унији: Чујте нас Русе док још имате времена

Prenosimo

Масовна педофилија у Католичкој цркви у Немачкој

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x