Image default
NATOДруштвоПолитикаСлободеСрбијаСрбија и ЕУ

Интернет нападима рушен блог

Тоталитаристичке тенденције Вучићевог режима

  • Истина увек пронађе пут до дневне светлости

Неколико пута откад постоји блог www.izmedjusnaijave.rs био је изложен нападима преко интернета коришћењем различитих интернет-саботажа. Последњи у том низу интернет-напада десио се почетком овог месеца и потпуно је онемогућио не само ажурирање, него и постојање сајта.

За десетак дана успели смо да технички поправимо штету, али су могућност и вероватноћа настанка нових напада велики.

Напади су били толико интензивни да је администација морала да суспендује домен. По информацијама добијеним од хостинг администрације напади су долазили из иностранства, али сасвим је извесно да је наручилац тог посла власт у Србији. Страх српске власти је неизмеран, и попут многих страхова – делимично ирационалан. Власт би требало највише да се плаши сопствених грешака, својег минулог рада и штеточинства које је начинила, а не да се бави немогућом мисијом ућуткивања критичких гласова и тачних информација. Истина увек пронађе пут до дневне светлости. Но, посредно признање да таквој антисрпској власти сметамо, може само да нам служи на част.

Ових дана санираћемо штету, али да бисмо обезбедили високо ефикасну заштиту потребни су ресурси и буџет који не можемо обезбедити. Надамо се да ће оно што је у нашој моћи бити довољно да се заштитимо, а ако не буде, сачекаћемо да народ смени Вучићев диктаторски режим.

С.Ж.

Подели:

0 0 votes
Article Rating

Related posts

УКИНУТИ ИЗДАЈНИЧКУ, ПА ОСНОВАТИ НОВУ САНУ

Gost autor

Академија наука ни као занатска комора

Gost autor

Годишњица Битке за Кошаре

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
старији
новији
Inline Feedbacks
View all comments
слободан млинаревић
слободан млинаревић
8 дана раније

Нисам пратилац сајта, али се питам чему измишљање везе са Вучићевим режимом? Може то да буде у вези са потребом да сајт на тај начин скрене пажњу на постојање, значи, ћиста реклама, а можда је неко други коме смета материјал “Поравнање Брозових злочина”.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x