Вучићу не бирате средства обрачуна с критичарима и политичким противницима

 Отворено писмо Александру Вучићу: Цвијан и Ивановић ваш су Аднан Kашоги

 

  • Шта мислите шта народ мисли о Вашем нападу на адвоката кога оптужујете да је кукавица “зато што не коље људе”, за разлику од чланова банде Вашег партијског колеге Беливука, који су, како кажете, “храбри” зато што кољу људе?
  • Александре Вучићу, само ништарија може да удара на децу својих политичких противника, да наложи да се прети убиством сарадницима на послу својих политичких противника или да шаље кукавичке којоте с легитимацијама да им демолирају аутомобиле.
  • Ви не бирате средства како бисте се обрачунали с критичарима и политичким противницима, укључујући нас, и то уз помоћ ништавних партијских судија – уништавањем наших породица, као што већ деценију пуштате да мафијашка хоботница у правосуђу тргује децом сиромашних грађана Србије

Пишу:  проф. др Војин Ракић, проф.др Александар Фатић

Видимо да сте прочитали наше прво писмо.

Непосредно након објављивања тог писма пре око месец дана, Ваши ботови у Трећем основном суду у Београду изненада су дали налог да се једном од нас одузме двоје деце у поступку незаконитог “Извршења” одлуке коју је Врховни касациони суд укинуо.

Чланови организације коју је основао и којом руководи исти тај човек почели су да добијају телефонске претње, укључујући претње убиством. Одлазак једне од младих сарадница те организације у полицију довео је до тога да она чека неколико сати, што укључује чекање током давања изјаве док је службеник који је узимао изјаву редовно одлазио на консултације са неким, до тога да се смењују људи који узимају иначе веома једноставну изјаву и на крају до тога да један од службеника полиције изјави да ипак не вреди узимати писану изјаву, јер се “ништа не може учинити” (иначе је млада сарадница полицији дала и број телефона с ког јој је прећено убиством).

Чланови банде Вашег партијског колеге Беливука  су “храбри” зато што кољу људе

Неколико дана након тог отвореног писма, демолиран је аутомобил другог потписника, на заштићеном паркингу испред зграде у којој живи. Потом су истом том човеку, једном од нас двојице, упућене отворене претње хапшењем ако настави да пише критички о Вама.

Такође, донета је незаконита одлука у Првом основном суду, такође од стране Ваших ботова, којом му је одузето дете.

Драго нам је да читате наша писма. Јасно нам је да су Ваше могућности одговарања на њих у складу са цивилизацијским и социјалним миљеом у коме се крећете, а то је навијачки ниво.

Толико се осилио од подршке власти да се овим послом бавио хулиган Вељко Беливук

Александре Вучићу, шта мислите о томе како народ у Србији гледа на методе које примењује Ваш партијски саборац Вељко Беливук?

Шта мислите шта народ мисли о Вашем нападу на адвоката кога оптужујете да је кукавица “зато што не коље људе”, за разлику од чланова банде Вашег партијског колеге Беливука, који су, како кажете, “храбри” зато што кољу људе?

Александре Вучићу, само ништарија може да удара на децу својих политичких противника, да наложи да се прети убиством сарадницима на послу својих политичких противника или да шаље кукавичке којоте с легитимацијама да им демолирају аутомобиле.

Велике обмане и преваре председника Вучића, уз сарадњу са криминалним групама

То је начин на који се понаша Ваш партијски колега, Беливук. То је начин понашања карактеристичан за оне трибине на стадионима на којима се окупљају хулигани, а не за цивилизовано друштво.

Ви не бирате средства како бисте се обрачунали с критичарима и политичким противницима, укључујући нас, и то уз помоћ ништавних партијских судија – уништавањем наших породица, као што већ деценију пуштате да мафијашка хоботница у правосуђу тргује децом сиромашних грађана Србије.

Прошле године сте једног од нас, са својим шоферима и таблоидним сподобама, провлачили кроз медијско блато. Помоћу пар криминалних судија сте покушали, а и даље покушавате, да му узмете троје деце.

Ове године сте и другом од нас, помоћу истог таквог полусвета, одузели дете. Ви ударате на децу својих политичких противника. То је један од омиљених начина Ваше борбе.

Грађани Србије вапију ка небу за правдом од Вашег антицивилизацијског зулума

Александре Вучићу, сени невино убијених људи, Оливера Ивановића и Владимира Цвијана, вапију за правдом. Наша деца вапију за правдом. Сви поштени, пристојни грађани Србије вапију ка небу за правдом од Вашег антицивилизацијског зулума.

Ваши другари и Ви већ сте на листи за индивидуалне санкције САД и њихових савезника. Добар део новца Вам је блокиран и не можете више да обављате финансијске трансакције у земљама у које сте Ви и Ваши другари склонили новац који сте покрали од грађана Србије.

Аднан Кашоги сурово је ликвидиран по налогу деспота

Уништили сте Србију. Уништили сте народ и његове вредности. Уништавате и природу, изворишта, реке, планине, обрадиву земљу, све за новац. Наредили сте својим евет ефендијама да  коначно одобре да Рио Тинто уништи део наше земље.

Одузели сте, помоћу криминалног полусвета у својој социјали под командом дезертера, шофера и кукавичког шљама из суседних земаља који је одмах побегао са својих огњишта “чим је прва пушка пукла”, а сада “србује” и лупета против других народа у Београду, цео један мали народ, српски народ, од њихових родитеља, одузели сте десетине хиљада малишана грађанима Србије, и ћутите уместо да одговорите на јавне иницијативе и да тај полусвет коначно почнете масовно да хапсите и процесуирате.

Војин Ракић трпи велику тортуру од стране актуелног режима

Александре Вучићу, како се усуђујете да говорите онако како говорите о људима попут адвоката Јовице Тодоровића, покојне Јелисавете Василић, о судији Врховног касационог суда Радмили Дичић, о председнику Вишег суда у Београду Александру Степановићу, и о другом пристојном свету? Kо сте Ви да се уопште оглашавате о пристојном свету?

Због онога што сте урадили са ионако полупропалим правосуђем, које сте наследили, због тога што сте га претворили у једну СНС ливаду на којој цвета готово искључиво токсични коров, а у њему понеки частан судија, изузетак, кога настојите да сломите и уништите са светом попут Беливука, Миљковића и Вулина, у Србији ће морати да се уведе транзициона правда после Вашег режима.

Србију сте вратили на ниво оријенталне деспотије

Човече, да ли сте свесни да се цео свет забавља анализирајући Ваше гримасе? Да ли сте уопште свесни тога да пред камерама говорите како мешате алкохол са јутарњим и вечерњим дозама лекова?

Александар Фатић је жртва велике неправде, јер је политички неподобан

Да ли Вам је јасно да председавате једином Северном Kорејом у Европи у којој постоји једнопартијски парламент без опозиције? Да ли сте свесни да сте земљу вратили на ниво једне оријенталне деспотије, која је предмет подсмеха готово целог света?

Оливер жртва сурове сатанизације

Да ли сте свесни да су Владимир Цвијан и Оливер Ивановић српски Аднан Kашоги? Kао што су Ваши пријатељи из оријенталних деспотија којима дижете Београд на води и продајете ПKБ, саудијског новинара Kашогија исекли на комаде и истопили у киселини, Ви тако исто, у том маниру, показујете на телевизији мешалице за људско месо и говорите о људским ћевапима!

Човече, да ли сте свесни да сте ниво јавног дискурса у Србији довели на ниво канибалског друштва?

Неподобни Владимир Цвијан нестао је као лептир

Шта мислите, куда води то све што радите? Да ли видите колико сваким својим поступком потврђујете да је Јовица Тодоровић очигледно у праву када каже да су вредности Ваше власти исте као Беливукове?

Линк

https://slobodnamisao.rs/2021/08/03/otvoreno-pismo-aleksandru-vucicu-cvijan-i-ivanovic-vas-su-adnan-kasogi/ 

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Нема ништа од унапређења квалитета живота грађана Србије

Gost autor

Безглаве белешке (V)

Gost autor

Геостратешке последице рата у Украјини окрећу свет наглавачке

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x