Како уклонити Ђоковића, највећа брига и дилема АТП

Чак употребљавају и корону да Ђоковић нестане са терена

  • Стигли смо до ситуације да је АТП-у Ковид 19 постао савезник, а Ђоковић највећи непријатељ.
  • Ђоковић нема намеру да престане да игра тенис. Он жели да освоји још тениских турнира, пехара, да постави још рекорда и успут да победи и корону и тако успешно и славно, како је и започео и наредних година, оконча своју феноменалну, јединствену тениску каријеру.

Пише: Јово Вукелић

Челници професионалног удружења тенисера, тачније њихова организација Асоцијација тениских професионалаца (АТП) има већ дуже времена, чак и пре појављивања епидемије корона проблем како да с врха тениског трона уклони најбољег тенисера света Новака Ђоковића.

Док се цео свет бори против ширења епидемије Ковида 19, што је главни циљ свих институција и организација, баш под тим изговором сада АТП покушава да искористи корону и Ђоковића елиминише са будућих највећих тениских турнира, јер се није вакцинисао.

Ђоковић је засео на престо и годинама побеђује на већини највећих турнира и других такмичења, а није ни Британац, Ни Американац, ни Француз, ни Шпанац, Немац… Зато Ђоковић смета представницима и заступницима највећих светских компанија, мултинационалних спонзора, јер они мисле да би са Надалом или Зверевом, Циципасом или неким другим тенисером са Запада остваривали још веће профите и продавали своје спортске производе и реквизите још успешније остварујући већи профит. А профит је смисао свега.

АТП и њени руководиоци не знају сигурно да ли се Ђоковић вакцинисао, али и поред тога већ најављују његову елиминацију на Гренд Слем турнира у Мелбурну. Најављују са нескривеним задовољством његову елиминацију иако је Ђоковић највише, чак девет пута освојио тај престижни трофеј.

Да ли се цела породица Ђоковић вакцинисала против Ковида 19

А не знају, већ нагађају, да ли се Ђојковић вакцинисао у Србији и када, као ни врсту вакцине коју је примио!?! И да ли се цела породица Ђоковић вакцинисала овог лета, после турнира у Београду?

Подсећамо, Ђоковић се у јуну заразио короном у Београду и прележао је болест, био дисциплинован у лечењу, био у изолацији. Тај факат као да су сви заборавили.

Наравно, Ђоковић то неће да им каже, јер види и осећа што и сви ми: врх АТП и руководство Гренд слем турнира у Мелбурну су крајње непријатељски настројени према њему и желе да га компромитују, омаловаже и сатанизују. У томе им наравно највише помажу, као и до сада, британски медији.

Тако смо стигли до ситуације да је АТП-у Ковид 19 постао савезник, а Ђоковић највећи непријатељ. Једино Ковид може, по мишљењу АТП,  победити Ђоковића и склонити га са тениских терена широм света.

Тек онда би глобалистички врх био задовољан, мултинационалне компаније би славиле, а промоција и стварање неког новог Федерера би могла да почне неким великим ватрометом…

Фотографија из Зворника све говори о љубави Срба према Ђоковићу

Али, Ђоковић који има своје планове и амбиције у спортској каријери, Нема намеру да престане да игра тенис, он је и даље најбољи тенисер данашњице, најуспешнији тенисер у протеклих више од десетак година.

Он жели да освоји још тениских турнира, пехара, да постави још рекорда и успут да победи и корону и тако успешно и славно, како је и започео и наредних година, оконча своју феноменалну, јединствену  тениску каријеру.

Тако да нас чека узбудљив финиш ове борбе између великог шампиона и тениског рекордера Новака Ђоковића и ликова из АТП врха и света бизниса, који су у савезу чак и са Ководом 19!

Наравно, ми навијамо да победи спортски победнички дух Србина Ђоковића.

5 1 vote
Article Rating

Related posts

Године које ће појести мигранти

Gost autor

Законито злостављање људске памети

Gost autor

На Хрвате се може гледати једино као на — периферно српско племе

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
старији
новији
Inline Feedbacks
View all comments
Milan
Milan
2 година раније

Kratko i jasno sasuta istina današnjice, kako u belom sportu, tako se članak odnosi i na način funcionisanja skoro svega što donosi kapitalistima još više, još veću dobit. Ipak, većina tj. masa ove planete neće još dugo trpeti zločine korporacija i firmi koje nam uništavaju živote na svim nivoima i satiru celu našu planetu. Elito primitivna, odzvonilo je, ako mene pitate!

271908199_137327628734424_8005936684988397870_n.jpg
1
0
Would love your thoughts, please comment.x