Амерички покрет тражи склапање бракова родитеља са децом

Да ли и наш режим са министарком Г. Чомић иде стопама стварања равноправности бракова

  • Медијски простор у САД добијају активисти за афирмацију инцеста, бракова браће и сестара, ћерке и оца, мајке и сина…
  • Лист Њујорк пост помаже нормализацији неприродних ствари које апсолутно не треба нормализовати
  • Крајњи циљ агресивне мањине је нормализација педофилије и декриминализација и нормализација педофилије и других екстремних девијантних понашања
  • Републиканска конгресменка из Џорџије Марџори Тејлор-Грин: „Није ни чудо зашто је свима лоше од оваквих вести. Да их буде срамота!

Амерички лист „Њујорк пост“ нашао се на удару критика након што је двојици активиста који се залажу за декриминализацију инцеста дао медијски простор да искажу свој став да родитељима треба омогућити да се венчају са својом децом уколико је то „споразумно“.

У тексту објављеном у суботу, Аустралијанац који стоји иза међународне кампање за декриминализацију „споразумног инцеста“ упоредио је своје напоре са ЛГБТ и покретима за грађанска права.

Ричард Морис, који подржава тренутну правну битку једног Њујорчанина за склапање брака са својим дететом, наводно је поднео 130 петиција у знак подршке декриминализацији инцеста широм света и рекао за „Њујорк пост“ да је „равноправност бракова права ствар“.

Сексуално насиље је све чешче над малолетницима, а све чешће се тражи и разумевање за таква злодела

„Чини се неправедним колико и закон због кога су некада хомосексуалци завршавали у затвору и закон који је спречавао да се жене различитих раса венчавају“, тврди Морис.

У истом чланку, „Њујорк пост“ је интервјуисао и Кита Пулмана, који води блог у којем подржава „право пристајања одраслих да деле и уживају у љубави, сексу, пребивалишту и браку без ограничења на пол, број или однос учесника“.

„Апсурдно је рећи да одрасла особа не може пристати на брак са својим родитељем“, изјавио је Пулман, истичући да одрасле особе истих година „могу бити послате у рат, преузети седмоцифрени дуг, управљати тешким машинама, бити осуђен на смрт и пристати на секс са пет странаца“.

Педофилија се све више промовише и заговара се  без икаквог стида чак и однос са децом испод 10 година

Пулман је законе о инцесту назвао покушајем да се „некима ускрате њихова права“.

Неколико корисника друштвених мрежа осуло је паљбу по „Њујорк посту“ због давања простора активистима који шире такве идеје, пренео је РТ.

Њујорк пост помаже нормализацији ствари које апсолутно не треба нормализовати“, гласи један од коментара.

„Крајњи циљ агресивне мањине је декриминализација и нормализација педофилије и других екстремних девијантних понашања“, сматра један Твитераш.

Конгресменка Тејлор Грин против давања простора у медијима заговорницима инцеста, педофилије и других екстремних девијантних понашања

„Зашто, дођавола, дајемо простора заговорницима инцеста?“, написала је корисница Твитера и позвала лист да уклони чланак и извине се, док је републиканска конгресменка из Џорџије Марџори Тејлор-Грин објавила:

„Овај одбојни чланак само говори о медијима … Није ни чудо зашто је свима лоше од вести. Да их буде срамота“.

ЛИНК

https://rs.sputniknews.com/svet/202104191125128439-americki-list-na-udaru-kritika-krajnji-cilj-je-normalizacija-pedofilije-da-ih-bude-sramota/

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Кустурица одбио кандидатуру за САНУ

Prenosimo

УМРО УГЛЕДНИ СПОРТСКИ НОВИНАР И ПУБЛИЦИСТА ВЛАДЕТА НЕДЕЉКОВИЋ

Јово

Београд бележи пораст броја становника, али и он има негативан природни прираштај

Јово
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x