СРБЕ СУ ИСТРЕБЉИВАЛИ КАО ПСЕ, ДОК СУ СВИ ЋУТАЛИ О ТОМЕ

Усташе масовно убијају невине Србе за време НДХ

Бивши шеф израелске тајне службе о Јасеновцу и Космету

  • Косово је била разбојничка покрајина терориста од почетка педесетих година прошлог века, док су Хрвати највише штитили нацисте и истребљивали Србе колико су могли, изјавио је војни експерт и политички аналитичар, бивши шеф израелске обавештајне службе Јаков Кедми.
  • Главни резултат агресије је насилно одвајање Косова од Србије и стварање највеће америчке војне базе на Балкану Бондстил
  • Нацисте су највише штитили и највише су им помагали Хрвати, католици.

 

Јаков Кедми је подсетио на чланак шефа руске дипломатије Сергеја Лаврова који је недавно за лист „Известија” писао о Косову и Југославији.

– Тамо је поменуо косовске Албанце и њихову војску. Косово је била разбојничка покрајина терориста од почетка педесетих година прошлог века. Увек је ратовала против Југословена. Ја то знам од Словенаца који су били на челу службе безбедности Југославије, упознао сам их. Они су ми причали ко су косовски разбојници и какав је то терор – рекао је експерт у емисији „Соловјов лајв”.

ЦИА је створила косовску војску, а подржавао Бин Ладен

По његовим речима, „ту косовску војску су створили, наоружали и обучавали Американци”.

– То је творевина ЦИА. А то што су касније радили, то су их касније искористили. А ко је још подржавао косовске Албанце? Ко је подржавао бандите на Косову? Бин Ладен. Они су муслимани. Ал Каида им је давала новац, Ал Каида им је слала своје људе, своје инструкторе, своје војнике. Тако изгледа америчка демократија, од самог почетка. И када су почели да припремају косовске бандите педесетих година – то је било одмах након Другог светског рата – још тада су то почели да раде – истакао је израелски обавештајац.

Не могу се спрати и очистити грехови ЦИА чињени широм света

Говорећи о Југославији, он је казао да су у то време нацисте највише штитили и највише су им помагали Хрвати, католици.

Он је подсетио да сада нису дозволили Србима да посете логор Јасеновац који се налази на територији Хрватске.

За време Тита заташкавала се улога Хрвата у Другом светском рату

– У том логору су Хрвати ликвидирали скоро милион Срба. Нико у свету не говори о томе. За време Тита су заташкавали улогу Хрвата. Истребљивали су Србе као псе. У суштини Хрвати су уништавали два народа: Србе и Јевреје. Јевреја је било мало, а Срба много. Убили су колико су могли.

Поново су ћутали о томе, и сви су ћутали. Зато се не треба чудити зашто су касније ћутали и зашто данас ћуте када виде следбенике тога у Украјини – истиче бивши израелски обавештајац.

По његовим речима, оно што је споменуо Лавров има дугу историју.

– То није само развој актуелних догађаја, то је историјски развој западне Европе и Запада у рату против Русије. Зашто су Американци подржавали Албанце на Косову? Против Југославије. Није им било важно да ли је та Југославија за Стаљина или није. Они су их подржавали и када је Тито имао другачије односе са Совјетским Савезом – закључује Кедми.

Кедми открива разлоге злочина према Србима и у Хрватској и на Косову и Метохији

У чланку који је руски министар спољних послова Сергеј Лавров недавно објавио за лист „Известија” наводи се да украјински режим, губећи на бојном пољу, приређује инсценирања „на крви” како би сатанизовао Русију у очима међународне заједнице. Међутим, по речима шефа руске дипломатије, провокативна инсценирања у извођењу Запада и његових послушника имају препознатљив потпис. И нису почела у Украјини, већ много раније.

Измишњени злочин Срба у Рачку на Косомету

Лавров као први пример наводи српску покрајину Косово и Метохију и село Рачак 1999. године. Група инспектора ОЕБС-а стиже на место проналаска неколико десетина лешева обучених у цивиле. Шеф мисије одмах, без икакве истраге, објављује да је у питању геноцид, иако није у мандату међународног званичника да доноси такве закључке.

Подвала злочина у Рачку: лешеви Албанаца су довучени у јаругу, а Срби  без основа оптужени за покољ

НАТО одмах почиње оружану агресију на Југославију, намерно уништавајући телевизијски центар, мостове, путничке возове и друге цивилне објекте. Касније се са сигурношћу испоставља да убијени нису били цивили, већ милитанти банди Ослободилачке војске Косова, преобучени у цивилну одећу.

Међутим, инсценација је већ послужила као изговор за прву од потписивања Завршног акта из Хелсинкија 1975. о незаконитој употребу силе против државе-чланице ОЕБС-а. Индикативно је да је шеф мисије ОЕБС-а, чија је изјава послужила као окидач за почетак бомбардовања, био амерички држављанин Вилијам Вокер.

Главни резултат агресије је насилно одвајање Косова од Србије и стварање тамо највеће америчке војне базе на Балкану Бондстил, пише Лавров.

ЛИНК

https://www.novosti.rs/vesti/politika/1137911/srbe-istrebljivali-kao-pse-dok-svi-cutali-tome-bivsi-sef-izraelske-tajne-sluzbe-jasenovcu

0 0 votes
Article Rating

Related posts

НВО јуриш на српске школе

Prenosimo

Корупција и нелегална градња у Београду

Prenosimo

Траје здравствени геноцид над Србијом

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x