Словачки премијер наредио истрагу о вакцинама против “Covid-19”

У Словачкој забележен вишак смртности од Ковида од чак 21 хиљаду људи

  • Словачка ће формирати нову владину канцеларију која ће посебно истражити ово питање. Именован је заменик Народне скупштине да води истрагу и објави њене резултате

Пише: Џејми Вајт

„Словачком народу једноставно требају одговори о вакцинацији, шта је она заправо била.Зашто су различите експерименталне вакцине даване људима без икаквог тестирања?”, питао је премијер.

Словачки премијер Роберт Фицо у говору пред Европским парламентом ове недеље најавио је да ће Словачка покренути истрагу о „Covid циркусу“ у вези са експерименталним увођењем вакцине и мерама одговора на пандемију. „Никада нећемо разумети истину о томе какву су улогу имале фармацеутске компаније и ко је заправо организовао цео циркус Covid-19“, рекао је Фицо.

„Имајући ово на уму, даме и господо, Влада Словачке Републике је одлучила да у службена саопштења уврсти обећање да ће ово питање решити.

Премијер Фицо је управо најавио истрагу о Covid која ће истражити вакцину, вишак смртних случајева, споразум са EU Pfizer и способност Big Pharma’s да контролише владу.

„Словачком народу једноставно треба одговор. Потребни су му одговори о вакцинацији, шта је то заправо било“, наставио је. „Шта је то заправо било? Зашто су различите експерименталне вакцине даване људима без икаквог тестирања? Зашто су све врсте дроге гурнуте људима? Зашто је било тестирања широм државе? Ко је ово купио? Зашто је купљено? Колика је количина купљена? Колико је новца потрошено на то? У питању су милијарде. Милијарде!“

Фицо је даље објаснио да је истрага посебно оправдана с обзиром на то да је Словачка забележила 21.000 вишка смртних случајева од 2020. године, за шта је окривио „неспособност владе“.

„Имамо 21.000 смртних случајева, што повезујемо са чињеницом да владе које су биле овде од 2020. нису биле способне да управљају (пандемијом) и бринуле су само о економској добити и наравно да су се клањале фармацеутским компанијама од којих су куповале огромне количине бескорисне медицинске опреме, а често и вакцина“, рекао је он.

Фицо је рекао да ће Словачка формирати нову владину канцеларију која ће посебно истражити ово питање и именовати заменика Народне скупштине да води истрагу и објави њене резултате. „На основу онога што имамо на располагању, желимо да знамо шта се заиста догодило.

Мислим да др Котлар, народни посланик, има довољно информација“, рекао је он. „Замолио сам га да разговара о свему у кабинету пре него што да било какву јавну изјаву. И апсолутно сам, понављам, апсолутно уверен да ће његов рад дати резултате, које ћемо објавити и рећи словачкој јавности шта се заиста догодило током овог Covid-периода“. „Данас знамо једну ствар: претходне владе апсолутно нису успеле да управљају ковидом и препустиле су 21.000 људи самима себи. А, као што сви знамо, много су зарадили на непотребним куповинама разних медицинских средстава и вакцина“, закључио је он.

У децембру прошле године Фицо је одбацио такозвани Споразум о пандемији Светске здравствене организације (СЗО), назвавши га „глупошћу коју су измислиле похлепне фармацеутске компаније“. Такође је рекао да једна студија за другом потврђују скандалозне последице масовних вакцинација. Ово долази када је група научника недавно објавила рецензирани чланак у којем позива владе да подрже глобални мораторијум на експерименталне инјекције mRNA Covid док не добијемо одговоре на сва питања о његовом безбедносном профилу.

https://www.infowars.com/posts/slovakia-prime-minister-orders-investigation-into-covid-19-response-vaccines-over-21000-excess-deaths-since-2020/

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Од Срба преко Несрба до Кољача

Gost autor

ДА ПОЛИТИКА НЕ ПРЕВЛАДА НАД ВЛАДАВИНОМ ПРАВА

Јово

Може ли десница да излечи Европу?

Славко
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x