Сан мизантропа да буде филантроп

Бил Гејтс изблиза у току пандемије короне

  • Главна опсесија америчких милијардера већ цео век је да се покажу и представе у јавности, не као успешни пословни људи, већ као филантропи, несебични дародавци који помажу сиромашне, болесне, гладне… То им је главни циљ, а Бил Гејтс је имао прилику од најмлађих дана да учи од најмоћнијих како да у јавности своје агресивне и нехумане пројекте представи као хуманитарне акције, донације за добробит људи.
  • Тако су Гејтс и њему слични развили филантрокапитализам у коме под окриљем помоћи – људима раде о глави! Намерно то чине у својим пројектима са стратегијом и разрађеном тактиком. Све са циљем пљачке и богаћења. То су страшни злочини милијардера-диктатора!
  • Патентирана вакцина против “короне” унапред јамчи астрономску, невиђену, зараду. Профит ће експлодирати снажније од Етне и Везува заједно!

Пише: Јово Вукелић

Можете имати милијарде долара, чак и стотину милијарди као што их има Бил Гејтс и бити један од тројице најбогатијих људи на свету, али толико велики  новац вам не гарантује да сте срећни, задовољни и здрави (иако у томе помаже). Исто тако ни са толиким новцем не можете успешно и потпуно сакрити истину о ономе ко сте, што радите, чиме се бавите, како живите…

Гејтс иначе улаже огромне суме у пропаганду, рекламе, пи-ар, маркетинг да би створио позитивну, добру слику о себи у медијима. Уз то, штити и себе и своју породицу од афера, изношења приватних детаља из породичног живота себе и своје супруге и деце, за чим жуде и стално јуре најпознатији светски  таблоиди и папараци…

Гејтсу није важно да се покаже како је он способан бизнисмен који зарађује велике паре, ефикасан менаџер или успешан директор корпорације. То није у његовом првом плану. Не, њега много више интересује нешто друго.

Моћна дружина милијардера са тајним пројектима

Главна опсесија овог 65-годишњег милијардера је да себе у јавности представи као филантропа (човекољупца) особу која воли људе и као такав он им помаже. Он жели да у јавности створи слику да је хуманиста добротвор, окупиран улогом „доброг Самарићанина“! Гејтс је толико опчињен потребом за давањем, за помагањем, за доброчинством да немилице троши новце на „агитпроп“ како би ту „своју особину“ свету показао и доказао…

Адвокат Вилијам Гејтс, отац Била научио га је  манипулативним вештинама па овај није морао на факултет да би успео

Али, ипак то није никаква посебност или специфична особина Гејтса. Показује се да је већ цео један век у Америци главна преокупација најбогатих људи да се представе као филантропи. То је чинио и његов богати и моћни отац још почетком прошлог века. Вилијам Хенри Гејтс Други (95 година), познати адвокат, градио је у јавности, са свим моћним пословним партнерима, слику о себи као о племенитом и душебрижном човеку.

А пословни парнери и породични пријатељи Гејтса сениора били су деценијама нико други до милијардер Џорџ Сорош, медијски магнат и берзански шпекулант, власник Си-Ен-Ен-а Тед Тарнер, најутицајнији амерички богаташ, банкар Дејвид Рокфелер, бизнисменка и дипломата Леонора Аненберг, филмска продуценткиња „Ворнер Брадерса“ Ајрин Диамонд, богата председница Фондације за медицинска истраживања, људска права, права мањина и Брук Астор,писац и утицајна председница Фондације (супруга милијардера) Винсента Астора… И многи други најбогатији и најутицајнији банкари, трговци, бродовласници, политичари, бавили су се својим тајним пројектима овладавања светом.

Друштво најбогатијих “мецена и филантропа” које је владало и влада Америком:  отац Била Гејтса (201 см) доминира друштвом милијардера, фотографија је из 2001. године

Ова милијардерска елита, окупљала се на најрепрезентативнијим местима у Америци (и пре и после Другог светског рата) у истом саставу 70 година непрекидно да покажу на великим хуманитарним приредбама своју доброту, бригу о људима, да се покажу њихове несебичне донације… Све стога да би стекли статус филантропа. Свуда су сами себе представљали као филантропе, потписивали се као филантропи, своје скупове називали филантропским конференцијама…тражили, инсистирали да их тако зову, представљају у медијима!

Да констатујемо: главна опсесија америчких милијардера већ цео век јесте да се покажу и представе у јавности, не као успешни пословни људи, већ као филантропи, несебични дародавци који помажу сиромашне, болесне, гладне… То им је главни циљ, а Бил Гејтс је имао од најмлађих дана од кога да учи како да у јавности своје агресивне и нехумане пројекте представи као хуманитарне акције, донације за добробит људи.  И он их је успешно у том послу наследио!

Гејтсу вакцине служе као опсесија за хуманост и као покриће за стицање енормних зарада

Најновији доказ те огромне Гејтсове медијске моћи је факат да су, само у последњих десетак дана, главни медији у свету  просто експлодирали окрестрирано објављујући његове оштре нападе,критике и коментаре и интервјуе поводом одлуке председника САД Доналда Трампа да престане да финасира Светску здравствену организацију (СЗО).

СЗО под контролом Гејтса

Та одлука је снажно погодила интересе Била Гејтса (јер је он највећи донатор СЗО) и његове групације која се већ деценијама бави проналажењем вакцина за разне епидемије у свету и тиме обезбеђују огромну зараду својим фармацеутским компанијама и концернима… Зато је Трамп истовремено снажно нападнут у главним медијима под контролом моћне групе „филантропа“: Рокфелера, Гејтса, Сороша и наравно Теда Тарнера из Си-Ен-Ен-а, свемогућег медијског креатора јавног мнења не само Америке већ и много шире…

Гејтс старији са обојицом Рокфелера, оцем и сином Дејвидом

Важно је истаћи да се сада јасно показало да Бил Гејтс није био никаво чудо од детета, које је својим талентом створило богатство и моћну империју Мајкрософта и Гугла, већ само брижно неговани изданак моћних мултимилијардера који не само желе, него и контролишу цео свет. Они су вредног и марљивог Гејтса дали у руке најбољих стручњака да га обучавају и да му помажу да постане снажан и способан и тако је настала та већ годинама моћна империја, хидра звана Мајкрософт… Факултетско школовање Гејтс је напустио и отиснуо се у трговину и бизнис, у дигитални свет.

Гејтс је своја интересовања о улагању новца у последње две-три деценије усмерио на стварање нових вакцина против масовних светских епидемија, јер су зараде у том бизнису огромне… Стигао је са својим програмима у Африку, Индију и тамо и у области вакцинисања и исто тако „унапређења пољопривреде“ – оставио пустош уместо обнове живота и веће производње! Наиме, Гејтс осим вођења вакцинашког лобија, предводи и лоби за генетски модификоване организме – ГМО, залажући се да се традиционални пољопривредни усеви замене генетски модификованим семенима. Све ово могао је да реализује само уз сарадњу са Светском здравственом организацијом, која је у саставу УН.

:::::::::::::::::::::::::::::::::
Видео прилогТВ Франсе 24: Како Бил Гејтс протежира ГМО у Индији и уништава сељаке

(траје 12 минута, о Гејтсу од 5,30 секунди)

https://youtu.be/kC0RSrdZdHc

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Како би ситуацију држали под контролом у оваквим приликама Гејтс је лобирао и успео да за директора наметне свог човека у Светској здравственој организацији, њему наклоњеног Тедроса Адханома Гебрејесуса из Етиопије (Гејтс је сарађивао с Т. Адханом, још када је он био владин министар здравља у Етиопији (од 2005. до 2012. године). Тако је први пут у историји председник СЗО постао човек који по струци није лекар!

Жесток сукоб између Кине и САД и даље траје око тога ко је узрочник -творац епидемије корона вирусом, а трећи Гејтс “док се двојица свађају”, ћути и прави вакцину

Зато се и могло догодити да Адханом без икаквог основа прогласи ванредну ситуацију и пандемију корона вируса кад се за то нису стекли никакви здравствени и стручни услови… Било је тек око стотињак оболелих. Али Гејтсов лоби је већ све био припремио и епидемија је почела да се незадрживо шири. Сада се још показује не само из једног центра, Вухана у Кини, како је наметнуто у медијима целом свету, већ се ширила из више центара у САД, па чак и у Италији истовремено.

 Федерер, Надал са Бил Гејтсом на ревијалном мечу у Кептауну 8. фебруара: епидемија је већ тада кренула да хара Кином
Гејтс, корона и Надал Јужној Африци

Једна од неостварених жеља милијардера Гејтса била је да забележи у својој биографији сусрет за успомену са неким од најбољих тенисера света, овог пута Рафаелом Надалом и Роџером Федерером.

И по обављеном послу припреме и покретања епидемије корона вируса у Вухану и тај циљ је Гејтс остварио 8. фебруара у Кејп Тауну у Јужној Африци. Он је био један од медијских и финасијских покретача тог егзибиционог сусрета на стадиону у Кејп Тауну са циљем да се постави нови рекорд у броју гледалаца који ће присуствовати једом тениском мечу. У томе су успели (било је 51. 954 гледаоца), а Гејтс се чак појавио на терену  у пуној тениској опреми са рекетом и одиграо неколико потеза са славним тенисерима „за успомену“.

У току тих сусрета са тенисерима Гејтс је онако полузванично, „на уво“ дошапнуо Рафаелу и стрицу Тонију Надалу неколико реченица о пандемији корона вируса која је тада настајала у Кини и открио неке занимљиве детаље. Сав окупиран тенисом и самим спортским догађајем Надал није пажљиво слушао Гејтса и није обраћао сувише пажње на алармантна упозорења Гејтса да свету ускоро стиже велика опасност. Тек када је касније епидемија грунула у Европу, баш у Шпанију и  Италију, у марту, приче се сетио не Рафаел, већ стриц Тони Надал. Он је, као старији  и искуснији, пажљивије слушао  режисера корона епидемије и тек тада, почетком априла Тони је у јавност изнео причу Гејтса, испричао је медијима тај разговор Гејтса са Надалом из фебруара, пре два месеца. То је одјекнуло у свету као велика сензација.

Тони Надал истиче речи Гејтса: „Закомпликоваће се све шта се дешава сада у Kини. Биће компликовано док не буде лека и вакцине. Сви видимо да је прича прилично сложена. Живећемо у несигурности и опасности од овог вируса док се не пронађе заштита од њега“.

Тако се Гејтс излануо пред Надаловима и сазнало се да је још почетком фебруара знао сценарио оног што је потом као цунами захватило цео свет, прво Азију и Блиски исток потом Европу, а затим и В. Британију и саме Сједињене Државе.

Историчар и економиста Енгдал предвиђа тешку економску кризу

Треба подасетити да је један од водећих светских геополитичких аналитичара, политиколог са Универзитета Пристон Фредерик Вилијам Енгдал још у децембру 2019. тврдио да Бил Гејтс најавио пандемију короне и да тргује вакцином. (1)

Ова бизарна епизода са Надаловима говори о жестоком окршају који ће сада уследити у самој Америци пред председничке изборе. Лобисти Сороша, Рокфелера и Тарнера, под диригентском палицом Гејтса учиниће наредних месеци све да сруше рејтинг Доналда Трампа, да му онемогуће да поново постане председник САД. (Гејтс напада Трампа да ће престанком финансирања СЗО наводно омести сузбијање вируса корона, Ковид 19).

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Шива: Гејтс је нови Колумбо који осваја колоније за капиталисте
Индијка Шива убедљиво разобличује активности Гејтса у Азији

Вандана Шива, писац, светски познати активиста за заштиту животне средине и нуклерани физичар, истиче:

„Бил Гејтс узима живе ресурсе, наша семена и наш биодиверзитет, црпи их, претвара у податке и своје власништво са својим пријатељима.

А Марк Закерберг, власник Фејсбука, Гејтсов сарадник, црпи ваше податке, користи ваше понашање и претвара их у сировине! Тако се у корпоративном свету ради због продаје ствари (зато вам искачу чудне рекламе када пошаљете поруку неком пријатељу)…Тако се намештају и избори.

Закерберг и Гејтс: Сарадници на истом послу нелегалног богаћења

Има једно поглавље у мојој књизи у вези са „отмицом“ демократије. Имате довољно података о томе шта се незаконито десило са „Фејсбуком“ при продаји података „Кембриџ аналитици“ (агенцији за политички маркетинг) и како нам се појављују лидери у вештачкој интелигенцији!? Ово је велика претња по демократију.

  • Је ли то разлог што из називате милијардери-диктатори зато што не да не помажу демократију, него је угрожавају, па чак и газе!?

Ја сам одрасла у Индији после стицања независности, без икаквих корпорација, у којој демократија ради. Зато кад видим наметање дигиталних трансакција и криминализације новца међу сиромашним људима – ту препознајем диктатуру. То је дигитална диктатура.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::
Погубност глобалистичког концепта

Ендгал још истиче да Гејтс и његови глобалисти користе коронавирус за промовисање обавезне вакцинације и микрочиповања људи. Ендгал тврди „да је Гејтс заједно са произвођачима, СЗО и здравственим системом САД био раније више пута уплетен у пласирање вакцина у свету, чак и пошто је утврђено да су оне нанеле штету деци и људима у Африци, Индији и другим земљама у свету.

Глобализација је у првом реду катастрофална конструкција неколико стотина глобалних корпорација како би се избегли порези у ЕУ или САД и појефтинили трошкови рада. Довела је до уништења економске стабилности широм света, како у индустријским земљама, попут САД, где су главне здраве индустрије банкротирале, а јефтина инострана конкуренција из Азије и других земаља упропастила је локалне економије већег дела света који се некада развијао. Циљ је максимизирање корпоративног профита за око 500 великана попут „Мајкрософта“, „Гугла“, „Епла“ и њима сличних. Један инвестициони гигант „Блек Рок“ контролише око 7.000 милијарди долара средстава приватних инвеститора. То је срж глобализације“, закључује Ендгал.

Ернест Волф : Гејтс жели да влада целим светом

Ернест Волф,познати немачки новинар који прати међународне финансије и њихове последице, у интервјуу од 20. марта 2020. је објаснио  „да је финансирање и контрола Светске здравствене организације (СЗО) започело још пре пола века, у 1970-им, и то је било окретање од држава ка фармацеутској индустрији и приватним фондацијама, а од пре три деценије све већа подршка долазила од Фондације Била и МелиндеГејтс. Данас је моћ Била Гејтса у СЗО изузетно велика јер има статус сличан статусу шефа државе који није само у СЗО већ и у Г20.

Зато Гејтс самоуверено изјављује: „Свету ће се вратити нормалности  тек када у великој мери будемо вакцинисали целокупну глобалну популацију“

Гејтс главни планетарни вакцинатор

Главни планетарни вакцинатор зато и тврди да је СЗО свету сада потребнија него икад! Гејтс открива стратегију која леди крв у жилама:

„На крају, морамо имати сертификате о томе ко је опорављена особа, ко је вакцинисана особа, јер не желимо да се људи крећу по свету у којем имате неке земље које над тим, нажалост, неће имати потребну контролу”.

Гејтс има опсесију вакцинама и астрономским зарадама

Шта Гејтс подразумева под “сертификатом”, јасно говори чињеница да је његова фондација финансирала истраживања на Масачусетском технолошком институту (МИТ) за израду “тату ИД”, која ће људима бити убризгавана са вакцинама. (2)

::::::::::::::::::::::::::::::::::
Сваки десети долар у каси СЗО је од Гејтса!

Видео прилиг Фох ТВ (траје 3 минута)

https://youtu.be/tZKcHWUw628

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Можете замислити вакцинацију као средство за контролу људске мобилности. А како би се маркери додавали уз годишњи снимак грипа, особа не би била свесна да има „ознаку“ која је видљива голим оком, а њен садржај би анонимно читали службеници са адекватном (дигиталном) опремом.

Бил Гејтс, бизнисмен са 100 милијарди долара, усредсређен је на своју мисију вакцинације против човека а за систем потпуне усаглашености, дао је стотине милиона долара СЗО. Сад је то у великој мери алат вакцинашког лобија у коме доминира његова стратегија: мудра улагања за убризгавање „милијарди доза вакцина људима широм света.

Гејтсу корона извор зараде, свим другима мучне смрти

Гејтс се нада да ће глобална популација у будућности пристајати на извештаје о новим смртоносним вирусима који захтевају милијарде доза нових вакцина. Власник вакцина ће наравно бити он!

Зато Ендгал и Волф закључују: „Овај човек жели да влада светом. Да ли ће му свет то допустити – остаје да се види.(3)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Тешке оптужбе адвоката Кенедија
Кенеди прецизно наводи све штеточинске пројекте Гејтса

Роберт Ф. Кенеди Млађи, адвокат Савета за одбрану природних ресурса (Robert Francis Kennedy Jr) и познати борац за заштиту животне средине тешко оптужује Била Гејтса наводећи десетине његових погубних пројеката и истиче:

Неке вакцине иза којих стоји Гејтс убијају и шире заразе које тобоже сузбијају. Он улаже милијарде у успостављање дикаторске контроле над глобалним здравством. Све је више доказа да крчи пут обавезној планетарној вакцинацији.

Студија из 2017. показала да популарна ДТП вакцина СЗО убија више афричке деце него болести које би требало да спречава. Вакцинисане девојке биле су изложене 10 пута већој смртности од деце која нису примила вакцину.

СЗО је одбила да повуче смртоносне вакцине на које се присиљавају десетине милиона афричке деце годишње.

У 2014. години Кенијско удружење католичких лекара оптужило је СЗО да хемијски стерилизује милионе кенијских жена у кампањи вакцине против тетануса. Независне лабораторије пронашле су формулу стерилности у свакој испитиваној вакцини. Након што је негирала оптужбе, СЗО је коначно признала да већ деценију развија вакцине против стерилности. Сличне оптужбе стигле су и из Танзаније, Никарагве, Мексика и Филипина

Поред тога што користи своју «филантропију» за контролу СЗО, УНИЦЕФ, ГАВИ и ПАТХ, Гејтс финансира приватну фармацеутску компанију која производи вакцине, а уз то 12 фармацеутских компанија донира 50 милиона долара како би убрзао развој вакцине против коронавируса

У својим последњим медијским иступима Гејтс демонстрира увереност да ће му криза Covid-19 сада пружити прилику да прошири своје диктаторске програме на вакцину и за америчку децу».

::::::::::::::::::::::::::::::::
Вакцина доноси астрономски профит

За коначну победу над короном на свету ће бити потребно вакцинисати најмање милијарду људи, слажу се познати инфектолози експерти.

Бил Гејтс је први јурнуо у тај нови посао (инвестирати у седам различитих кандидата за произвођаче цјепива! Он предводи светске фармацеутске куће, истраживаче вакцина, „филантропе“ и инвеститоре који поседњих недеља убрзано раде на пројектима проналаска вакцине!

Да ли ће Гејтса свет памтити по добру или злу?

„Иза ентузијазма, наравно, не стоји велики хуманизам и гола брига за будућност свијета, него мирис големог новца“, истиче се у тексту који објављује Слободна Далмација и констатује:„Патентирана вакцина против “короне” је бизнис који као ниједан досад унапријед јамчи астрономску, невиђену, зараду. Кад се пронађе нечији ће профити експлодирати снажније од Етне и Везува заједно. А мртви ће остати заувијек закопани испод дебелих наслага прича о проживљеној апокалипси, баш као они у Помпејима.(4)

………………….

1.https://www.in4s.net/frederik-vilijam-engdal-bil-gejts-trguje-vakcinom-a-najavio-pandemiju-korone/

  1. http://fakti.rs/alter-america/veterans-today-gejts-zeli-da-zavlada-svetom-od-nas-zavisi-hocemo-li-mu-to-dozvolitiж

3.http://fakti.rs/alter-america/veterans-today-gejts-zeli-da-zavlada-svetom-od-nas-zavisi-hocemo-li-mu-to-dozvoliti

4.https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/biznis-stoljeca-onome-tko-proizvede-cjepivo-profit-ce-eksplodirati-snaznije-od-etne-i-vezuva-gates-se-jako-trudi-biti-prvi-gradi-sedam-tvornica-1014173

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Вучићево хушкање Срба на Србе на Косову и Метохији

Prenosimo

Срби постају заморчићи Рио Тинта

Prenosimo

Нестанком комунистичке Југославије, синови и унучад комунистичке елите су се сврстали уз Запад, против сопственог народа

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
старији
новији
Inline Feedbacks
View all comments
Gagi
Gagi
4 година раније

Tačno. On govori da treba biti milijardu ljudi na planeti. Znači, treba pobiti 7 milijardi ljudi. Pa, za njega je Hitler malo dete, on je Hitler kraja 20 -og i 21 veka. Dao bog da ih Tramp “razbije” i treba mu u tome pomoći jer u suprotnom nema nam spasa.

Gagi
Gagi
4 година раније

Tačno. Gejsts je Hitler kraja 20 i 21 veka. Ako on sam kaže da treba biti jedna milijarda ljudi, to znači da treba 7 milijardi na neki način pobiti. Ako sa razobliči i dobije jedno 50 dožvotnih godina zatvora, ostaće upamćen kao najveći monstrum svih vremena

2
0
Would love your thoughts, please comment.x