Родитељи Цвијана нису знали три године да им је син мртав

Власт (А. Вучић) планира да јавности пласира наводно опроштајно писмо Владимира Цвијана

  • Према изјави Милована Бркића, главног уредника магазина „Таблоид“ опроштајно писмо Цвијана је лажно
  • Цвијанова супруга  ће можда да потврди да постоји то опроштајно писмо.
  • За Цвијанову трагичну смрт је знала бивша супруга, али није обавестила родитеље, оца Мирка и мајку Златинку, а није дала ни читуљу
  • Где је и када сахрањен Владимир Цвијан
  • Шта ће јавности рећи родитељи Владимира Цвијана

Сазнали смо данас, 18. марта, да ни отац Мирко Цвијан, професор на Факултету за Биологију, Универзитета у Београду  ни мајка Златинка, по струци лекар никада, до пре три дана, нису били обавештени о смрти свога сина Владимира Цвијана (који је званично трагично завршио свој живот 5. јануара 2018. године).

Према најновијим провереним информацијама поводом загонетне и трагичне смрти Владимира Цвијана  (42 године), адвоката и политичара, функционера ДС, а потом и СНС, који је трагично изгубио живот утапањем још 2018. године његови родитељи су то сазнали тек 15. марта када су магазин „Таблоид“ и новинар Предраг Поповић обелоданили званичну и штуру информацију Вишег јавног тужилаштва да је В. Цвијан мртав пуне три године, од 2018. године, јер су платили обдукцију Институту за судску медицину.

Политичар који је много обећавао нестао је из живота под, за сада,  необјашњивим и неразумљивим околностима
Смртна тишина дуга три године

Да подсетимо, потом је у свом званичном саопштењу Више јавно тужилаштво 16. марта саопштило да је Цвијанова смрт наступила утапањем у Дунаву, још 5. јануара 2018. године чине је потврђена његова трагична смрт.

Загонетно је било како поводом те трагичне смрти истакнутог правника, адвоката и политичара, партијског и државног функционера нико од надлежних државних органа није јавно реаговао, било саопштењем, или изјавом о смрти пуне три године, као да се ништа није догодило.

А енигма је била и зашто се нико од чланова породице Цвијан никада у јавности није огласио тражећи несталог сина, супруга, брата, оца (Владимир Цвијан има и малолетног сина од 16 година).

Каква је улога бивше супруге Владимира Цвијана

Милован Бркић, главни и одговорни уредник магазина „Таблоид“ истиче:

„Вучић планира да преко РТС (или Пинка) пласира информацију како је наводно Владимир Цвијан оставио неко  опроштајно писмо. А то опроштајно писмо и његово постојање требало би наводно да потврди његова бивша супруга.

Бркић: Родитељи Владимира Цвијана имају главну реч у откривању истине о разлозима трагичне судбине њиховог сина

По мојим информацијама она је знала за смрт свог бившег супруга, али о томе никог није обавестила па ни његове родитеље, оца Мирка и мајку Златинку. Она никада није јавила никоме, није ни објавила читуљу да је Владимир трагично изгубио живот, а ни где је сахрањен. Поставља се питање како је она могла да преузме леш бившег супруга и да ли је на to имала право поред живих и здравих родитеља Владимира Цвијана.

Зато са нестрпљењем очекујем изјаве оба Владимирова родитеља о свему што се догодило са њиховим сином, и да ли они прихватају радње које је без њиховог знања учинила бивша снаха.“

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Необјављени Трећи светски и Други амерички грађански рат

Prenosimo

Режим нестручним управљањем девастирао наше највредније природне ресурсе – пољопривреду и енергетику

Prenosimo

Срби ово Хилу неће заборавити као што памте и бомбардовање 1999.

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
старији
новији
Inline Feedbacks
View all comments
Bogdan
Bogdan
2 година раније

BIVŠA supruga jedina nije ni znala da je mrtav!Obavestili su Mirka Cvijana, koji je i otisao da identifikuje leš. Inače, Cvijanovu bivsu zenu poznajem dobro i nije zasluzila, nakon svega sto je prosla sama sa detetom ovih godina, da o njoj pisete ikakve bljuvotine. Nikada nije trazila nikakvu medijsku paznju. Zena je magistar nauka na drzavnom fakultetu, uspesna u svom poslu, radi, izdrzava dete, usmerava ga na pravi put da bude odlican djak i sportista i stvarno nema potrebe da iko ispira usta nevinim ljudima, koji su i sami strasne zrtve cele ove situacije!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x