Претварајући се да осуђује рат, Европа је та која објављује рат Русији

Споменик убијеној руској деци у Донбасу

Европска унија фашистичким методама повлачи све дубљу бразду између ње и Русије

  • ЕУ сјајна, пуна себе, расистичка према Русима, болесна од русофобије претворила се у монструма. Европа због своје моралне деградације није у стању да разуме Русију.
  • Градоначелник Милана протерује руског диригента из Миланске скале јер је одбио да јавно осуди Путина. Мисао се такође усмерава и кажњава ако није у складу са јединственом мишљу. Kао фашисти.
  • Русија мора бити кажњена варварским, нецивилизованим и нехуманим методама.
  • Европска унија која је заједно са Американцима бомбардовала Београд, раскомадала Југославију, ко јој је дао за право да уради ово? И затим, никаква моја кривица, мој грех, крив сам („меа кулпа”) па чак ни санкција. Где си била Италијо?

Пише: Маринела Мондаини

Ево шта каже Маринела Мондаини, италијанска књижевница, новинар и преводилац која живи у Москви, а боравила је у Донбасу:

„Волела бих да су сви ови новопечени пацифисти, дошли са мном у Донбас последњих година, да виде шта се све десило у ових осам дугих лудих година разарања. Уништена гробља и цркве, масовне гробнице. Показала бих им убијену децу на фотографијама које висе у „Музеју анђела” у малом граду у Доњецкој републици.

Убијани јер су за пријатељство са Русијом

Истовремено бих им преводила приче обичних људи на улици. Видели бисте сузе у очима старих које никада нећу заборавити. Видели би снагу и достојанство народа Донбаса, који је упркос рату који је пронацистичка украјинска влада (коју су на власт поставиле Сједињене Америчке Државе, уз подршку ЕУ) покренула против њих САМО због чињенице да су за пријатељство са Русијом и да желе да живе по својим принципима.

Видели би тегобе народа у условима економске блокаде, гасоводи и водоводи разнесени украјинским бомбардовањем, полупорушене куће са прозорима прекривеним целофаном и разбијеним крововима.

Данте, симбол Италије: нема данас ни трага његовог духа

Сви су сада у Италији постали пацифисти, изненада откривши да је рат „зло и уништење“. Не само народ, већ и сви наши политички лидери, чак су и певачи у првим редовима против рата. И нема везе што не знају ништа о Русији, Украјини, не знају ни где је Донбас.

Ови „пацифисти” за осам година НИKАД нису прстом мрднули, НИKАД протестовали по италијанским трговима, на друштвеним мрежама.

Апсолутна ТИШИНА, пригушена мекоћом њихове удобности. Заштићени плаштом ЕУ цензуре и идеолошке диктатуре.

ЕУ забранила руску слободу говора

Европска унија фашистичким методама повлачи све дубљу бразду између ње и Русије. Сјајна, пуна себе, расистичка према Русима, болесна од русофобије претворила се у монструма. Европа због своје моралне деградације није у стању да разуме Русију. Претварајући се да осуђује рат, Европа је та која објављује рат Русији.

Потпуно затвара ваздушни простор за све руске летелице, за било коју врсту авиона, чартер, приватне, било да су у власништву или регистровани или под контролом Русије.

Четрдесет европских удружења новинара притиска да се забрани канал Раша Тудеј (Руссиа Тодаy) у Европској унији у знак солидарности са Украјином.

Неконтролисана русофобија стиже из САД и дела Европе

ЕУ је отишла толико далеко да је ЗАБРАНИЛА руску слободу говора. Глас руских новинара је већ априори жигосан као „носилац дезинформација“. Слушајте само шта изјављује бивши војни новинар који се бави одабиром вести за Раи 2: Вести из Русије чак и не узима у обзир „јер су све лажне“. Дакле, руски канали морају бити заувек затворени.

Где си била Италијо?

Градоначелник Милана протерује руског диригента из Миланске скале јер је одбио да јавно осуди Путина. Мисао се такође усмерава и кажњава ако није у складу са јединственом мишљу. Kао фашисти.

Русија мора бити кажњена варварским, нецивилизованим и нехуманим методама.

Русија: Нема више попуштања

А где сте били „пацифисти” када су САД уништавале читаве државе, масакрирали легитимне шефове држава, убијали милионе људи, а Американцима чак ни санкције!

Европска унија која је заједно са Американцима бомбардовала Београд, раскомадала Југославију, ко јој је дао за право да уради ово? И затим, никаква моја кривица, мој грех, крив сам („меа кулпа”) па чак ни санкција. Где си била Италијо?

Сада су сви против Русије. Бар ћутите и одвојите мало времена за учење пре него што отворите уста. Запитајте се зашто су у овом новом свету, осмишљеном и окупираном силама зла, форматирали ваш мозак до те мере да не препознаје где је Истина и шта је Добро.

Текст превео:  Филип Томашевић

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Путин: Запад је преварио најсиромашније земље

Prenosimo

Шолаја: Сарајево отвара осетљиву тему – да Срби остану без имовине

Prenosimo

Буњевци су посебна српска мањинска заједница

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x