Није Путин забио нож у леђа Србији него Србија забија нож у леђа Русији у моменту када је против ње цео Запад

На скупу у Тирани Србија је заједно са групом земаља осудила наводну агресију Русије на Украјину

Отаџбина тврди: Србија први пут у супротном табору од Русије

  • У Тирани Србија осуђује наводну руску агресију на Украјину
  • Целовитост Србије газе потписнице Тиранске декларације као што су Италија, Словенија, Хрватска, Албанија и друге земље Јадранско-јонске иницијативе.

Потписивањем Тиранске декларације диктаторски режим Александра Вучића до крајности је понизио Србију и показао једну крајњу незахвалност за све оно што је урадила и ради руска држава за српски народ у целини.

Само место где се потписује декларација делује необично имајући у виду да је Албанија главни промотер и самопроглашене републике Косово и зачетник идеје „Велике Албаније“. И још је чудније да се у Тирани осуђује наводна руска агресија на Украјину и брани целовитост Украјине када управо целовитост Србије газе потписнице Тиранске декларације као што су Италија, Словенија, Хрватска, Албанија и друге земље Јадранско-јонске иницијативе.

Све је то само наставак кампање криминалног режима Александра Вучића који се спрема да уведе санкције Русији и ово су само увертире заједно са гласањима у Генералној скупштини за усклађивање спољне политике Србије са политиком Европске уније тј. увођења санкција Руској Федерацији.

Није Владимир Владимирович Путин забио нож у леђа Србији него Србија забија нож у леђа Русији у моменту када се цео Запад устремио на њу.

Први пут у својој историји Србија се налази у супротном табору од Русије. Руска Федерација на челу са Владимиром Путином већ више од 20 година кроз Резолуцију 1244СБ чува територијални интегритет Србије. Увођењем санкција Русији, које узгред буди речено више ће да шкоде Србији него Руској Федерацији, Александар Вучић показује елементарну незахвалност и политичку непристојност. Али то управо и личи на босанског рајетина из Чипулића код Бугојна. Пре само пар година тај исти рајетин је на коленима молио Владимира Путина да га одликује оредном Александра Невског највишим руским признањем.

Вучић ће чекати одговор Русије и Путина после најновије осуде њихових поступака у Украјини

Данас, после евидентне и уочљиве антируске кампање овог босанског рајетина основна пристојност би била да он то одликовање и врати. Тако иначе налажу правила лепог васпитања која очито српском председнику недостају.

Међутим, шта је главни разлог оваквог понашања председника Србије? Његово учешће у многим криминалним и злочиначким аферама у Србије које су на знању бројним страним обавештајним службама па га Запад због тога жестоко уцењује. Јер да није тако на сам помен уласка самопроглашене републике Косово у Савет Европе председник Србије је морао одмах да каже да напушта ту организацију. Он то не чини јер је уцењен и зато је и обећао немачком канцелару Шолцу да иако „Косово“ буде примљено у Савет Европе он те организације неће да се одрекне.

Са друге стране председник Србије има обичај да каже да воли Русију али да највише воли Србију. Председник по обичају лаже. Он највише воли себе. Јер да воли Србију не би је тако поткрадао свих ових десет година своје владавине. Још пре пар година председник политичке организације Здрава Србија Милан Стаматовић, у времену када је још био опозиционо настројен, изјавио је да су браћа Вучић тешки 2 милијарде евра. Како тај новац браћа не држе под сламарицом него у западним банкама под туђим именима а за које странци поуздано знају да припадају браћи имајући у виду како функционише међународни валутни поредак та средства су западним властодршцима и доступна. Једноставно лако могу да се замрзну. А кад се замрзну, тешко ће моћи да се откраве. И то је други разлог овог лицемерног и подлог опхођења председника Србије према Руској Федерацији.

Како радили, тако нам Бог помогао.

Косовска Митровица, 20. мај 2022. године

Линк: http://srbinaokup.info/?p=125077

5 1 vote
Article Rating

Related posts

Ћирилица је део идентитетског питања

Gost autor

Мајке децу хране блатом и кожом угинулих животиња

Prenosimo

Да се не забораве Пребиловци

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x