Медојевић: Глупљи Ђукановић, Мило, остао је у Црној Гори

Паметнији Ђукановић, Ацо је одмах након губитка избора напустио Црну Гору и отишао у Луксембург

  • Небојша Медојевић, председник Покрета за Промјене: Глупљи Ђукановић, Мило мора знати да за Демократски фронт не важе дилови Жељка Ивановића са њим. Нема имунитета за пљачку и уништење Црне Горе. Мораћеш да одговараш пред институцијама државе. Мораћеш да вратиш опљачкано благо народу!
  • ДПС је од 1998. изграђиван као приватна фирма Ђукановића и као политичко крило наркокартела.
  • ДПС -политичко крило наркокартела

Читав систем је био годинама изграђиван да Мило и Ацо могу у сваком тренутку донети било какву одлуку и да ће та одлука бити спроведена кроз институције система: парламент, влада, тужилаштво, судови, АНБ, царина, катастар…

Паметнији Ђукановић, Ацо је одмах након губитка избора напустио Црну Гору и отишао у Луксембург. Kажу да је на рачуне швајцарских банака пренео једну милијарду евра, само да би добио држављанство ЕУ и да би себи купио заштиту од судског прогона. Са собом је понео сву документацију Прва банке и свих његових фирми и сада у Црној Гори нема ништа.

Глупљи Ђукановић, Мило, остао је у Црној Гори и свео је себе на понижавајући ниво да преговара са Жељком Ивановићем, Ранком Kривокапићем, Милицом Пејановић и Душком Марковићем – написао је лидер Покрета за промјене.

Милијардери: Два брата Ђукановића, Ацо и Мило

Медојевић је навео да су М. Ђукановићу потписници Меморандума гарантовали имунитет од кривичног гоњења “ако он напусти политику и ДПС подржи мањинску Владу албанских и бошњачких партија и власника Вијести!”

Глупљи Ђукановић, Мило мора знати да за Демократски фронт не важе дилови Жељка Ивановића са њим. Нема имунитета за пљачку и уништење Црне Горе. Мораћеш да одговараш пред институцијама државе. Мораћеш да вратиш опљачкано благо народу! Све док постоји ДФ, Ђукановић зна да ће одговарати за своје злочине. Зато су и он и његови плаћеници свим силама навалили да разбију ДФ и да врбују издајнике – наглашено је у саопштењу.

Само је ДФ, како каже Медојевић, спреман да разбије ДПС мафију и да очисти земљу од криминала и корупције.

– Послушници дубоке државе и “сорошоиди” мисле да ће одласком Ђукановића и прављењем коалиције са остатком ДПС-а, победити ДФ. Не знају бедници, да одласком Ђукановића, ДПС нестаје. Из простог разлога што је ДПС од 1998. изграђиван као приватна фирма Ђукановића и као политичко крило наркокартела.

Небојша Медојевић зна и обелодањивао је све шверцерске послове председника Црне Горе Ђукановића

Kад оде Ђукановић, одлази и ДПС. Kоалиција власника Вијести, ДПС-а без Ђукановића, албанаца, бошњака, СД и СДП је губитничка прича. Не могу добити више од 15% гласова. За ДФ овај план власника Вијести, Ранка Kривокапића, Милице Пејановић и Душка Марковића је идеалан. Само јако.

Убедите Мила да га нико неће хапсити и да може мирно да оде, направите ову к*ртон коалицију и да се измеримо на изборима. А Мило нека размисли колико му је јака гаранција ове пестокупљевина. А ДФ има један лепи план за њега (Мила)  и ДПС:  Ванредно стање, Стадион, кавези, светла, прскалице – закључује Небојша Медојевић.

Линк

https://www.cgvijesti.net/26/12/2021/dps-nestaje-medojevic-gluplji-djukanovic-milo-ostao-u-crnoj-gori-i-zna-da-ce-odgovarati-za-svoje-zlocine/

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Ђоковић освојио рекордну девету Гренд слем титулу у Мелбурну

Јово

Документован херојски подвиг Диане Будисављевић

Prenosimo

Милошевић у врху пирамиде злочина

Јово
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x