Image default

Ковид вакцине мењају ДНК који се преноси на потомство

Забрињавајући документ: Ковид вакцине опасније од отрова

Узнемиравајуће упозорење познатог епидемиолога да Ковод вакцина може заувек мењати људску генетику

  • Светски познати епидемиолог др Петер Мек Калог (Peter McCullough) открио је студију која показује како се шиљак протеина произведеног експерименталном мРНА Ковид вакцином може пренети кроз ћелијске линије на будуће генерације, заувек мењајући људску генетику.
  • Измењена ДНК могла би се пренети са родитеља на њихову децу
  • Никада нећемо моћи извући овај шиљасти протеин из људске врсте.
  • Далеко најзабрињавајући документ који је објављен од настанка вакцина против короне

Др Мек Калог (McCullough) је прошле недеље говорио на конференцију у градској скупштини на Бахамима под називом ОПТИМИСТ (Понуда превентивних терапијских интервентних лекова који повећавају сигурност и поверење) , где је између осталог истакао да су смртни случајеви приписани вацкини КОВИД-а надмашили смртне случајеве из прошлих ратова.

Др Кало доказује огромну опасност од Ковид вакцина на промену састава људских гена

Говорећи о научном раду под насловом ” Интрацелуларна реверзна транскрипција Pfizer BioNTech КОВИД-19 мРНА вакцине БНТ162б2 ин витро у ћелијској линији људске јетре “, у којем су истраживачи доказали да мРНА вакцина може ући у ћелије људске јетре, Петер Мек Калог је упозорио да то значи да би се измењена ДНК могла пренети са родитеља на њихову децу.

 “Ако је то истина, то значи да људи који су узели вакцину сада заправо имају трајну промену у својим генима, да они сами имају шифру за овај опасни Вухан спике протеин… да би они сами, годинама касније, потенцијално могли произвести шиљасти протеин било на хроничном ниском нивоу да изазове болест, или на индуцибилном нивоу”, рекао је Петер Мек Калог током предавања.

Вакцине против короне утичу на структуру ДНК

“Ово је далеко најзабрињавајући документ који је објављен од настанка вакцина. А ако је то истина, могли бисмо бити у правим проблемима јер би родитељске ћелије то пренеле на ћелије деце. То значи да ће гаметоцити, односно сперма и јајне ћелије, садржавати нешто од овога и пренети то на бебу, а ми никада нећемо моћи извући овај шиљасти протеин из људске врсте.”

У другом снимку са предавања, др Петер Мек Калог је нагласио како су обдукције вакцинисаних људи пронашле “отиске прстију вакцине” у целом тијелу, укључујући мозак, срце, коштану срж, репродуктивне органе и лимфне чворове.

Додатно, др Петер Мек Калог  је истакао да су здравствени званичници у прошлости заустављали програме вакцинације који су узроковали смрт; пример, вакцина против свињског грипа из 1976. године.

Линк

https://srbin.info/svet/poznati-epidemiologvakcine-protiv-kovid-a-menjaju-dnk-koji-se-prenosi-na-potomstvo/

……………………..

Подели:

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Оно што се крије испод јагњеће коже „Ковид 19“ није вук него Звер

Славко

Нећемо рудник бакра и злата, нећемо тровање цијанидом!

Prenosimo

Вашар таштине и незнања сорошеваца и неолиберала

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
старији
новији
Inline Feedbacks
View all comments
Свевлад
Свевлад
1 година раније

Првог дана те светске представе у Циркусу Планета Земља паметан и здраворазумски очуван самомислећи свет и Срба и других даље по државама, тако јасно детерминиса Интелектуалце са небитним системским дипломицама које их шрафом приземне природе услужног типа склепаше, посебно Болоњском џадом”, а тек оне што задњицом дипломираше и школе и сваки намет туђе воље, још више теза међу гро “еволуционистима” од Пионира Броза, а и родитеља потурица који и сад Пентаграмом јелке за Божић и Нову ките, уздишу за тим Пандемонијумом који од 1991. свој рачун поднесе и поче плаћање, траје и сад , а и ове године јелку пред… Учитај још »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x