Кад се одрекнеш свега вредног и свог онда си ништа

Сулуде санкције САД брукају и Америку и цео свет спорта

  • Злобна Британија тражи од тенисера Данила Медведева да се одрекне заставе своје отаџбине Русије, руске химне и грба, и председника Путина – само да би могао да игра тенис у Вимблдону!?
  • Руском тенисеру Данилу Медведеву прети забрана играња на овогодињшем Вимблдону, уколико не докаже да не подржава руског председника Владимира Путина. То безобзирно тражи министар спорта Велике Британије Најџел Хадлстон, човек који ће овим захтевом ући у историју бешчашћа
  • Ако се деси да се Медведев одрекне свега свог – да ли ће да му ишта вреде победе и играње тениса
  • Јесте Вимблдон престижан турнир, али не верујем да је неко толико опчињен тим турниром да би пристао да се одриче свега што га чини Русом, држављанином Русије, своје православне вере и свог личног достојанства.
  • Циљ Запада је да тенис убудуће не играју ни Ђоковић ни Медведев, ни Андреј Рубљов, ни Аслан Карачев, ни Карен Качанов… – нико од Руса и Срба, православних Словена, хришћана да би они мондијалисти, глобалисти, атеисти, па и сатанисти…и њихови пулени могли да завладају овим спортом где тенисери и тенисерке са Истока великим делом доминирају последњих деценија и постижу велике успехе.

 Пише: Јово Вукелић

После почетка оружаног сукоба између Русије и Украјине наступила је масовна оркестрирана хајка у земљама Запада (САД и земље ЕУ)  против Русије и Руса, као да је Русија починила неки до сада невиђен злочин што је одлучила да брани сопствено угрожено становништво на истоку Украјине.

Као да САД протеклих година непрекидно не воде агресорске ратове, неправедно и нелегално нападајући многе државе у свету, чинећи масовне злочине у Ираку, Авганистану, Републици Српској, Југославији, Либији… Америка и НАТО заслужили су због своје агресивне политике и ничим изазваних ратова, а због експлоатације сировина из тих земаља, најригорозније санкције целог света.

Храм Светог Василија Блаженог на Црвен0ом тргу симбол руске културе и духовности

Али за своја злодела и масовна убиства они не одговарају пред међунардним судовима.

Измишљена библијска  кривица Руса и треба их прогонити као звери

Зато је сада измишљена библијска руска кривица и треба их прогонити као звери. Чудо невиђено шта су то Руси сада урадили, не могу ни себи ни свету да објасне, и не труде се, али зато Русију и Русе треба казнити као у Дантеовом паклу

То испољавање мржње и антируског расположења и те како је видљиво и у спорту. Ту се поједини спортски савези и бивши спортисти утркују ко ће предложити луђе и безобразније забране руским спортистима у њиховим међународним наступима и такмичењима. Руске спортисте треба екскомуницирати на све начине, сурово, бездушно, иако они немају никакве кривице.

Британски министар спорта Н. Хадлстон који се обрукао пред целим светом

У тенису, спорту у коме је западним државама посебно стало да доминирају, да побеђују, циљ је да се руски тенисери приморају да се ограде „кинеским зидом“ од своје државе, од свог председника и да се бацају камењем, да пљују по својој држави…

Последице кампање мржње у Лондону: позиви на убијање Руса

Пустити их да играју само зато што су рекли да су против рата… Мислим да то није довољно“, каже пре неколико дана Александар Долгополов, бивши украјински тенисер. То је илустрација те безумне, неразумне политике мржње свега што је руско. Требало би вероватно тим свим Русима пустити крв! Вероватно би тада Долгополов био задовољан? А нису му сметале смрти и убиства стотина руских беба и деце у Донбасу? Те злочине су починили његови сународници Украјинци.

Пре неколико дана појавила се информација да ће Данил Медведев за учешће на Вимблдону морати да приложи гранције да не подржава Владимира Путина.

Путин је симбол руског отпора и слободе
Уколико жели да игра на Вимблдону, Медведев ће морати да докаже да не подржава Путина

Руском тенисеру Данилу Медведеву прети забрана играња на овогодишњем Вимблдону, уколико не докаже да не подржава руског председника Владимира Путина. То безобзирно тражи министар спорта Велике Британије Најџел Хадлстон, човек који ће ући у историју бешчашћа. Он је рекао15. марта „да ће индивидуалним спортистима из Русије и Белорусије, учешће на спортским догађајима у Великој Британији бити дозвољено само уколико докажу да нису повезани, или не подржавају лидере својих земаља“!

Руском тенисеру ће учешће на Вимблдону бити омогућено само уколико организатори Вимблдона добију доказе и уверења да Медведев не подржава политику Владимира Путина и не користи руску заставу, преносе бројни британски медији.

Неподобни шампиони Ђоковић и Медведев: за Западне либералне лобисте циљ је да оба не играју

Хадлстон чак наводи да се тренутно воде преговори између руских тенисера и “Ол Ингланд клуба” који је организатор престижног тениског турнира.

Јесте Вимблдон престижан турнир, али не верујем да је неко толико опчињен тим турниром (чак ни Британци) да би пристао да се одриче свега што га чини људском личношћу, у овом случају Русом, држављанином Русије, припадником своје химне, државног грба и заставе и своје православне вере и личног достојанства.

Циљ Запада је да тенис убудуће не играју ни Ђоковић ни Медведев, ни Андреј Рубљов, ни Аслан Карачев, ни Карен Качанов… – нико од Руса и Срба, православних Словена, хришћана да би они мондијалисти, глобалисти, атеисти, па и сатанисти…и њихови пулени могли да завладају овим спортом где тенисери и тенисерке са Истока великим делом доминирају последњих деценија и постижу велике успехе. То је главни циљ западних земаља, њихових политичких лидера, САД, НАТО и ЕУ земаља, уз подстрек Гордог Албиона, вековног тлачитеља слободног света.

:::::::::::::::::::::::::::::::::

5 2 votes
Article Rating

Related posts

Европска Унија у паници: шта доноси зима без руског гаса?

Prenosimo

Епископ Атанасије упокојио се у Господу

Prenosimo

МАЂАРСКО “НЕ“ НОВОМ ЕВРОПСКОМ ЦАРСТВУ

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x