Иста вакцина код Ђиласа прави од људи зомбије, а код Вучића сјајне људе

Веровали или не: каква све чуда и обрте стварају српски режимски медији

  • Режимски таблоид „Српски телеграф“ тврди још од септембра да британско-шведска вакцина „Астра Зенека“ „од људи прави зомбије“ кад је тражи и жели Драган Ђилас.
  • Кад ту исту вакцину жели и тражи Вучић онда је то „ сјајна вест за људе, спасиће им животе“,  наводи ових дана други режимски таблоид „Курир“!?
  • Очекује се извињење и објашњење „Српског телеграфа“ Драгану Ђиласу, а и читаоцима због обмањивања и вређања. Вероватно уредништво смишља какво извињење ће упутити Драгану Ђиласу због увреда, а он је само први тражио да се и ова вакцина увезе за грађане Србије.
  • Зашто се Вучић кити туђим перјем

Прави „салто мортале“ направили су српски режимски таблоиди, медији који су објавили „да вакцина „Астра зенека“ у рукама Драгана Ђиласа прави од људи зомбије“. То су учинили пре неколико месеци (10. септембра) када је председник странке „Слобода и правда“ изјавио „да очекује да Србија набави вакцину „Астра Зенеке“.

Настао је прави хаос у „Српском телеграфу“ где је овај режимски таблоид, вероватно  по налогу неког из страначког врха СНС, одлучио да на првој страни свог издања објави као ударну – лажну вест и нападне без икаквог разлога опозиционог политичара Драгана Ђиласа само зато што је за грађане Србије тражио да држава Србија обезбеди и  британско-шведску вакцину „Астра Зенека“.

Објављена вест у таблоиду изгледа овако:

Тако је Ђилас, по ко зна који пут, без икаквих повода и разлога оцрњен и осрамоћен код читалаца „Српског телеграфа“ да од њих, тачније  грађана Србије, жели да направи зомбије.

Али, ових дана, после неколико месеци сви српски медији објавили су вест да у Србију, (наравно, увек „заслугом Вучића“, као да он својим новцем купује вакцине, а не новцем грађана) „стиже чак 150 хиљада вакцина „Астра зенеке“. А таблоид „Кирур“ отишао је корак даље и најавио да је  „то је сјајна вест за Србију“?!?

Овог пута колеге из „Српског телеграфа“ се још нису огласиле, али мораће кад вакцина „Астра зенеке“ сутра, прекосутра  стигне у Србију. Вероватно уредништво смишља какво извињење ће упутити Драгану Ђиласу због увреда, а он је само први тражио да се и ова вакцина увезе за грађане Србије. Поготово што ће вакцине сутра сачекати А. Вучић па ће оне добити на још већем значају, а оптужбе Ђиласа,  лидера Странке слободе и правде – да од грађана прави зомбије –  пашће у воду.

Да ли Вучић дочекује вакцину која од “људи прави зомбије”

Ово је још један, најновији доказ, да режимски медији не бирају начин на који ће да оцрне представнике опозиције. Тако да залагање лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа, који “хоће за Србе вакцину која ће од њих да направи зомбије” сада добија потврду о исправности тог захтева.

Кад сутра у Србију стигне 150.000 “вакцина које праве од људи зомбије”, а које ће, веровали или не, дочекати управо председник Србије Александар Вучић, требало би да у почасној свити буде и Ђилас, а не да Вучић опет кити туђим перјем.

Тако да „Сјајна вест за Србију. Првих 150.000 доза вакцине „Астра Зенека“ стиже сутра у Србију у 8 ујутро , дочекује их председник Вучић“ – је данашњи наслов такође режимских медија.

Питање које се само намеће је, да ли су режимски медији заборавили шта су говорили пре пет месеци и да ли то значи да и председник Вучић жели за Србе “вакцину која од људи прави зомбије”?

Или се чека похвала и извињење Драгану Ђиласу!?

 ……………………………………………………………..

ЛИНК: Сајт „Директно“ и редакција „Између сна и јаве“

https://direktno.rs/korona/335818/aleksandar-vucic-vakcine-astra-zeneka-zombi-dragan-djilas-.html?utm_medium=push&utm_source=pushpushgo&utm_campaign=CampaignName

………………………………………………………………

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Кедми: Ако Русија победи – доћи ће у питање постојање ЕУ и НАТО

Prenosimo

Човић: Европска унија не жели земље Западног Балкана

Prenosimo

ЕПС, “Србијагас”, ЕМС и АЕРС без контаката са Михајловићком

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x