Вучић је створио и финансирао Вељу Невољу

Вељко Беливук „Веља Невоља“ је служио само Вучићу

  • Мариника Тепић: Вучић покушава да затре своју везу са групом Беливука, али му то неће успети. Да Вучић оде на полиграф вероватно би сада тај полиграф експлодирао, због количине свих лажи које свакодневно износи.
  • Тепић: Вучић је увек оптуживао друге како би прикрио своје трагове са кланом Беливук. Тај клан је нарастао, постао опасан захваљујући Вучићу. Док је њему служио, био је добар, а када су закуцали на његова врата, постали су невоља. Поновићу, Вучић је кукавица!

“Вучић спроводи суђење нама из опозиције преко режимских медија. Једва чекам шта то има да каже о мени у недељу, где ће у емисији бити и судија и тужилац и полицајац. Позивам га да се суочи са мном, ако му то није испод части. Међутим, убеђена сам да то неће урадити јер има озбиљне симптоме кукавице. Покушава да затре своју везу са групом Беливука, али му то неће успети, јер је он створио Вељу Невољу и његову групу”, истакла је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић.

Тепић је претходних дана изнела низ доказа о повезаности Вучића са ухапшеним Вељко Беливуком званим Веља Невоља и члановима његове групе. Власт данима покушава да повеже опозицију са овим криминалним кланом, али Мариника Тепић је у гостовању на телевизији Нова С истакла да јој то неће поћи за руком.

Тепић: Зашто је Вучић до сада ћутао о злочиначком клану Вељка Беливука
Знало се шта ради Веља Невоља

Најпре се осврнула на то што је тужилац Томо Зорић после, како је навео, полиграфа поднео оставку.

– Ти полиграфи су занимљиви, мени је најзанимљивије што Вучић није отишао на те своје полиграфе који су му показали да је невин. Вероватно би сада тај полиграф експлодирао, због количине свих лажи које свакодневно износи. Једноставно, када он каже да је подне, сви погледају на сат, због те количине лажи. Док сви ми гледамо тај фестивал документарног филма ових дана, од хапшења Беливука и његовог клана, одједном на режимским телевизијама испливавају докази за које се знало. Поставља се питање зашто тек сад, и зашто је Вучић ћутао до сада. Покушава све да окриви за везу са кланом Веље Невоље, само не себе, као права кукавица. Говорио је да су сви криви, само не он – рекла је Мариника Тепић.

Kако је навела, једва чека да чује шта ће Александар Вучић у недељу у емисији “Хит твит” да каже о њој, али и о Мирославу Алексићу и Бошку Обрадовићу.

Вељко Беливук је оптужен за више тешких убистава

– То је много озбиљније од обрачуна, будући да председник спроводи јавно суђење нама из опозиције. Закључно са недељним гостовањем, који је покушај да нам се јавно суди. Он ће бити тужилац, полицајац и судија. Једва чекам да чујем шта то има да каже и позивам га да се са мном суочи, ако му није испод части. Сигурна сам да то неће урадити, јер има озбиљне симптоме кукавице. Увек је оптуживао друге како би прикрио своје трагове са кланом Беливук. Тај клан је нарастао, постао опасан захваљујући Вучићу. Док је њему служио, био је добар, а када су закуцали на његова врата, постали су невоља. Поновићу, Вучић је кукавица и спроводи јавна суђења на телевизијама.

На реду се нове афере врха власти

Тепић је навела да у силним аферама има још “невоља”.

– Није највећа невоља клан Беливук. Наравно да је добро што су ухапшени, мада је требало и раније. Али, да ли сада значи да су све невоље нестале? Па, нису. Kолико је невоља остало за Вучићем, ја сам говорила само колико су ојадили државни Телеком. Kада сам у августу упозоравала да није само черупање проблем, већ и начин да се угасе независни медији, испоставило се да је то тачно. Шта нам преостаје са невољама у Телекому, ЕПС-у, који је Грчић ојадио. Све је то могло да се уложи у повећање плата здравственим радницима, пензија пензионерима, а не да улазимо у дужничко ропство. Данас смо видели да ни Ана Брнабић не може да ми опрости аферу Асеко, доказано да је народни новац даван за фирму њеног брата, а када је све до доказано, морао је да поднесе оставку.

Ана Брнабић и брат Игор – нови српски тајкуни: обогатили су се експресно обоје од доласка на власт, да ли ће бити истраге

А затим се вратила на Вучићево гостовање на телевизији Пинк.

– Једва чекам да чујем, позивам кукавицу Вучића да се охрабри и изнесе доказе. Његови покушаји да затре везу са кланом Беливук неће успети, мене неће ућуткати. Ови покушаји да ме спречи да изнесем доказе неће проћи. Ја му дишем за вратом.

У уторак је Мариника Тепић покушала да изнесе доказе о вези Вучића са Беливуком, међутим у томе су је спречавали СНС активисти, који су на њу чак бацили и кокошку.

– Нису Панчевци изазивали инциденте, већ су доведени из Новог Сада да ме нападну. Још једно крило је доведено из Вршца да ме нападну. То нису били Панчевци, наређивано им је али су одбили да дођу. Дошли су људи са стране и терали су људе из Панчева да напусте град. Све је то било са циљем да ме спрече да говорим, али то неће проћи. Нема појединаца и организација које се нису огласиле и хвала им на томе. То је знак да што више нас треба тако да поступи, јер видите колико су престрављени. Морају да коментаришу о чему ће причати у емисијама, али ја имам фотографије које су непобитни докази.

Нико нема везе са кланом Беливук – само има Вучић

Потпредседница ССП је навела да Вучић и на унутрашњем и спољашњем плану криви друге за успон Беливуковог клана.

– Покушала сам да објасним Вучићеве маневре на спољашњем и унутрашњем плану. Вучић га је уздигао, неговао, помагао, финансирао, а сада на унутрашњем плану та зо криви опозиционе политичаре и независне новинаре, а на спољашњем плану криви Црну Гору. Нико нема везе са тим кланом, већ само Вучић. Нема онога ко је могао да прикрива трагове, не постоји неко ко је до те мере могао да заташкава, да скрива ДНK доказе приликом убиства на шинама. Све је то до сада прикривано. Kолико је само људи могло да буде спасено да је Вучић реаговао на време. А реаговао је тек сад пошто је вероватно он био угрожен. А док су пребијани људи, док су организоване бакљаде, и то у организацији људи из СНС у Панчеву, када су малтретирали грађане, он је ћутао.

Да иронија буде већа, ти људи су у децембру запослени у предузећу “Хигијена” у Панчеву, први пут их је запослио актуелни градоначелник 2018. и 2019. а сада су због одличног “чишћења” награђени запослењем за стално.

На крају је Мариника Тепић први пут изнела доказе да је иста особа пребијала новинарку Данаса на инаугурацији Вучића 2017. године, али и штитила тадашњег премијера годину дана раније.

– Видите, на овој слици је новинарка Данаса на инаугурацији, а у позадини је препознатљиво лице, које је такође чувало Вучића у Новом Пазару, а које угрожава и гура новинарку. То је исти човек који је у позадини Вучића и чува га својим телом годину дана раније. Он лично чува Вучића, 1. децембра 2016,  Вучић је био премијер. То је било поводом обиласка погона фабрике Горење у Ваљеву. Толико је трагова.

Докази: Ухапшени мафијаши из Беливуковог клана са Вучићем

Карикатуре: Предраг Кораксић Коракс

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/334214/marinika-tepic-ssp-vucic-velja-nevolja.html?utm_medium=push&utm_source=pushpushgo&utm_campaign=CampaignName

………………………….

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Снага православне вере јача у сваком појединцу после посете Светој земљи и то доноси мир и спокој души

Јово

Упозорење Председнику Србије

Gost autor

Забрањен увоз хране из Србије

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x