Вучићева оркестрирана крађа и нове масовне преваре

Обмањивачи народа

Обистиниле се сумње о прикривању истине Вучића и Кризног штаба о оболелима од короне

  • Вучићу се не може више ништа веровати ни око података о епидемији корона, а ни око изборних резултата
  • Управо објављена скандалозна вест БИРН-а говори о томе томе да су током целе епидемије Кризни штаб и председник Вучић грубо обмањивали јавност о броју оболелих и умрлих од корона вируса и да је он вишеструко већи: умрлих има троструко више од званичног броја (уместо 260 има их 632), а број заражених је десетоструко умањен.
  • Обмањивање јавности које су чинили лекари је кривично дело
  • Кад су избори расписани „струка“ је ћутала, уместо да је поштено рекла у интересу здравља грађана фараону да услова за изборе нема.
  • Кризни штаб потпуно компромитован, ко ће овој “струци“ убудуће ишта веровати
  • После ових криминалних лажи Вучићу се не може више ништа веровати ни око података о епидемији корона, а ни око изборних резултата. Ко да верује да је више од 700 хиљада Срба гласало у последња два сата, од 18 до 20 часова, кад се то никада раније на изборима није догодило, поготово сада када је бојкот био на снази. Значи, „трпали“ су немилице СНС-овци гласачке листиће у кутије. И та масовна превара ће се ускоро открити.

Пише: Јово Вукелић

Ми знамо шта радимо“, била је препотентна изјава чланице Кризног штаба др Дарије Кисић,  миљенице А. Вучића, коју је изговарала више пута у јеку епидемије корона вируса, баш када је вешто и плански обмањивала јавност о броју оболелих и умрлих што је тешко кривично дело, било да је била креатор или подржалац тих радњи, заједно са А. Вучићем и др П. Коном.

Понављајући више пута тешке лажи и обмањујући јавност уводили су, уз то,  нељудске и драконске мере органичавања људских права, јер су показали да су незналице и да не знају основне елементе своје лекарске струке. Та незналачка двојна коалиција врха режима са епидемиолозима и имунолозима из кризног штаба произвела је много већи број оболелих него што би се нормално појавило.

У лажи су кратке ноге

Све лажи су изношене у циљу расписивања избора почеле су почетком марта, када је др Кисићка лагала и о почетку епидемије у Србији, померајући прави датум првих оболелих  – 1. март за неколико дана, за 6. март, да би оправдала прикупљање потписа за расписивање избора 4. марта од стране Вучића.

После неколико дана др Дарија је сама ненамерно открила тачан датум почетка заразе, 1. март у Србији па је после брже-боље немушто демантовала те сопствене податке тврдећи сутрадан да је први случај заразе забележен тек 6. марта и да је учинила лапсус? Међутим, да ли ико нормалан себи може да дозволи такву грешку да јавности саопшти погрешан датум почетка инфекције, када је јасно да је то прва основна чињеница од које зависи сваки наредни корак.

Ширили лажи уместо истине: Институт за јавно здравље “Батут”

Дакле, већ тада смо видели преправљање у усклађивање стварних догађаја са интересима власти, а била је то само најава горих ствари на које су спремни. Већ тада је Вучићу учинила велику услугу да може да се правда да је изборе расписао два дана пре почетка епидемије. Противуслуга ће највероватније бити Вучићева додела министарског места медицинској барбики која је за свега десетак дана засенила славу старије и ружније колегинице, др Наде Мацуре.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
БИРН: Број умрлих и заражених у Србији вишеструко већи од званично саопштеног

Власт је крила од грађана број умрлих од короне!

У Србији су од 19. марта до 1. јуна 2020. од вируса корона умрла 632 пацијената, што је за 388 више од званично саопштеног броја за тај период, који износи 244 – сазнаје БИРН на основу увида у податке који су део званичног државног информационог система Цовид19.

Према сазнању БИРН-а, број заражених последних дана прошле недеље кретао се између 300 и 340 дневно, што далеко надмашује званичне податке од 97 новооболелих.

Податак о броју заражених налази се у табели под називом „Извештај за Владу”, која се прави на основу поменутог информационог система. Табела садржи три податка – број тестираних и позитивних у последња 24 сата, број преминулих који одобрава министарство здравља, као и заузетост кревета по болницама.

Цео запањујући извештај БИРНА погледаје овде: 1. https://javno.rs/analiza/korona-broj-umrlih-i-zarazenih-visestruko-veci-od-zvanicno-saopstenog

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Брука бруку стиже

И само што се та брљотина стишала избила је у јавности још крупнија афера о сумњивим пословима брата др Дарије са милионским уговорима у еврима (вредности преко 30 милиона евра) са државним и јавним предузећима и министарством здравља.

Наиме брат др Дарије, Бојан Кисић, иначе супруг одлазеће министарке правде Неле Кисић Кубуровић са својом компанијом Нитес изгледа да је користио положај сестре и супруге и довео их све у сукоб интереса: др Дарију Кисић, заменицу у Институту „Батут“ и Нелу Кисић Тепавчевић, министарку правде. Требало би да надлежни проверају ова крајње сумњива пословања.

У току пандемије откривено је да многе здравствене установе у Србији нису адекватно опремљење средствима и опремом против заразе короном, о чему су информације износили лекари и медицинско особље, а новинари који су то објавили били су прогањани и жигосани од представника режима и органа гоњења.

Ново обмана о смањивању броја оболелих уследила је кад је свемоћни Вучић наредио да се епидемија короне склони са јавне сцене како би он могао да опет настави изборни процес иако за то нису постојали ни минимални безбедоносни услови. Чланови Кризног штаба, уместо лекари везани Хипократовом заклетвом били су уствари поданици Вучића и одмах су др П.Кон, Др Д. Кисић и остали лажно потврдили 6. маја да епидемија јењава, нестаје… А она је постојала, развијала се чак све више!

Затим је јуче објављена скандалозна вест о томе да су током целе епидемије Кризни штаб на челу са фараоном Вучићем грубо обмањивали јавност о броју оболелих и умрлих од корона вируса и да је он вишеструко већи: умрлих има троструко више од званичног броја (уместо 260 има их 632), а број заражених је десетоструко умањен!

Кризни штаб је потпуно компромитован, ко ће“струци“ убудуће ишта веровати, после ових бруталних лажи.

Распаљивање епидемије: фудбал, Ђоковић и избори…

Лагала је нацију „струка“ и то од марта до јуна, доста провидно по налогу режимске врхушке и фараона Вучића и то по потреби: „данас „топло“, сутра „хладно“. Најсмешнији вирус постајао је смртоносан, па благ, па скоро без симптома, па опет опасно мутантан, „други талас“ епидемије је стигао, па неће никад стићи – све су то биле изјаве „стручњака из Штаба „који је знао шта ради“. А штаб је са фараоном лагао масно и опасно.

Упитан о одржавању избора у току епидемије коронавируса, члан кризног штаба неубедљиви имунолог др Срђан Јанковић (човек који никада није скинуо маску) је подсетио на речи „ауторитета“,  колегинице Дарије Кисић Тепавчевић која је оценила „да је излазак на изборе једнак одласку у продавницу“. Наравно „заборавили су“ обоје да ту опасност и ризик помноже са бројем оних који су гласали – са 3 милиона и 200 хиљада људи – „одлазака у продавницу“. Још један покушај подвале др Кисић и екипе “стручњака”!

Срђан Јанковић, један од лојалних Вучићевих обмањивача

И пре самих избора режим је да би „релаксирао“ изборе дозволио одржавање  најмасовнијег могућег скупа: фудбалског дербија Црвене Звезде и Партизана пред 20.000 гледалаца, без икаквих мера ограничења и међусобне заштите присутних гледалаца.  Последице су јасне. сада почињемо да бројимо стотине новозаражених, претежно младих у Београду. Европа је, иначе,  била запањена овом демонстрацијом неодговорности српских власти. А лекари, дојучерашњи тамничари грађана Србије, су ћутали, нестали и у мишије рупе се сакрили.

Одмах затим уследила је дозвола о одржавању тениске ревије на Дорћолу у Београду  где је наш ас Новак Ђоковић направио тродневну ревију са хиљадама младих људи који су се гурали око светских тениских асова и музичких звезда. Невероватно је, али истинито: Нико није виђен на овим скуповима са маском! То бар није био проблем да учини организатор турнира. Иако су препоруке о ношењу маски и поштовању дистанце постојале и тада и данас. Ко је дао дозволу организаторима да се понашају тако неодговорно, без икакве свести и савести о заражавању других људи – сазнаће се ускоро. Последице видимо већ сада: заразили су се бројни тениски асови, а број заражених гледалаца и публике тек ћемо бројати ових дана. Ревијални турнир је прекинут, избио је велики скандал и цео тениски „циркус“ је угашен. Опет захваљујући фараону Вучићу!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Заражен и Новак Ђоковић

И Ђоковић је платио високу цену лажним информацијама из Кризног штаба да је у Београду безбедно окупљање и масовно сусретање са људима. Без маске, он се са стотинама људи састајао, имао блиске контакте, сликао се, руковао, разговарао и наравно брзо и лако заразио. Као и Димитров, Борна Ћорић, њихови тренер, сарадници па и Ђоковићева супруга. О масовно зараженој публици да и не говоримо.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

И опет, главног тамничарског тандема, патворене лекарке др Кисић и „мрачног“ др Кона није нигде било. Кад год је требало да уведу ризорозне мере заштите „струка“ то није предлагала и мере нису увођене, јер фараону нису одговорале!

Др Кон и др Кисић: достојни наследници барона Минхаузена, највећег лажова на свету

И круна неодговорног и бахатог понашања режима, иако су сво време знали тачан број оболелих и умрлих, много већи од званично саопштаваних,  било је организовање избора 21. јуна када су се више од 3 милиона људи сусрели у неколико хиљада претежно ђачких учионица, где су их у затвореном простору чекале хиљаде чланови бирачких одбора… Да је неко хтео и желео идеалан амбијент за ширење заразе не би га га боље измислио. Кад су избори расписани „струка“ је ћутала, уместо да је поштено рекла фараону у интересу здравља грађана да услова за изборе нема.

Тако да је потпуно неконтролисано славље, љубљење и грљење неколико стотина људи у штабу победника избора  (опет без прописаних одговарајућих средстава и мера заштите) било „мачији кашаљ“ у односу на сам масовни чин гласања. Последице распаљивања заразе из штаба ССНС нећемо дуго чекати. Овог пута ваљда Вучић и Кризни штаб неће моћи да скривају, лажу и обмањују  јавност као што су то чинили месецима, а откривено је њихово злодело у понедељак, 22. јуна.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Вучић демантује податке Бирна о броју умрлих

Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Москви да су “лицемерне” тврдње да власти Србије умањују број заражених и умрлих од коронавируса. Рекао је „да он верује владином Kризном штабу који саопштава те податке“.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

После ових криминалних лажи Вучићу се не може више ништа веровати ни око података о епидемији корона, а ни око изборних резултата. Ко да верује да је више од 700 хиљада Срба гласало у последња два сата, од 18 до 20 часова, кад се то никада није догодило, поготово сада када је бојкот био на снази. Значи,  „трпали“ су немилице СНС-овци гласачке листиће у кутије. И та масовна превара ће се ускоро открити.

Стварне бројке умрлих крили су због одржавања фарсе од избора!

безочна крађа

Да не наводимо даље никакве нове податке и информације о срамотним лажима врха режима и оних „што знају шта раде“! Србију и њене грађане са оваквим неодговорним људима „струке“ , без трунке морала, чекају само нове пошасти не само са епидемијом корона, већ и са свакодневним проблемима са којима се сусрећу у животу.

Са оваквом влашћу  никоме од нас, а посебно „нашој деци“ у будућности неће бити боље.

………………

1. https://javno.rs/analiza/korona-broj-umrlih-i-zarazenih-visestruko-veci-od-zvanicno-saopstenog

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Негатор буњевачке мањине – министар за мањинска права

Prenosimo

Свет слеп и глув на српске жртве и вапаје у Сребреници

Prenosimo

Без немачког учешћа агресије НАТО на Србију 1999. не би било

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x