Велики Сабор Срба за нормалну породицу 11. септембра, у недељу

Окупљање Срба у борби за здравље грађана и нормалне међуполне односе креће од Саборне цркве и Српске патријашије

Сви устају против поворке разврата 17. септембра

  • Саборна црква у 18 часова­– место окупљања српских породица против ЛГБТ + заједнице (група лезбејки, гејева, бисексуалаца, трансродних и других квир појединаца)
  • У недељу 11. септембра, на дан Усековања Јована Крститеља и Сабора Срба светитеља, дођите на велику породичну литију у Београду, са почетком у 18 часова испред Саборне цркве
  • Европрајд је покушај да се униште морални, породични и духовни темељи на којима Србија почива

Тврдње организатора тзв. „Европрајда“ да и поред забране неће одустати од поворке разврата планиране за 17. септембар у Београду (као и најаве америчког амбасадора Хила, известиоца Европског парламента Билчика и других НАТО и ЕУ сатрапа да ће доћи на одржавање тог скупа) показују да западно зло не одустаје од покушаја да уништи моралне, породичне и духовне темеље на којима Србија почива.

Србија њима није потребна ни као држава, а још мање као равноправан партнер, већ као најбеднија колонија у којој ће моћи некажњено да отимају нашу децу и претварају их у бело робље под окриљем хомо-транс идеологије.

Српски пут опстанка: Јелица и Милош Трајковић из Лесковца недавно су по други пут добили близанце
Не дозволити насртај белосветских доконих битанги на нашу децу, породицу и Отаџбину 

Наш опстанак као народа зависи од наше решености да не дозволимо никоме да некажњено гази Устав и законе Србије који прописују да јавни скуп може да буде забрањен уколико се њиме нарушава јавни морал, угрожава здравље и безбедност грађана.

Управо због све јачег притиска западних моћника и развратника неопходно је да српски народ поново у што већем броју покаже своје неслагање са злодуховним насртајем на нашу децу, породицу и Отаџбину.

Српски протести десетина хиљада грађана против скупа ЛБГТ+ , а за нормналну породицу завршавају испед храма Светог Саве на Врачару

Српски народ је својом масовношћу на досадашњим скуповима за нормалну породицу показао да је против Европрајда и да је за поштовање породице, нормалних односа родитеља и деце, за неговање традиционалних српских обичаја и вредности, за очување култа брака између мушкарца и жене…

У недељу 11. септембра, на дан Усековања Јована Крститеља и Сабора Срба светитеља, дођите на велику породичну литију у Београду, са почетком у 18 часова испред Саборне цркве.

За Спас српске породице и очување здравља грађана Србије

…………………………….

5 1 vote
Article Rating

Related posts

Kо је Зоран Дробњак, најдуговечнији директор у Србији

Prenosimo

Фалсификоване титуле доктора наука за Шиптаре са Косова и Метохије на Универзитету у Крагујевцу

Prenosimo

Рајхстаг у Кабулу

Јово
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x