Друштво, Преносимо, САД (Америка), Србија

ВАКЦИНЕ СУ ВЕЛИКА ПРЕВАРА

Роберт Кенеди победио Била Гејтса на суду

  • Синовац бившег америчког председника Џона Кенедија (који је др Јовани Стојковић недавно лично послао писмо подршке) Роберт Ф. Кенеди, адвокат и активиста против обавезне вакцинације, победио је на суду Била Гејтса
  • Вакцине произвођача никада у последње 32 године нису тестиране на квалитет и нису имале доказану безбедност, нити ефикасност. У Америци ниједна вакцина није прошла тестове квалитета
  • Америчко Министарство здравља и сви произвођачи вакцина више од 30 година обмањују амерички народ у погледу ефикасности и безбедности вакцина
  • Сада се може поднети тужба за превару са вакцинама, малверзације, и у неким случајевима, а према Нирнбершком кодексу, за ратне злочине

 

Влада Сједињених Америчких Држава више неће финансирати фондацију Била Гејтса, “Светску здравствену организацију” (СЗО) и “Центар за контролу болести” због преваре са вакцинама.

За ову победу заслужни су адвокат Роберт Ф. Кенеди, продуцент документарног филма о вакцинама, Ваxед, Дел Бигтри и непрофитна организација која се бори против обавезне вакцинације, Informed Consent Action Network (ICAN).

Борац за људска права Роберт Ф. Кенеди, млађи доказао велике злоупотребе око вакцина

Они су тражили да Влада испостави релевантне документе који доказују да су све вакцине, које су одобрене од стране државе у протекле 32 године, тестиране на квалитет, и нису пронашли ниједан! Нема их!

То значи да у Америци ниједна вакцина није прошла тестове квалитета.

Ево огромних правних и практичних импликација ове победе за амерички народ:
То значи да америчко Министарство здравља и сви произвођачи вакцина више од 30 година обмањују амерички народ у погледу ефикасности и безбедности вакцина, што даље значи да је постојећих пет америчких организација за здравствену заштиту сада под сумњом:

  • Центар за контролу болести (ЦДЦ),
  • Управа за храну и лекове (ФДА),
  • Медицински институт (ИОМ),
  • Национални институт за здравље (НИХ) и
  • сама организација „Хеалтх“, као део Министарства здравља и људских услуга (ДХХС).

Ово такође може угрозити постојање државних медицинских одбора и ексклузивних медицинских удружења попут Америчке медицинске асоцијације (АМА).

Бил Гејст је избегавао контроле вакцина које је употребљавао

То значи да су произвођачи вакцина били изузети од онога што су сви други произвођачи фармацеутских лекова били у обавези да раде на сваке две године – поновну проверу квалитета и ефикасности, што значи да њихове вакцине никада нису тестиране на квалитет и нису имале доказану безбедност, нити ефикасност преко 30 година.

Овај случај сада, могу у правном смислу, користити сви родитељи који су против обавезне вакцинације коју су прописале поједине државе, како би спречили принудну вакцинацију своје деце, као и сви запослени којима је било наметнуто да се вакцинишу, како не би остали без посла. Овај случај сада могу искористити на суду сви они који траже одштету по основу повреда изазваних вакцином.

Вакцине се убудуће неће моћи тако лако употребљавати, сматра амерички суд

Будућност алопатске (званичне), медицине у њеном садашњем облику, сада је под сумњом, као и будућност светског фармацеутског картела, пошто готово сви лекови које преписују алопатски лекари, потичу од фармацеутских корпорација које су такође починиле превару са вакцинама.

Што се тиче одговорности, против свих службеника Владе, који су усвојили законе којима се легализује превара са вакцинама на државном, савезном или међународном нивоу, или су на други начин помогли и подржавали превару, сада се може поднети тужба за превару са вакцинама, малверзације, и у неким случајевима, а према Нирнбершком кодексу, за ратне злочине.

………………..

Извор:

Роберт Кенеди ПОБЕДИО Била Гејтса на СУДУ-ВАКЦИНЕ СУ ВЕЛИКА ПРЕВАРА!

Подели:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
старији
новији
Inline Feedbacks
View all comments
Божидар
Божидар
10 дана раније

Велико хвала господину Вукелићу и Живанову на предивним текстовима.