Бунцање Бошњака о меморандуму

Измишљотине Бошњака који су стално оптерећени Србима и Меморандумима

  • У „БиХ Федерацији“ 1995. остало 40.000 Срба, а четири године раније било их је преко пола милиона, а четири деценије пре тога тамо није било другога народа осим Срба нити другога језика осим српскога
  • У овом данашњем (као ни у оном давнашњем) „бошњачком караказану“ нема места ни за шта друго осим за зло и мржњу.
  • Само у прошлом веку су проредили Србе макар за половину њиховога садашњег броја. Уз свесрдну подршку Бакира, Мунире, Дениса, Бисере и њихове проверене кољачке свите. Предвођене Алијом, Јуком, Цацом, Ејупом.

Пише: др Драгољуб Петровић, слависта и лингвиста

Приче које из сарајевскога мрака Денис и Бисера шире о томе да САНУ нема других послова него да „пише Меморандуме“ знак је да је бошњачка памет безнадежно осмуђена и да до ње не допире ништа од онога што се у нормалној људској комуникацији може означити као нормално: САНУ је досад објавила један такав документ и њега ни Денис ни Бисера нису никад ни отворили, а камоли било шта из њега зачитали. Зато им овде вреди пренети његову суштину, с надом да ће се макар нешто од тога пробити до оне сужене свести из које се разазнаје једино бунцање о „умножавању таквих докумената“.

САНУ је, рекосмо, објавила један такав документ и у њему је речено оно што ни Денис ни Бисера нису чули: да усташки злочини (у Јасеновцу и другде), уз помоћ муслиманских кољача као „хрватског цвијећа“, нису обављени до краја и да ће бити настављени по мерама које буду одређивали Туђман, Алија, арбанашки кољачи и њихови последњи, заједнички, комунистички налогодавци.

Комунисти су 1945. Србе у Хрватској и БиХ оставили под влашћу оних који су их пре тога клали четири године, с налогом да тај посао наставе „у тишини“ током следећих деценија, а да га од 1991. продуже једнако отворено као и педесет година раније.

И тако се догодило да је у „БиХ Федерацији“ 1995. остало 40.000 Срба (четири године раније било их је преко пола милиона, а четири деценије пре тога тамо није било другога народа осим Срба нити другога језика осим српскога). Да ће се то догађати у Босни и Хрватској, аутори Меморандума су прецизно навели (нису, истина, мислили о томе да ће Алија тамо довести муџахедине и да ће њих и Денис и Бисера и сад неговати по селима у којима су поклали Србе па се мирно уселили у њихове куће). И показали да ни у овом данашњем (као ни у оном давнашњем) „бошњачком караказану“ нема места ни за шта друго осим за зло и мржњу.

У СЛУЖБИ ТУЂИНУ.- Бошњаци су били регрутовани у елитне јединице аустроугарске армије, те већ 1879. награђивани за своју храброст у служби аустријског владара, освајајући више медаља него било која друга јединица

Ни хрватска ни бошњачка кољачка памет, дакле, нема потребе да се „повторава“: она је оквалификована у оном једином Меморандуму и Денис и Бисера немају потребе да траже ни други ни девети: тамо где они стижу може се чути једино бошњачка реч.

Последња људска од њихових истоверника чула се у Баљвинама.

А за сву ову причу, не знам зашто, учинио ми се занимљивим и један необичан податак: Непрофитна међународна организација »Проџект имплисит«, која је, „у сарадњи са чувеним и најстаријим америчким универзитетом Харвард из савезне државе Масачусетс, између 2002. и 2015. године, спровела истраживање о расизму у Европи анкетирајући чак 288.076 белаца са Старог континента.

И ових дана саопштила: »Резултатима се понајвише могу похвалити Исланд и Србија«“. Мислим да се тим налазима може, пре свега, хвалити Србија будући да су Исланђанима најближи суседи мирољубиви Ескими и поларни медведи, а Срби се нашли поред („бивших Срба“) Хрвата и Бошњака, а потом поред Бугара, Грка, Турака, Шиптара, Мађара, Аустријанаца, Немаца, Талијана – којима су српске главе увек би[ва]ле најјевтиније, па потом поред Американаца, Енглеза, Француза и осталих „евроунијатских непоменика“ који су Србију, под крилима „Милосрдног анђела“, недавно успешно обогаћивали осиромашеним уранијумом.

И само у прошлом веку проредили Србе макар за половину њиховога садашњег броја. Уз свесрдну подршку Бакира, Мунире, Дениса, Бисере и њихове проверене кољачке свите. Предвођене Алијом, Јуком, Цацом, Ејупом.

И описане у оном јед(и)ном Меморандуму.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Неуспели покушаји Њујорк Тајмса да оцрни Милорада Додика

Prenosimo

Држава подстиче попуну кретенизацију нације

Prenosimo

Генерације које долазе нам неће опростити пасивност

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x