Држава уништава породицу у Србији

ЗАШТО ЈЕ ЈЕЛЕНА МИЛЕТИЋ, МАЈКА ШЕСТОРО ДЕЦЕ, У ЗАТВОРУ У ЗАБЕЛИ

  • Јелена Милетић из Лознице је експресно и брутално ухапшена 25. фебруара због казни које су јој одређене јер није вакцинисала децу, а које није платила, али без суђења и права на одбрану или накнадно плаћање казни што значи да процедуре нису испоштоване.
  • Из Лознице је одмах спроведена у затвор у Забели на издржавање казне затвора од 30 дана, као да је починила, не прекршај, него тешко кривично дело!
  • Српски покрет „Двери“ тражи да Јелена Милетић буде одмах пуштена на слободу, како би се могла старати о својој деци
  • Антисрпски настројени „Блиц“ уместо да се енергично противи бруталном хапшењу и затварању мајке, због остављања шесторо деце без бриге родитеља, правда затварање Јелене Милетић објашњењем да она „није ухапшена зато што није вацинисала децу, већ зато што није платила казну која јој је одређена у судском процесу“.

Пише: Јово Вукелић

Никада ниједна власт, па ни она најсуровија, окупациона није хапсила олако мајке које имају више малолетне деце. Чак и кад би учиниле какво тешко кривично дело тражио се начин да се до последњег часа учини све како би деца била са мајком. А поготовo не кад нека мајка учини неки прекршај, као што је у овом случају Јелене Милетић из Лознице.

Међутим, јуче се у Лозници десило нешто што је српску јавност, барем већину грађана,  потресло и узнемирило. Ухапшена је Јелена Милетић, мајка шесторо малолетне деце,  и по експресној процедури послана на издржавање казне из Лознице, полицијском марицом у затвор у Забели. Само због казни које су јој одређене јер није вакцинисала децу, а које није платила, али без суђења и права на одбрану или накнадно плаћање казни што значи да процедуре нису испоштоване.

Кад ће се вратити осмеси на лица родитеља шесторо деце Јелене и Славише

Полиција се понашала као да је ухапсила тешког криминалца у бекству, па је одбеглог хитно спровела иза решетака, а не мајку која је дошла од куће остављајући децу на пола сата да обави получасовни посао.

У питању је био добровољни долазак мајке Јелене са супругом Славишом у СУП Лознице да би свом најстаријем сину, који још није пунолетан, извадили личну карту. Тог момента полицајци су опколили мајку шесторо деце и ухапсили је и одмах је спровели у затвор Забелу код Пожаревца!

Ово скандалозно хапшење пренеразуило је сваког нормалног грађанина ове земље, али не и све медије, посебно антисрпски настројени лист „Блиц“, који уместо да се енергично противи бруталном хапшењу и затварању мајке, због остављања шесторо деце без бриге родитеља, правда затварање Јелене Милетић објашњењем да она није ухапшена зато што није вацинисала децу, већ зато што није платила казну која јој је одређена у судском процесу. И, уз то, напада „антивакцинаше“ да праве жртву од себе!

Вест о овом скандалу саопштио је јуче Српски покрет „Двери“, тачније народна посланица Двери Марија Јањушевић на ванредној конференцији за медије и обавестила јавност  о хапшењу Јелене Милетић из Лознице, мајке шесторо деце (иначе супруге члана Председништва Двери Славише Милетића). (1)

Видео линк са конференције за штампу “Двери” (траје 5 минута, 14 секунди)

Поставља се питање да ли су српске власти можда зато на овако бруталан и хитан начин ухапсиле ову жену, зато што је њен супруг функционер опозиционих „Двери“?

Поновићемо хитан апел посланице Марије Јањушевић изречене на прес конференцији:

Никога није интересовало да ли су њена деца збринута и како ће се организовати чување и надзор те деце. Осуђујемо ову невиђену тортуру и тражимо да Јелена Милетић буде пуштена на слободу, како би се могла старати о својој деци.

Тренутак хапшења Јелене Милетић у Лозници (видео линк, траје 7 секунди)

Без обзира на све околности око (не)плаћања казни за учињени прекршај о чему се може наћи решење остаје кључан проблем да се мајка шесторо пунолетне деце одмах, без околишења, пусти на слободу да буде са својом децом. У овом случају учињена је хапшењем мајке великас грешка надлежних органа.

По изласку из затвора све остале законом прописане процедуре могу се потом спроводити,  јер Јелена Милетић није ни била у бекству, већ кући са својом децом!

Овако како је учињено испада да држава Србија уништава породицу, темељ на коме почива друштво.

…………………………

(1)Славиша Милетић, самостални пољопривредни произвођач из Лознице, узгаја органску храну и члан је Председништва Српског покрета „Двери“

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Степић: Је ли ово тренутак за српско окретање «Примаковљевог авиона» над Атлантиком?

Prenosimo

Наметање противприродних закона Србији је рат против Бога

Prenosimo

Рат против заборава професорке Аврамов

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x