Глобални медијски терор и тоталитарне мере

„Корона-криза“ биће искоришћена за изградњу масовне контроле
  • Истраживачи SWPRS објавили су студију о актуелној епидемији коронавируса како би омогућили реалистичну процену ризика од ове болести која по оцени центара моћи на Планети представља катастрофичну опасност.
  • Преносимо само скаћену верзију извештаја, односно његов преглед, а цео извештај који се једноставно зове „Ковид – 19 чињенице“, можете прочитати и на српском језику, на интернет страници ове организације:

Швајцарска организација за истраживање пропаганде (Swiss Propaganda Research) је непрофитна истраживачка организација која истражује геополитичку пропаганду у швајцарским и међународним медијима. Овом организацијом управљају независни академци који се не финансирају споља, односно ван властите организације. (https://swprs.org/).

Анализе и извештаје ових истраживача објавиле су бројне независне медијске куће и новинари, међу којима и Џулијан Асанж, а преведени су на више десетина језика.

Истраживачи SWPRS објавили су студију о актуелној епидемији коронавируса како би омогућили реалистичну процену ризика од ове болести која по оцени центара моћи на Планети представља катастрофичну опасност.

Преносимо само скаћену верзију извештаја, односно његов преглед, а цео извештај који се једноставно зове „Ковид – 19 чињенице“, можете прочитати и на српском језику, на интернет страници ове организације: https://swprs.org/covid-19-cinjenice/ .

ПРЕГЛЕД

  1. Према подацима најбоље испитаних земаља као што су Јужна Кореја, Исланд и Немачка, као и брода за крстарење „Diamond Princess“ налази се да је смртност од болести „Ковид-19“ укупно гледано у области промила, што значи око десет пута мања него што је то WHO провобитно претпоставила.

2. Једна студија у Nature Medicine је дошла до сличних резултата чак и за кинески град Вухан. У почетку знатно више вредности за Вухан су настале јер је било много особа са благим симптомима, односно без њих, па они нису били регистровани.

3. Педесет до 80 % позитивно тестираних особа остаје без симптома. Чак и међу особама између 70 и 79 година старости око 60 % остаје без симптома, а код великог броја осталих се појављују само благи симптоми.

4. Просечна старост умрлих код највише земаља (укључујући и Италију) износи преко 80 година и само око 1% умрлих није имало претходно никаквих озбиљних обољења. Тако профил смртности одговара у суштини норманој смртности.

5. Многи извештаји медија, по којима и младе и здраве особе умиру од „Ковида-19“ испоставили су се као нетачни. Или те особе нису умрле услед „Ковида-19“, или су биле тешко болесне (нпр. од леукемије, која није била  препозната).

6. Нормална укупна дневна смртност износи у САД око 8000, у Немачкој око 2600, у Италији око 1800 и у Швајцарској око 200 особа дневно. Смртност као последица грипа износи у САД и до 80.000, у Немачкој и Италији до 25.000 и у Швајцарској до 1500 особа у време једног зимског периода.

7. Повећана смртност као на пример у северној Италији може да произлази из додатних фактора ризика као што су јако велика загађеност ваздуха и зараженост legionellama као и услед  колапса система неге старијих и болесних људи, ради инфекција, масовне панике и забране кретања.

8. У земљама као што су Италија и Шпанија и делимично Велика Британија и САД су већ и раније епидемије грипа доводиле до преоптерећености здравственог система. Уз то тренутно скоро 15% лекара и помоћног особља, без симптома – мора у карантин.

9. Једно важно питање је да ли особе умиру само са, или услед вируса. Обдукције показују да су у многим случајевима претходна обољења била одлучујућа, али официјелни подаци то углавном не рефлектују.

10. Да би се оценила опасност болести није стога одлучујући често навођени број позитивно тестираних и умрлих, него број заиста и изненада оболелих или умрлих од упале плућа.

11. Често показиване експоненцијалне кривуље „Корона-позитивних“ заводе, јер такође и број тестова експонецијално расте. Однос позитивних тестова према укупном броју тестова остаје у највећем броју земаља константан и износи 5% до 15%.

12. Земље без забране изласка и забране контакта, као нпр. Јапан, Јужна Кореја и СШведска нису до сада доживеле лошији развој ситуације него остале земље. То говори против неког посебног ефекта овако екстремних мера.

13. По лекарима за плућне болести, третман инвазивног вештачког дисања „Ковид-19“ пацијената често је контрапродуктиван и штети плућима додатно. Инвазивно вештачко дисање код „Ковида-19“ се упражњава посебно ради страха од ширења вируса путем аеросола.

14. Насупрот претходним претпоставкама WHO је утврдила, да велико ширење вируса путем аеросола није евидентно. У пилот-студији једног немачког виролога нису утврђене инфекције путем аеросола.

15. Многе клинике у Немачкој и Швајцарској су тренутно без довољно посла, те су најавиле скраћено радно време или чак морале да објаве банкрот. Операције и терапије су отказане. Чак и пацијенти којима је потребна хитна операција због страха остају код куће.

16. Више медија је било откривено у покушају да драматизују ситуацију у клиникама, делимично чак са обмањујућим сликама и видео-снимцима. Многи медији генерално не проверавају чак ни сумњиве официјелне податке и вести.

17. Тестови за вирусе који су широм у употреби су подложни грешкама: ранија истразивања су показала, да и нормални коронавируси могу да дају погрешан позитивни резултат. Актуелно коришћени тест ради временског притиска није клинички потврђен.

18. Бројни интернационално реномирани експерти из обласи вирологије, имунологије и епидемиологије сматрају да су уведене мере сумњиве и контрапродуктивне, и предлажу једну брзу природну имунизацију популације.

19. Број људи који су услед уведених мера погођени незапосленошћу, изложени психичким проблемима и кућном насиљу, експлодира у САД и широм света. Многи експерти полазе од тога да ће уведене мере уништити више живота него вирус.

20. Бивши агент NSA, Едвард Сноуден, упозорава да ће „Корона-криза“ бити искоришћена у циљу  сталне изградње инструмената светске масовне контроле. Реномирани виролог Пабло Голдшмит говори о једном „глобалном медијском терору“ и „тоталитарним мерама“. Британски инфектолог Џон Оксфорд говори о једној „медијској епидемији“.

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Председник Србије брука Србе и Србију у контакту са странцима

Јово

Вучићу ви сте кукавица

Prenosimo

Саопштење Народног покрет “Отаџбина”

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x