Чека ли горка судбина Србе са Косова и Метохије

ПОВОДОМ СЕНЗАЦИОНАЛНОГ ОТКРИЋА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ ДА НЕ МОЖЕ НИ ДА ЈЕДЕ НИ ДА СПАВА

 

Пише: Јово Вукелић

 

Почећемо цитатом.

Александар Вучић: „Са немачком канцеларком сам причао о ЗСО,  пролазио Бриселски споразум тачку по тачку и  за ручком нисам ништа јео и ноћима не спавам због Kосова“. (петак, 13. априла)

Значи, он не спава и не једе!

Да поновимо: Вучић због Kосова и Метохије не може ни да једе ни да спава (ноћима)!? Тако намВучић сам објављује неупитан ниоткога, као и безброј пута до сада. А на питања новинара иначе често одговоранападима и увредама, и нема одговора  на питања!

Ко жив – ко мртав

 

Такве патње неког председника још нисам никад чуо!  Тако тешко можда  пате  најосетљивији Срби са Kосова и Метохије, али није за сада јавно обелодањено. Можда председник зна нешто више, што нико од нас не зна о Косову и Метохији.? Па зато више и теже пати од других. А можда он „игра и неку дубљу стратегијску политичку игру чекања, одуговлачења, да би добио на времену, да се околности промене и Србија буде у бољој позицији. Иако он говори јавно да време не ради за Србију кад је Космет у питању.

И то да не једе и спава, он понавља стално.

Прво, да је то истина био би већ на вишесатним инфузијама.

Друго, страхујем да ће потом тако исцрпљен предати ових дана туђину Kосмет мртав-ладан!

А тада, ако се то деси Срби са Kосова и Метохије неће ни јести ни спавати. Неће им бити потребна ни храна, ни сан. То је вероватно сваком јасно.

Биће и мртви и ладни!

Како ми не можемо ништа више да кажемо на ову председникову „патњу“ изречену у току посете „мами“ Меркел, могли су зато грађани Србије.

Најзанимљивије је да видимо, прочитамо, чујемо шта су рекли и како ово коментаришу грађани Србије (сасајтаБ92). На објављени  извештај о садржају посете Вучића Маркеловој под насловом “Вучић: Госпођа Меркел жели да се ствари држе под контролом“, стигло је укупно 42 коментара. Карактеристично је да су велика већина коментара читалаца посвећени не садржају разговора Вучића и Меркелове што би било нормално, него управо сензационалној информацији да председник Србије не може ни да једе ни да спава!То их је, као и нас, узбудило и окупирало!

СНС ботови подржавају Вучићево гладовање и неспавање

Зато њима дајемо реч, по редоследу јављања:

Тантал: Али заааааааашто мора сваки пут да театралише (Вучић) и нагласи да не једе и не спава, заааааашто побогу???

Сарастро: Зато што овдашњи тзв.“народ“ просто обожава кад неко тако за њега гине и изгара у далеком и туђинском Берлину или Бриселу!Патетика је овде изузетно цењена. Зачини је с много великих речи, типа „достојанство“, „национални идентитет“ (подваријанта: „национално биће“), „нема предаје“, „вековно (шта год)“, „јуначки преци“ и томе слично…

Козмо:Да ли је Немачка признала Kосово у границама или без граница? Да ли Бриселски споразум значи Kосово у УН-у тзв. неометање интеграција Kосова? То ти (Вучићу) реци народу а не да ли си јео, спавао… да ли је Меркел најмудрија и кога треба да се обавести о договору.

Неми: Кад си гладан, ниси свој!

Мишкец: Још један у низу српских вођа који ће пораз представити као победу.

Нишлија: Престани да увијаш, Вучићу и кажи народу истину !!!

Ништа ми није јасно: Да ли је било ручка? Шта је било за ручак? Kо у Немачкој руча у подне? Kако могу други да ручају, а гост да не једе?

Kрајње озбиљно: Видите ста се деси кад се не једе и не спава, омакне се језик…

Драган: Kад човек стално потенцира како се он мучи, труди и крвари за нас, а ево сад смо сазнали и да не једе и не спава, то је одмах сумњиво, или у ставри ништа не ради, или је несигуран и тражи самилост.

Хмх: Није јео? Трк по пуњене лигње и авион државни да се спрема… Боже, зашто ме не створи на Исланду или у Аустралији…

Јохан Волфганг фон Гете:истакао је и да “за ручком ништа није јео и да ноћима не спава због Kосова. Највеће искушење је немаштина. И најмудрије рибе глад тера на удицу.

БеKо:Председниче, прогутаћеш удицу тако гладан и уморан!

Хипократ: за ручком ништа није јео и да ноћима не спава због Kосова.Ово је најважнији податак. Сад би, да има мало духа, опозиција могла да направи акцију скупљања паштета и ћебади. Помозимо председнику да боље заспи :-).

Лука: Да ли неиспаван и гладан човек може да доноси исправне одлуке и да буде добар преговарач?Наравно да не може.Онда ће и резултати бити лоши по нас.

Нак: За ручком ништа није јео и да ноћима не спава због Kосова. Грехота да ова родољубива личност каквог Србија нија видела у својој историји, да пати овако.

Сах: Молим вас да информишете јавност да ни ја још нисам јео, заварујем неки издувни лонац од јутрос.

Иги: Kолика потреба за истицање мучеништва, пази ништа није јео!

На ових 20-таккоментара стизали су у петак 13. априла минуси СНС ботова у огромом броју. Значи, већина коменатра које сте прочитали добили су од хиљаду, а неки чак и две хиљаде негативних оцена (минуса) неке прорежимске СНС групе. Ботови су подржали Вучићево гладовање и неспавање!

Исто тако, могуће је да је и ових 20-так коментара које смо навели писала, организовала и слала нека друга „антивучићевски настројена“ група . И то треба узети у обзир.

Да ли ће и у „гладовању“ Вучић претећи свог некадашњег страначког колегу Томислава Николића остаје да сазнамо?Али, и кад званично одлучи да гладује сматрамо да треба да буде оригиналан и да не штрајкује на стиропору!

А да ли и сада председник гладује и не спава, остаје на сваком од нас појединачно да му верујемо или не верујемо на реч.

 

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Украјина је постала копље у срцу Русије

Gost autor

Народ страхује од еко-катастрофе, а Вучић им се смеје

Јово

Менажерија “Мулти-Фрути” мултивитаминских студија на Београдском Универзитету

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x