NATO, Косово и Метохија, Политика, Преносимо, САД (Америка), Србија

Харадинај је најдрскији примитивни амерички каубој

         ЦИРКУС: Карикатура Горана Дивца

Поводом одбијања илегалне владе у Приштини да укине таксе од 100 одсто на производе из Србије

 • Својим бахатим понашањем Харадинај се, тако изгледа, изругује целом свету и доказује свима, посебно својим покривитељима из САД, ЕУ и са Запада, какву су агресивну, сурову и примитивну личност избрали и подржали да буде „премијер“
 • Харадинај сваког дана, на захтеве из целог света да укине таксе, издаје све безобразнија саоштења у којима још жешће брани своју одлуку и тако доказује своју невероватну „самосталност и независност“.
 • Да ли је могуће да је неко толико самосталан и независтан, суверен у савременом свету, као што је то Харадинај?!?
 • Могуће је зато што сви ови „притисци“ који стижу од покривитеља независности са Запада нису искрени, њих уствари нема и да само наивни прихватају здраво за готово њихове изјаве да они врше притиске и да прете санкцијама Приштини. Ово је маскенбал!
 • Нико од ментора Приштине са Запада (САД, НАТО, ЕУ, УМНИК) не помиње ни речју и не тражи да се укине и поништи много важнија, исто тако нелегална одлука квази власти у Приштини о формирању војске „Косова“, којом се крше све резолуције и документи, сви споразуми
 • Последњих месеци гледамо и слушамо трагикомичну игру промотера Приштине са Запада (САД и НАТО), с једне, и њиховог циркуског извођача Харадинаја,с друге стране и присуствујемо лошој представи у којој главни каубој са Дивљег запада јача сваким новим нападом на њега!

Са сајта КМ новине

Пише: Јово Вукелић

Све светске агенције јављају да су на седници Савета Безбедности УН (СБ УН) 7. фебруара „све чланице једногласно осудиле таксе од 100 одсто које је Приштина увела на робу из Србије и Босне и Херцеговине, и позвале на моментално укидање те мере“. (1)

Откако су нелегалне и илегалне власти у Приштини пре два ипо месеца (21. новембра 2018) донеле одлуку да уведу намет од 100 одсто на сву робу из централне Србије која стиже на Косово и Метохију сваког дана се огласи нека од држава, или њихов премијер или председник државе, или међународна институција или организација да енергично затражи укидање те мере која се коси са принципима слободне трговине.

И САД и НАТО, и Европска Унија (ЕУ) и појединачно земље чланице ЕУ траже од квази председника владе Рамуша Харадинаја да  укине ту одлуку.

Значи, сви главни западни покровитељи независности српске покрајине наводно енергично притискају Харадинаја и његову владу да одступи и одустане од такве одлуке. Чак медији јављају да и прете Харадинају, упозоравају га да ће увести некакве санкције њему и приштинским званичницима, да им неће одобрити визе…
Да ли ће Запад поново упалити Космет и Балкан? (Карикатура: Тошо Борковић)
Али до данас се у Приштини ништа није променило! Напротив, Харадинај иначе западни кадар, изабраник НАТО, САД, ЕУ и Немачке сваки пут све јаче издаје прогласе како неће укинути уведене таксе и како је то забетонирана одлука „суверене“ владе у Приштини.

Тако изгледа да он доказује и показује свима мишиће и песнице, тачније зубе да је најсамосталнији  и најнезависнији каубој-премијер кога је амерички Дивљи Запад, уз помоћ Немачке, изабрао за значајну политичку фигуру.

Треба подсетити да је протеклих година Харадинај сматрам немачким човеком, блиским сарадником немачке обавештајне службе БНД, као што се Тачи одраније сматра човеком САД и ЦИА.

Некадашњи члан обезбеђења на улазима у дискотете, где су аргументи увек били насиље и мишићи, и ранији “борац ОВК”, сурови ратник с краја 90-тих, који је побио много Срба и направио велики број ратних злочина и злодела сада показује своју праву примитивну природу, простаклук и необразовање, једном речју дивљаштво.

Наивни се вероватно питају како је и да ли је могуће да је неко толико самосталан и независтан, суверен у савременом свету, као што је то Харадинај?!?

Могуће је да објасним коначно, зато што сви ови „притисци“ који стижу од покривитеља независности са Запада нису искрени, њих уствари нема и да само наивни прихватају здраво за готово њихове изјаве да они врше притиске и да прете санкцијама Приштини. А уистину тога нема!

Стварних притисака на Харадинаја нема и у питању је велики циркус Запада у коме су организатори и идејни творци одлуке о увођењу такси Србији уствари Запад, на челу са САД и НАТО.

Творци такси (карикатура Тошо Борковић)

Ово је маскенбал, карневал као у Венецији намењен да завара Србе и Србију!

У таквим околностима могуће је објаснити зашто Харадинај и „влада у Приштини“ скоро три месеца „издржава овако снажне и сталне нападе из целог света“ и не попушта. Он се тако исказује као најдрскији каубој, шеф банде коју подржава америчка власт и влада.

Он показује да је јачи од било чије молбе, захтева, апела или упозорења који стижу из целог света. Он је најјачи, најнезависнији „председник владе“ од свих на свету! Као из песме „не може ми нико ништа“!

.*.*.*.*.*.*.

Време је карневала и маскерада

Власти Србије за сав овај циркус и маскенбал, праве карневалске игре, такође, знају. Али, по свему судећи у томе играју своју, од НАТО, одобрену улогу која на први поглед изгледа као негација тамошње шиптарске власти и политике.

Уистину, то је глуматање, јер заправо то Харадинајеву одметничку и дивљачку власт додатно учвршћује и легитимизује.

Дакле, имамо класичне разбојнике и велеиздајнике у заједничкој деструктивној акцији.

.*.*.*.*.*.*.

Треба на крају да истакнемо да нико од ментора Приштине са Запада (САД, НАТО, ЕУ, УМНИК) не помиње ни речју и не тражи да се укине и поништи много важнија, исто тако нелегална одлука квази власти у Приштини о формирању војске „Косова“, којом се крше све резолуције и  документи, сви споразуми. Праве се агресори на Србију из НАТО пакта луди!

Ствараоци шиптарске војске (Карикатура Горан Дивац)

Тако да ових последњих месеци гледамо и слушамо трагикомичну игру промотера Приштине са Запада (САД и НАТО), с једне, и њиховог циркуског извођача Харадинаја, с друге стране, и присуствујемо лошој представи у којој главни каубој са Дивљег запада јача сваким новим нападом на њега!
……………………..
::::::::::::::::::::::::::::::::::
Извор: http://www.kmnovine.com/2019/02/gp.html

Подели:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments