Фаучи је Гејтсова кртица у Трамповом штабу

Ко је диригент? Ентони Фаучи говори на прес Конференцији Беле куће

 „Дубока држава“ Сједињених Држава руши председника Трампа

  • Трамп тек последњих дана схвата да негује љуту гују у својим недрима и зато је забранио др Eнтонију Фаучију свом, али и саветнику свих шест последњих америчких председника,  да сведочи 6. маја у Америчком Конгресу о епидемији корона вируса У САД „јер би то било контрапродуктивно“
  • Баш 6. маја Трамп донео одлуку да расформира Кризни штаб и тако посредно елиминише  др Фаучија
  • Велики број присталица Трампа тражи последњих недеља хитну смену 80-годишњег имунолога Ентонија Фаучија, саветника председника САД,  који је по популарности у последња два месеца чак надмашио и самог Трампа захваљујући сталној критици, исправљању и исмевању актуелног председника САД
  • Несмењиви др Фаучи, од 1984. године директор Националног института за алергију и заразне болести, је уствари класични изданак „дубоке државе“, верни извршилац свих налога најмоћнијег милијардерског лобија окупљеног око Џорџа Сороша, Дејвида Рокфелера, Била Гејтса, Теда Тарнера и других представника глобалистичке елите САД.

Пише: Јово Вукелић

Рођени Њујорчанин, (децембар 1940. године), 80-годишњи имунолог др Ентони Фаучи (Anthony Fauci), саветник сваког од последњих шест америчког председника од 1984. године (Р. Реган, Џ.Буш Старији, Џ.Буш млађи, В. Клинтон, Б. Омаба и Д. Трамп) већ пуних 35 година жари и пали америчком имунологијом.

Истовремено, Фаучи је непрекидно је од 1984. године директор Националног института за алергију и заразне болести. (Под његовом надлежноћу је буџет тежак скоро 6 милијарди долара)

Фаучијева је за сада последња

То што никада никоме није пошло за руком да буде три и по деценије на најважнијим функцијама у здравству где се налазе огромни фондови и милијарде долара може се објаснити фактом да је несмењиви Фаучи класични изданак „дубоке државе“ *, верни извршилац свих налога најмоћнијег милијардерског лобија окупљеног око Џорџа Сороша, Дајевида Рокфелера, Била Гејтса, Теда Тарнера и других представника глобалистичке елите САД.

Фаучи представник „дубоке државе“

Само тим везама може се објаснити овакав неприкосновен положај човека који би, бар по годинама, одавно био у дубокој пензији. Али, не, он је и даље најактивнији члан управо „дубоке државе“ и кланова око Клинтонових, Обаме, Гејтсових, и политичке елите блиске Демократској странци.

Као најпознатији имунолог и стручњак за заразне болести др Фаучи је у јануару ове године изабран за члана Кризног штаба у борби против вируса короне председника Доналда Трампа. С њим се појављује на свакој конференцији за штампу и активно учестује!

Као саветник Трампа за борбу против короне др Фаучи је постао популарнији од председника САД

Фаучи је класичан пример убаченог, искусног, вештог и лукавог преставника  највећих политичких непријатеља Доналда Трампа. Као такав обавља ових недеља у време епидемије корона вируса бриљантан посао, колико за Била Гејтса, толико, ако не и још више важан посао за Демократску странку, главне политичке противнике Трампа, рушећи његов кредибилитет и исмевајући га у свакој прилици која му се јавно указала.

„Отпустите Фаучија,смените Фаучија“… стижу гневни захтеви конзервативних бирача из целе Америке. Трамп одбија те притиске за сада, а увек активни спин доктори дубоке државе се оглашавају и све ово користе да оспоравају ауторитет и углед Трампа.


Фаучи ни ово не одобрава: Протести Трампових присталица у Индијани против карантинских мера, март 2020.

Тако се портпарол бившег америчког председника Била Kлинтона, Џо Локхарт одмах огласио:  “Он  (Трамп) неће отпустити Фаучија данас. Прво ће да га понижава једно време. Једна ствар на коју можете да рачунате је да неће имати храбрости да то сам уради”.

И док Kлинтонов порпарол и не покушава да одбрани свог Фаучија за кога зна да не припада Трамповом тиму, већ да је убачен да га минира и дискредитује дотле агресивни Фаучи, не обазирући се на критике,  као кртица рије нове тунеле сваког дана.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Трамп у клин, Фаучи у плочу

Трамп изјављује да се нада да ће вакцина против короне бити пронађена ускоро, а Фаучи одмах за њим констатује да вакцина неће бити спремна још најмање годину дана.

Трамп констатује да ће вирус нестати у току пролећа, до јуна, а Фаучи да пошто је вирус нов, можда баш и неће.

Трамп је говорио о корисности супстанце хлорокина, а Фаучи је кренуо да то демантује на истој Конференцији па је Трамп био присиљен да га грубо прекине  и оконча конференцију за штампу.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Некако Трамп затрпа једну рупу, али већ сутрадан на конференцији за штампу Фаучи је ископао три нове…Тако на пример, кад Трамп нападне Кину да је одговорна за настанак вируса короне, Фаучи брани Кину из свих оруђа.

Трамп објашњава стална неслагања и размимоилажења у ставовима са др Фаучијем

И он то чини мирно, иако зна да не помаже, него одмаже „свом“ шефу Трампу. Трамп недавно подржи мере отварања компанија у држави Џорџији и ублажавање мера карантина, а Фаучи одмах оцењује те поступке преурањеним!

Наравно, јасно је да њему шеф није Трамп, већ глобалистичка елита из сенке, коју тренутно предводи Бил Гејтс и који чини све да обори Трампа.

Фаучи постао најпопуларнија личност у САД

И док Трапму пада рејтинг у току епидемије корона, док се суочава са критикама због великог броја умрлих и непредузимања мера на време с једне стране, стежу га с друге стране све масовнији протести грађана и праве побуне због оштрих мера и тражи се њихово укидање.

У том паклу између чекића и наковања Трамп одједном мења тактику и почиње да подржава отварање Америке и укидање и слабљење мера карантина иако много људи и даље умире широм Америке… Премда неочекивано, управо то се догодило када је Трамп исказао подршку растућем протестном покрету у многим држава САД. Подржао је њихову грађанску непослушношност против бесмислених мера карантина које су им наметнуте од гувернера Вирџиније, Мичигена, Минесоте… Фаучи је Трампу и то оспоравао.

Трамп и његове присталице у сталном рату са “дубоком државом”

И шта год да ради и предузима што наилази на подељења реаговања јавности и грађана, или чак и на подршку становништва његов главни саветник Ентони Фаучи га често грубо фаулира и омета да спроведе оно што планира.

Тако је Трамп просто слуђен и од најближег сарадника уместо савета добија пацке, уместо подршке и помоћи – трпи критике. То постаје свима видљиво и исто тако многима неразумљиво па самим тим и тема најмоћнијих америчких и светских медија.

Фаучи је метеорском брзином постао у америчкој јавности популарнији од самог Трампа, свог формалног шефа коме би он требало да памаже. То потврђују и најновије анкете, које показују да Американци током епидемије коронавируса више верују њему него Трампу.

Мало ко је очекивао да ће овај смирени човек који се први пут истакао још пре четири деценије, осамдесетих година прошлог века у време кризе АИДС-а, постати истинска поп икона, баш сада у дубокој старости.

Пунч коктел: популарност Фаучија достиже славу поп звезда

Па прича о популарности Фаучија је заиста импресивна. Људи га оцењују симпатичним, искреним, храбрим и стручним човеком, који има снаге да се супростави председнику. Анкете говоре да је његова популарност огромна. Као да је поп звезда почели су да производе колаче са његовим ликом.

У ресторанима и баровима праве се коктели са његовим именом. А о великом штампању мајица, качкета и других реквизита да и не говоримо.

Колачи са ликом звезде Фаучија постали су хит
Уместо сарадње Трамп ратује са Фаучијем

Уместо да сарађују догађа се управо супротно: Трамп ратује са Фаучијем, најпознатијим имунологом и ту за сада битку губи у медијима, нарочито медијима наклоњеним дубокој држави, а то су и даље најутицајнији медији у САД као што су Си-Ен-Ен и Вашингтон пост.

Фаучи је потом јавно оптужио председника САД да је и поред благовремених упозорења лекара касно предузео реструктивне мере и да се епидемија зато проширила у САД. „Да је Трамп раније послушао медицинске стручњаке спасао би више живота“, каже дрско Фаучи.

А Трампу није преостало ништа друго него да одговори свом „верном сараднику“ тако што га је подсетио на његову изјаву из фебруара: “Фаучи је 29. фебруара рекао људима да нема разлога за бригу и да вирус не представља претњу за већину америчке популације?!“

И време за проналазак вакцине извор неслагања председника САД и човека “струке” Фаучија

Уз то Трамп подсећа јавност „да је забранио летове из Кине много пре него што су стручњаци проговорили о опасности корона вируса“. Већина америчких авио-компанија престала је да лети за Кину крајем јануара, а Трамп је потом суспендовао и летове за Европу.

Тако Фаучи, дугогодишњи припадник „дубоке државе“ одрађује посао живота и врло ефектно руши кредибилитет и политички рејтинг Трампа. Човек Клинтонових и Обаме, Рокфелера, Сороша и Гејтса бриљантно одрађује задатак каријере.

Председник Џорџ В. Буш одликовао је Фаучија Медаљом слободе 2007. године

То управо маестрално чини, тако да увелико угрожава положај Доналда Трампа, компромитује га, исмева његове поступке у борби против епидемије и слаби његов политички рејтинг у току пандемије корона. Иако многи конзервативци негодују и траже његову хитну смену, јер виде какву штету наноси Трампу и Републиканској партији то се још не догађа…

Ипак Бела кућа и Доналд Трамп спречили су да Ентони Фаучи данас, 6. маја сведочи у представничком дому америчког Конгреса, где демократе имају већину, о епидемији корона вируса у Америци и борби Трампове администрације против ње. Показује се да у др Фаучија Трамп ипак има све мање поверења.

Баш 6. маја Трамп донео одлуку да расформира Кризни штаб и тако посредно елиминише др Фаучија.

Трамп негује гују у својим недрима

Тако лекар Ентони Фаучи, који се последњих недеља често супротстављао америчком председнику Доналду Трампу и радио као коректор изјава председника Сједињених Америчких Држава, неће бити у прилици да сведочи пред Kонгресом.

Према извештају Си-Ен-Ен-а из Беле куће “док читава администрација заједничким снагама ради на борби са вирусом – у тај процес улази и безбедно отварање Америке и напредак у развоју вакцине – било би контрапродуктивно да било ко појединачно сведочи пред Kонгресом”, рекла је заменица секретара за штампу Беле куће Џуд Дир.

Ипак, сведочење неће бити проблематично, када доктор Фаучи буде требало да се појави пред Kонгресом крајем маја и то пред комисијом Републиканског одбора, где ће бити речи о томе колико је до сада урађено у борби са опаком болешћу.

О положају овог 80-годишњег лекара у језгру глобалистичке хоботнице најбоље сведочи ова фотографија од пре двадесетак година (из 2001. године). Она говори више од хиљаду речи!

Ова фотографија из 2001. године се први пут објављује у Србији, а на њој се налазе познати милијардери, банкари, адвокати, власници ТВ и медијских кућа, директори и председници великих и богатих фондација и најутицајнијих државних установа. Ту су Тед Тарнер, власник Си-Ен-Ен-а, адвокат Гејтс сениор, отац Била Гејтса, Џорџ Сорош, Дејвид Рокфелер и већ тада утицајни имунолог др Ентони Фаучи.

Ентони Фаучи, лекар имунолог био је још од половине 80-тих година човек од поверења милијардерског лобија око Рокфелера и Сороша… као такав владао је и у време Реганове ере, и у председничким мандатима оба Буша, млађег и старијег, и коначно и у време председника Клинтона и Обаме.

Стари сарадници: Фаучи и Клинтон

А председнику Америке Трампу је вешто убачен, инфилтриран од групе милијардера Била Гејтса да штити његове и интересе фармацеутске индустрије у сфери вакцина.

Расплет ове велике и необичне борбе „дубоке државе“ против Трампа је пред нама.

……………………………………….

* Дубока држава, позната и као појам – држава унутар државе, представља мрежу појединаца и организација чија моћ управљања није институционализована, али је довољно јака да се њоме врши контрола најважнијих полуга одлучивања у држави. Реч је о неформалним субјектима снажне финансијске моћи који могу пресудно да утичу на фактичко вршење власти у држави, иако за то немају ни политички легитимитет, ни легалитет. Иако њена моћ не извире из правних и демократских темеља, вољи „дубоке државе“ подређене су скоро све главне државне институције. (Мр Данијел Игрец)

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Затирање СПЦ у Црној Гори – потурчењачко дубоко орање

Славко

Бескрупулозни Вучић интезивно ради на потпуном слуђивању народа

Prenosimo

Санда Рашковић: Вучић би морао бити саслушан у тужилаштву

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
старији
новији
Inline Feedbacks
View all comments
Саки
Саки
3 година раније

Интересантна је ово фотографија. Међу првима који су били заражени ,били су и путници на крузеру ” Даимонд Принцес”. А власници су на слици. Као и финансијери Вухан института.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x