Уделите нам Шиптари још једно министарско место

Вучић и Курти на заједничком задатку стварања што јаче шиптарске владе

Кукњава председника Србије, „Српске листе“ и министра Селаковића

 

  • Кукњава, запомагање, јадиковка српских званичника сепаратистичкој и нелегалној власти у Приштини је сумрак државне и националне политике Александра Вучића
  • Посланици Српске листе нису гласали за владу Куртија, али траже, поред једног, још једно министарско место. А то Селаковић тражи од Куртија
  • Србија наводно не признаје самопроглашену републику Косово, а њени челници признају уставни суд Косова коме упућују жалбе
  • Каква брука и срамота Вучића, Селаковића, а онда и Србије
  • Српска листа“ аминовала је формирање војске Косова, увођење стопе пореза од 100% на робу из остатка Србије, забрану доласка представника српске државе на Косово и Метохију.
  • Никада им није пало на памет да напусте скупштину и владу самопроглашене републике Косово. У овом браку са сепаратистима остају због високих посланичких плата и уносних министарских функција. Једноставно продали су веру за вечеру.

Кукњава, запомагање, јадиковка председника Србије за још једним министарским местом у сепаратистичкој влади самопроглашене републике Косово је сумрак државне и националне политике Александра Вучића. И не само он, него и његов лични потрчко у лику министра спољних послова Србије Никола Селаковић цвили и моли Аљбина Куртија да њихој Српској-квислиншкој листи удели још једно министарско место.

Парадкос је да су и то једно министарско место оберучке прихватили а да за Куртијеву владу нису гласали. И „Српска листа“, и Александар Вучић, и Никола Селаковић најављују жалбе уставном суду самопроглашене републике Косово. Какава брука и срамота. Србија не признаје самопроглашену републику Косово а њени челници признају уставни суд Косова коме упућују жалбе по шибицарској трговачкој логици за још једним министарским положајем.

Албанци пуних 12 година нису излазили ни на једне српске изборе по наговору земаља Запада. Нису, јер ако не учествују на изборима постојеће државе тиме показују да оспоравају њену државност. Данас земље Запада тј. ЕУ и САД снажно лобирају да Срби учествују на сепаратистичким изборима било локалним било парламентарним јер тиме легализују и легитимишу још једну албанску државу на Балкану.

Председник Србије приморава Србе да испуне такву жељу Запада и тиме удаљава јужну српску покрајину од своје матице корацима од седам миља. Тако „Ацо Србин“ брани националне и државне интересе. За време његове власти у ових 9 година Срби су учествовали и на локалним и на парламентарним изборима супротно званичном Уставу Републике Србије.

Представници Српске листе: Уделите нам Шиптари још једно министарско место

У влади „Косова“ за време Рамуша Харадинаја имали су чак три министарска места. А да ли је Србима за то време било боље? Није. Напади на Србе су и даље присутни у великом броју, повратка Срба на Косово и Метохију нема а они који се усуде да се врате исконструисаним судским процесима уз лажне сведоке осуђују се на високе затворске казне за измишљене ратне злочине као што се десило пре неки дан са Златаном Крстићем. Он је на овако високу затворску казну осуђен због наводних злочина у Горњем Неродимљу.

Иста та „Српска листа“ аминовала је формирање војске Косова, увођење стопе пореза од 100% на робу из остатка Србије, забрану доласка представника српске државе на Косово и Метохију а да им никада није пало на памет да напусте скупштину и владу самопроглашене републике Косово. У овом браку са сепаратистима остају због високих посланичких плата и уносних министарских функција. Једноставно продали су веру за вечеру.

Лајчак-Ракић: Координација око стварања шиптарске владе на свим нивоима

Излазак Срба на ове сепаратистичке изборе подржавају и Српска радикална странка и Социјалистичка партија Србије чија су уста пуна лажног патриотизма. На протеклим изборима за скупштну самопроглашене репблике Косово високи челник СПС Бранко Ружић активно је учествовао у предизборној кампањи. Министар просвете у Влади Републике Србије је обилазио села у Косовском Поморављу лобирајући за „Српску листу“ односно за изазак Срба на сепаратистичке изборе. Какав скандал. Министар у Влади Републике Србије супротно Уставу Републике Србије на њеној територији обликује сецесионистичку самопроглашену републику Косово.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ подсећа грађане Србије да у периоду од 2008. до 2013. године Срба није било ни у локалним сепаратистичким скупштинама као ни у скупштини самопроглашен републике Косово. Нису били јер су Срби преко своје Привремене Скупштине АП КиМ утицали на своје сународнике да поштују Устав своје државе и да се не одазивају на сепаратистичке изборе.

Министар Селековић је иначе зачин у свакој чорби

Доласком на власт Александра Вучића 2012. оваква доследна национална политика је прекинута а Привремена Скупштина АП КиМ је укинута. Потписивањам Бриселског споразума он је демонтирао институције српске државе на Косову и Метохији. Предао је сепаратистима и судство, и полицију, и телекоминикације, и електропривреду, цивилну заштиту итд. Оно што НАТО својих бомбама није могао да постигне то је урадио Александар Вучић својом издајничком политиком.

Нека се о овој издаји вечно памти и приповеда.

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“

Косовска Митровица, 25.03.2021. године

Линк: http://srbinaokup.info/?p=117263

5 1 vote
Article Rating

Related posts

Мора да се онемогући утицај новца на уређивачку политику

Јово

Крвави пир Османа Растодера под Чакором

Prenosimo

Упутства и савети како очувати вредности српске књижевности

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x