Друштво, Косово и Метохија, Преносимо, Србија

Траже смену и хапшење Вулина због признавања окупације Покрајине

Ко све ради на стварању целовитог и независног Косова (карикатура Тоша Борковића) 

Војни синдикат Србије поднео кривичну против министра одбране због издаје Косова и Метохије

 

  • Вулин је починио и кривично дело Угрожавање територијалне целине где се у члану 306 децидирано каже „ко силом или на други противуставан начин покуша да отцепи део територије или да део те територије припоји другој држави казниће се затвором од три до петнаест година“

  1. април 2019.

„Када утврдимо где је линија, моћи ћемо да је бранимо! Што пре се откинемо од Шиптара, пре ћемо почети да живимо. Ако нећемо, па срећно нам целовито и независно Косово“! Ово наглашава Вулин.

Ово је изјавио ни мање, ни више него официјални српски министар одбране Александар Вулин, саопштава Војни синдикат Србије.

Прекраја вековне границе српске државе као да му је то наслеђе „тетке из Канаде“

У свом дефетистичком, издајничком и суманутом интервју „Вечерњим новостима“ осим што шири страх, прекраја вековне границе српске државе као да му је то наслеђе „тетке из Канаде“ .

Вулин је починио и кривично дело Угрожавање територијалне целине где се у члану 306 децидирано каже „ко силом или на други противуставан начин покуша да отцепи део територије или да део те територије припоји другој држави казниће се затвором од три до петнаест година“!

Одговорност је притом већа што А. Вулин јесте официјални министар одбране и његов интервју у коме се као де факто признаје постојање Велике Албаније на вековном српском тлу Косову и Метохији јесте и више него црвени аларм да реагује Републички јавни тужилац, ВБА ухапси министра одбране, а да се Влада и Председник одрекну оваквог сарадника.

Задатак је ВБА да се испитају контакти Вулина са страним обавештајним службама, његових најближих сарадника, пословни аранжмани са шиптарским терористима који су сада на челу непризнатих и за државу Србију „непостојећих“ институција тзв. „државе Косово“ из времена када је А. Вулин био директор канцеларије за КиМ. Уједно из тог периода неопходно је да ВБА испита Вулинове контакте за нарко дилерима од којих су неки били његови најближи сарадници.

ВБА да испита контакти Вулина са страним обавештајним службама

Тек када се утврди да ли је министар одбране уцењен да позивањем на сецесију дела територије Србије, свесно чини кривично дело  и постане главни лобиста стварања Велике Албаније, утврдиће се прави степен одговорности за овај преседан у историји српске војске и српске политичке сцене.

Са друге стране, ВСС одавно указује на театралност овог квазиполитичара и идеопоклоника, његову погибељност по интересе српске војске, пљачке државног буџета, брукање славне српске униформе, уништавање српског војника…

Али враг је однео шалу.

Део факсимила кривичне пријаве Војног синдиката против министра

Овом изјавом А. Вулин великим кораком искорачио је у једном од два правца, или у  затвор, или пак, у специјализовану установу која се треба озбиљно да сагледа његову урачунљивост и способност да врши било какву државну функцију.

Молимо Бога да је ово друго у питању.

Да је ово било где у свету помислио, а не изговорио актуелни министар одбране, од САД преко земаља ЕУ, до Руске Федерације, исте вечери би био ухапшен и осуђен на дугогодишњу робију“ , закључује Војни синдикат Србије у свом званичном саопштењу.

::::::::::::::::::::::::::::::

Извор: http://vojnisindikatsrbije.rs/2019/04/07/krivicna-vulinu-zbog-priznavanja-okupacije-kosova/

………………………..

Подели:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments