Балкан и суседи Србије, Друштво, Политика, Преносимо, Србија

Светозар Маровић мора бити изручен Црној Гори

Како Маровић избегава заслужену робију

ЗАХТЕВ ГЛАВНОГ СПЕЦИЈАЛНОГ ТУЖИОЦА ЦРНЕ ГОРЕ МИЛИВОЈА КАТНИЋА

 

  • Након изласка из притвора и споразумног признања кривице Светозар Маровић се дао у бјекство у братску Србију, са којом ми имамо споразум о изручењу. Расписали смо за њим потјерницу – казао је Катнић.
  • Тужилац М. Катнић је истакао да је процесуирањем Светозара Маровића и његовог сина доказано да у Црној Гори нема недодирљивих
  • Пуне три године Светозар Маровић измиче правди

Светозар Маровић (бивши високи функционер Демократске партије социјалиста –ДПС)  мора бити изручен Црној Гори, казао је јуче (12. септембра) главни специјални тужилац Миливоје Катнић.

Тужилац Катнић тражи задовољење правде

– Након изласка из притвора и споразумног признања он се дао у бјекство (још од октобра 2016. године) у братску Србију, са којом ми имамо споразум о изручењу. Расписали смо за њим потјерницу – казао је Катнић.

Он је казао да је процесуирањем Светозара Маровића и његовог сина доказано да у Црној Гори нема недодирљивих.

Карикатура Горана Шћекића

– Некада су Маровићи једино морали умријети у Црној Гори, јер одређене структуре нијесу морале кривично одговарати. Данас у Црној Гори одговара свако ко почини кривично дјело без обзира којој партији, боји или религији припада. Један од тих је и овај С. М. који је правоснажно осуђен – казао је он.

Извор: https://www.in4s.net/katnic-marovic-mora-biti-izrucen-crnoj-gori/

…………………………

Подели:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments