Република Српска снажно уз Русију: скуп подршке братској Русији

Подршка Русији испред споменика цару Николају Другом Романову

Русија је дуго трпела угрожавање своје безбедности

  • У Бањој Луци, испред споменика цару Николају II, одржан је 12. марта скуп подршке братској Русији у организацији удружења „Српско-Руски мост“.
  • Русија дуго чекала како би заштитила своје угрожене сународнике у Украјини
  • Хајка на Русију спроводе нови фашисти и нацисти и покушавају је представити као највеће свјетско зло.
  • Русија човечанство води у праведније и часније друштво

Скупу се обратио и предсједник СНП-а „Избор је наш“, Дане Чанковић, следећим ријечима:

Неуставни државни удар у Украјини догодио се „2014. године. Осам година у Украјини су убијани Руси. У музеју „Анђела“ су фотографије убијене руске дјеце, али за свјетске медије, чији су микрофони пуни демократије, то убијање, није злочин.

Такви медији су ружичастим рефлекторима обасјавали НАТО агресије на Републику Српску Крајину, Републику Српску, Србију, Црну Гору, Авганистан, Ирак, Либију, Сирију. Убиство дјеце назвали су „колателарном штетом“, а агресије „Намјерна сила“ 1995, „Милосрдни анђео“ 1999, „Трајна слобода“ 2001, „Ирачка слобода“ 2003, „Одисејева зора“ 2011.

Ноћни вукови: Наш заштитник је Русија са Владимиром Путином, зато смо се данас морали окупити да дамо подршку Русији

За њих, НАТО агресоре,Запад и ЕУ земље такви ратови нису били зло. Они су наметали демократију и спроводили политику „завади па владај“. Док је Русија дуго чекала како би заштитла своје сународнике у Украјини иако јој је била угрожена национална безбиједност, и то не само класичним војним наоружањем, већ и био-хемијским оружјем.

:::::::::::::::::::::::::::::::

Руске заставе и песме на скупу подршке

Окупљени грађани су развили руске заставе, и положили цвеће на споменик Цару Николају у Бањалуци у знак подршке Русији и њеном народу,

Грађани Бањалуке су се окупли у суботу, 12. марта, испред споменика Цару Николају II како би исказали подршку Русији и руском народу. Присутни су били и чланови удружења Ноћни вукови.

Биста руског цара Никола Другог Романова у Бањалуци

Уз руске патриотеске песмe послали су снажну поруку: „Русијо, победи у стварању часнијег света”.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::

Русија је трпјела, а сада пажљиво спроводи специјалну војну операцију, како би било што мање цивилних жртава. И поред тога хајка је на Русију, коју, нови фашисти и нацисти покушавају представити као највеће свјетско зло. А управо, у овом времену Русија је једина која може повести човјечанство у праведније и часније друштво.

Од истог непријатеља нападнут је свако онај који остварује истинске вриједности, без обзира којем народу припадао. Тај заједнички непријатељ разара историјски значајне народе, покушавајући им одсјећи „коријен живота“. За Србе то је Косово и Метохија, за Русе то је Кијев. То чини и другим народима, како би све свео на поробљеног појединца и како би загосподарио човјечанством и свим свјетским природним богатством.

Варају се они који мисле да су САД имале добру намјеру према српском народу, па су због тога пресудно утицале на потврду Републике Српске у међународном Дејтонском споразуму и доношењу Резолуције 1244. То су урадили само као привремена рјешења, јер су се плашили, да у противном, сукоб неће моћи контролисати. Одмах послије постизања уговора и резолуције, наступио је процес поништавања истих, и то на штету српског народа.

Долазе догађаји који ће дефинисати људско друштво за наредних 50 – 100 година. У будућем времену мораћемо бирати страну. Јесмо ли за Слободу или подчињеност, за нормалност или настраност, за праведну Русију или лажни свијет, за Бога или Антихриста.

За сада, узнесимо молитве Богу да буде мир у Украјини и добра воља међу људима.

Избор је наш

Дане Чанковић, председник

LINK

Саопштење за јавност поводом скупа подршке братској Русији

 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::

0 0 votes
Article Rating

Related posts

800 хиљада НЕ – израз незадовољства читавом политичком класом

Prenosimo

Апел научника и професора: Одмах забранити истраживање и рударење литијума и бора

Prenosimo

Министри незналице и тровање живота

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x