Друштво, Косово и Метохија, Преносимо, Слободе, Србија

Професор писмено одбио да присуствује дочеку Вучића у Косовској Митровици!

Богољуб Милошевић (у средини) са својим ученицима

Уочи доласка Александра Вучића на Косово и Метохију

  • Пред најављени долазак Александра Вучића на Косово и Метохију, над Србима се врши све већи и јачи притисак! Ретки међу њима одважили су се да се побуне јавно

 

                                                                                                               среда, 05. септембар 2018. | КМ Новине

Богољуб Милошевић, професор Биологије запослен у Основној школи “Десанка Максимовић” у Косовској Каменици, одбио је да се повинује незаконитом наређењу претпостављених да присуствује митингу у Косовској Митровици мимо своје воље и тако пружи подршку Председнику Србије.

“Ових дана на друштвеним мрежама се увелико дискутује о доласку Председника Републике Србије Александра Вучића на КиМ и да се по школама праве спискови радника који треба да иду на митинг подршке али и спискови оних који неће да иду. Веровао сам да су то само приче јер се на политичке скупове не иде под принудом. Међутим, нисам био у праву. Данас је мечка заиграла и пред нашим вратима. Директорка је донела списак радника и тражила да се потпишемо да идемо да дамо подршку Председнику.

Одбио сам да потпишем јер се не слажем са Вучићевом политиком око КиМ а онда је директорка затражила писмену изјаву.

Ја је написах и предадох. Изјава је писана у афекту” написао је професор и копију изјаве објавио на свом Фејсбук пофилу.

Фотографија корисника Богољуб Милошевић
Копија писане изјаве професора Милошевића

Још увек видно узрјан притисцима који се над Србима врше, за КМ Новине је само кратко прокоментарисао:

“Нама се толико зла већ десило па ако се деси још једно лично мени нека се деси јер је ово стање неподношљиво. А живот без достојанства и није неки живот” закључује један од најомињенијих и најцењенијих професора међу ученицима и међу колегама.

………………

Подели:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments