Društvo, Ideje, Politika, Slobode, Srbija, Srbija i EU

Oboren blog Između sna i jave

Ne može se u Srbiji sve ućutkati!

  • Ovo zlo, monstruozni Vučićev režim, ulazi u sve dublje slojeve terora i diktature i spreman je na sve gore akcije
  • Nije teško pretpostaviti ko je to učinio, ili po čijoj naredbi je to urađeno. Do ovoga trenutka možda i nismo imali informaciju o tome da nekome stvaramo probleme. Ali, sada smo to razumeli

Poštovani prijatelji,

Blog Između sna i jave bio je „oboren“ između 10. i 11. avgusta.

Ne treba nikakva velika tehnika, a ni veliko znanje na računarima da bi se sajt ovako skromnih tehničkih perfomansi oborio, ali je nedvosmisleno jasno da je oboren. Nema nikakve druge mogućnosti, odnosno nikakve dileme nema.

Nije teško pretpostaviti ko je to učinio, ili po čijoj naredbi je to urađeno. Do ovoga trenutka možda i nismo imali informaciju o tome da nekome stvaramo probleme. Ali, sada smo to razumeli.

Sigurno je, međutim, i to da “njima” ne treba mnogo energije i truda da čine ovakve stvari i da ne treba niko da bude posebno bitan i veliki da bi ga neutralisali. Dovoljno je da tek malo štrči i da ih poput kamena u cipeli žulja, pa da ga smaknu. A, to je, između ostalog, i dokaz koliko im je kraj blizu.

Ovo zlo, monstruozni Vučićev režim, ulazi u sve dublje slojeve terora i diktature i spreman je na sve gore akcije. Ali, to je izraz slabosti njegove diktature, i sigurno je da će se njegova strahovlada okončati. Kao što je sigurno i izvesno da će ovaj naš blog i dalje baštiniti istovetnu uređivačku politiku kao i dosad.

S.Ž. i J.V.

Podeli:

42votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments