Никада раније нисмо у свету изоловали здраве људе

Светска алијанса протествује против карантина, затварања и контроле људи

  • Никада пре нисмо стављали друштво у карантин због респираторног вируса.
  • Изолација здравих кочи успостављање колективног имунитета и нема смисла.
  • Стављање људи под виртуелни кућни притвор проузроковало је небројену штету и физичком и менталном здрављу.
  • Стављање пацијената на респиратор уместо давање кисеоника пацијентима показало се смртоносном политиком и неоправданим неуспехом. Респирација је резултирала многим непотребним смртним случајевима.
  • Добро је познато да сиромаштво директно штетно утиче на здравље
  • ПЦР тестови склони су лажно позитивним резултатима. Приближно 90% ПЦР позитивних „случајева“ је лажно позитивно.
  • Тестирање здравих асимптоматских појединаца је ненаучно и огромно расипање новца.
  • Да је Хидроксихлорокин доступан, не би било пандемије
  • Грађанске слободе и основне слободе су одузете јавности
  • Људи морају имати право избора да ли ће се изоловати или не.

СВЕТСКА АЛИЈАНСА ЛЕКАРА :

Ми смо независни, непрофитни савез лекара, медицинских сестара, здравствених радника и особља широм света који су се ујединили након одговора на Ковид-19 да би разменили искуства с циљем укидања свих карантина и с њима повезаним штетних мера и поновног успостављања психолошког и физичког благостања за читаво човечанство

У почетку су нам рекли да је премиса карантина „поравнање криве“ и стога заштита НЗС-а од преоптерећења. Јасно је да ни у једном тренутку Национална здравствена служба (НЗС) није била у опасности да буде преоптерећена, а од маја 2020. одељења за збрињавање углавном су празна; а пресудно је да је број умрлих од Ковида и даље остао изузетно низак.

Сада имамо стотине хиљада такозваних „случајева“, „инфекција“ и „позитивних тестова“, али готово нико није болестан. Подсетимо се да су четири петине (80%) „инфекција“ асимптоматске. Одељења за примање оболелих од Ковида углавном су била празна током читавог јуна, јула, августа и септембра 2020.

Такозвани асимптоматски случајеви никада у историји респираторних болести нису били покретач ширења инфекције. Уместо тога, симптоматични људи који шире респираторне инфекције – нису асимптоматски људи.

Такође је потпуно јасно да је „пандемија“ у основи готова и да је прошла у јуну 2020.

Веома је вероватно да смо постигли колективни имунитет и зато немамо потребу за вакцином.

Имамо сигурне и врло ефикасне и превентивне третмане за Ковид, стога позивамо на тренутни прекид свих мера карантина, социјалног дистанцирања, ношења маски, тестирање здравих особа, праћења трагова, имунитетних пасоша, програма вакцинације и тако даље.

           Вођство Светске Алијансе лекара

Створен је каталог ненаучних политика које крше наша неотуђива права, као што су – слобода кретања, слобода говора и слобода окупљања. Ове драконске тоталитарне мере никада се не смеју поновити.

Карантин је сувишан

Ковид се показао мање смртоносним од претходних сезона грипа – Од децембра 2017. до марта 2018. године у Енглеској и Велсу је било 50.100 умрлих од грипа. Године 1969. било је 80.000 смртних случајева од грипа. До данас имамо око 42.000 смртних случајева повезаних са вирусом ковида у Великој Британији.

Никада пре нисмо стављали друштво у карантин због респираторног вируса.

Ограничења  услед епидемије су често крајње нехумана

Основа за карантин био је математички модел професора Фергусона. Његово моделирање које је предвиђало пола милиона смртних случајева у Великој Британији оштро је осуђено као неприкладно за своју сврху. Његове процењене бројке смрти очигледно су погрешне готово 10 или 12 пута.

Моделирање професора Фергусона није ни било рецензирано пре него што је неколико нација на њега реаговало. Еминентни епидемиолози попут професора Сунетре Гупте са Универзитета Оксфорд игнорисани су, проценили су да ће број смртних случајева бити далеко нижи у Великој Британији.

Епидемиолог са Оксфорда, професор Синетра Гупта оспорава мере које захтева Светска здравствена организација у борби против короне

Професор Фергусон има дуге резултате о грозном моделирању, у потпуности се огрешио о САРС, МЕРС, болест лудих крава (ЦЈД) и свињски грип. Зашто га је свет поново слушао?
Земље које нису спроводиле карантин, Шведска, Јапан, Тајван, Јужна Кореја и Белорусија реаговале су знатно боље од нас у погледу процента смртности становништва. Такође имају колективни имунитет и нетакнуте економије.

Карантин није спасио животе, а ово је објављено у часопису Ланцет ‘…. у нашој анализи, потпуни карантин и широко распрострањено тестирање на КОВИД-19 нису били повезани са смањењем броја критичних случајева или укупне смртности.’

Велика већина смртних случајева догодила се код старијих

Велика већина смртних случајева наступила је код људи са већ постојећим озбиљним здравственим проблемима попут рака, кардиоваскуларних болести, Алцхајмерове болести, дијабетеса итд.

Ковид представља практично нулти ризик за особе млађе од 45 година које имају веће шансе да их удари гром него да умру од Ковида.
Ковид представља врло мали ризик за здраве млађе од 60 година који имају веће шансе за случајно утапање него за умирање од ковида.

Да ли су маске делотворне у спречавању вируса да нас зарази није још потврђено

Читав народ је у суштини био смештен у кућни притвор. Никада раније нисмо изоловали здраве.
Изоловање болесних и имунокомпромитованих има смисла. Изолација здравих кочи успостављање колективног имунитета и нема смисла.
У Великој Британији смо 2015. године имали 115.000 смртних случајева повезаних са пушењем у поређењу са 42.000 смртних случајева од цовида.
У Великој Британији обично имамо око 600 000 смртних случајева сваке године, отприлике 1600 смртних случајева дневно.

Колатерална штета – лек је гори од вируса

Стављање људи под виртуелни кућни притвор проузроковало је небројену штету и физичком и менталном здрављу.
Стављање пацијената на респиратор уместо давање кисеоника пацијентима показало се смртоносном политиком и неоправданим неуспехом. Респирација је резултирала многим непотребним смртним случајевима.
Слање заражених људи из болница у домове за старије и немоћне особе изложило је непотребном ризику и резултирало многим непотребним смртним случајевима.

Много људи се жали да се због уведених мера ограничења осећа као да је у затвору

Владин извештај процењује да ће око две стотине хиљада (200.000) људи умрети као директан резултат карантина, а не вируса. Затварање болница, самоубиство и сиромаштво резултираће већим бројем смртних случајева него вирус.
Лек је гори од болести!

Спорни многи изводи из матичне књиге умрлих

Већина људи који су умрли имали су озбиљне додатне болести, попут Алцхајмерове болести, карцинома, кардиоваскуларних болести и дијабетеса.
Бројање смртних случајева са „помињањем“ ковид-а као узроком смрти представља грубо и погрешно представљање чињеница и знатно је претерано преувеличало број умрлих.
Правила за потписивање смртних листова измењена су само због Ковид Коронавирус 2020 Ацт.
Лекари чак не морају физички да виде пацијента да би потписали смртовнице.
Законом је отклоњена потреба за потврдним лекарским уверењем за кремације.
Обдукције су практично забрањене, што несумњиво доводи до погрешне дијагнозе правог узрока смрти; а такође смањује наше разумевање саме болести.
Још горе, особље домова за негу које углавном нема медицинску обуку може дати изјаву о узроку смрти.

Борба лекара за живот пацијената је тешка и исцрпљујућа

Ковид је на смртне листове стављен само због „сумње“ да људи имају ковид. Ово би могло бити незаконито, јер је фалсификовање умрлица кривично дело.
Сматра се да су људи који умру у року од 28 дана од позитивног ПЦР теста умрли од болести ковида, чак и ако умру у аутомобилској несрећи или од срчаног удара; очигледно због повећања броја умрлих.

Економска пропаст због прекида рада и активности

Извештаји сада процењују да ће чак шест и по милиона (6.500.000) људи у Великој Британији изгубити посао као резултат карантина
Добро је познато да сиромаштво директно штетно утиче на здравље, можемо очекивати да многи људи пате од лошег здравља и резултираће многим прераним смртним случајевима, као директни резултат карантина.

Цензура лекара је неморална

Влада је поступила злонамерно у цензури лекара, медицинских сестара и особља НХС. Људи имају право да чују шта се догађа у болницама, а медицинска струка је дужна да брине о јавности и да је усмерава.
Доктори и научници са ставовима који се разликују од владиног наратива склањани су са интернета.

Непоуздана тестирања

Тачност ПЦР тестова не може се верификовати јер не постоји „златни стандард“ на основу којег би се могли проверити.

Тестирања: Непоздана и још постоји могућност заразе

ПЦР тестови склони су лажно позитивним резултатима.
Позитиван ПЦР тест не значи да је појединац заражен.
Заправо је приближно 90% ПЦР позитивних „случајева“ лажно позитивно. Стога немамо други талас и пандемију.
Владин извештај процењује лажно позитивну стопу између 0,8 и 4,0% користећи податке о другим вирусним инфекцијама – а не од Ковид.
Фрагменти вируса могу остати у телима људи неколико недеља након опоравка од инфекције.
Криза се никада неће завршити ако чекамо нула позитивних тестова. Сви су вероватно имали прехладу узроковану коронавирусом и вероватно ће имати неколико фрагмената вируса који се подударају са вирусима у вези са САРС-КоВ-2.
Тестирање здравих асимптоматских појединаца је ненаучно и огромно расипање новца.

Дневни програм тестирања које ће извршити владе коштаће 100 милијарди фунти, отприлике две трећине годишњег буџета НХС.
Испитивање антитела није златни стандард јер многи људи имају имунитет Т-ћелија, а антитела можда неће циркулисати након опоравка од инфекције.

Хидроксихлорокин је користан
Проверене добре особине хидроксихлорокина

ХЦК према ААПС-у има стопу излечења од деведесет процената (90%) када се даје рано и уз цинк.
ХЦК је сигурнији од многих лекова који се продају без рецепта, као што је аспирин.
ХЦК је лиценциран више од шездесет година и милијарде људи широм света га користе без последица. Постоји врло мали ризик од аритмије који се лако прати.
Зашто је ХЦК тада забрањен? Може ли бити да од овог лека нема велике зараде?
ХЦК је коришћен са великим учинком у избијању Сарс1 2005. године.
Укратко, да је ХЦК доступан, не би било пандемије!

Превенција витаминима смањује опасности

Превентивне мере као што су хидроксихлорокин или витамини Д, Ц и цинк требало је да буду препоручене јавности.
Рани третман калцифедиолом (25-хидроксивитамин Д) хоспитализованим пацијентима са ЦОВИД-19  значајно је смањио пријем у интензивну негу.
Витамин Д смањује озбиљност Цовид-а.
Добровољна изолација крхких – уколико они тако одлуче; у комбинацији са превентивним мерама била би далеко боља стратегија. Остатак друштва је могао и требало да настави да живи нормално.

Од вакцина профитира фармацеутска индустрија

Хитна вакцинација очигледно није у највећем интересу јавности
Ослобађање произвођача вакцина од сваке одговорности такође није у највећем интересу јавности
Ко има користи?

После девет месеци од избијања епидемије корона још нема масовније примене у свету првих произведених руских и кинеских вакцина из августа 2019. године

Произвођачи вакцина ће од тога створити билионе, а фармацеутска индустрија ће створити билионе на основу ковид тестирања.

Премијер Борис Џонсон најавио је да ће тестирање коштати 100 милијарди фунти, приближно две трећине годишњег буџета НЗС-а.

Сигурно би ове огромне суме било много боље потрошити на лечење свих занемарених пацијената који су били намерно запостављени током карантина и који се сада суочавају са огромним листама чекања.

Закључци

Имамо ефикасне и сигурне третмане и превентивне лекове за Ковид, стога нису потребна никаква ограничења карантини и слично. Пандемија је у основи готова, што се може видети по сталној ниској стопи смртности и пријему у болнице током протекла четири месеца.

Захтевамо тренутни и трајни престанак свих мера карантина. Они не спашавају животе, зато их никада раније нису користили. Грађанске слободе и основне слободе су одузете јавности и то се више никада не сме поновити.

Вирус Ковид 19 је омогућио многим  државама да ограниче  основна људска права

Превентивне мере као што су хидроксихлорокин, витамин Ц, витамин Д и цинк морају бити доступне јавности.

Изолација мора бити добровољна. Људи су савршено способни да сами процене ризике и морају слободно да се баве својим животом онако како сами одлуче. Људи морају имати право избора да ли ће се изоловати или не.

Исто тако, предузећа морају имати право да остану отворена ако тако одлуче.

Захтевамо да лекарима, медицинским сестрама, научницима и здравственим радницима мора бити дозвољена слобода говора и да никада више не буду цензурисани.

Извор: https://worlddoctorsalliance.com/

ЛИНК: https://srbin.info/svet/svetska-alijansa-lekara-saopstila-ono-sto-vam-niko-nece-reci/

……………………..

5 1 vote
Article Rating

Related posts

Насиље над просветом

Prenosimo

Американци Вучића анализирали и закључили да ће бити најпогоднија личност за стављање тачке на Србију

Gost autor

Не може се баш са свим и свачим трговати

Славко
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x